Ало, мамо, чу ли?! Бебок ще имаме през ЮЛИ!

• 11 745
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Яничке, пожелавам ти от сърце в началото на 2008 да си имаш нова радост и сладка надежда!  Hug

Катенце, честит рожден ден! Хиляди усмивки през новата година от живота ти!  Grinning

Момичета, днес бях на лекар, за да ме заведат на консултация и да ми пуснат изследванията. Видяхме пак сърдечната дейност на Нещенцето, показа ми главицата, телцето и жълтъчното мехурче  Heart Eyes Този ехограф ми изчисли термин 02 юли. Лекарят ме определи 9-10 седмица и най-интересното беше, че не му се ангажираше с термин  Laughing Каза, че края на юни (!) ще видим  Laughing
Май ще трябва да си коригирам леко лентичката в подписа  Thinking Честно казано, хич не се притесних. То, така или иначе, терминът е ориентировъчна дата и само около 5% от бебетата се раждат на нея. Всъщност се казва, че бременността е 40 седмици +/- 2 седмици. Като се замисли човек, това прави цял месец колебание  newsm78 Така че хич няма да му мисля кой точно ден ще ми пишат  Laughing Важното е, че мъничето е добре и се е загнездило на удобно местенце Simple Smile
Утре татенцето ще сканира снимката и ще я сложа в нашето албумче, макар че не е от най-ясните. Майра, твоята снимка беше страхотна, мила  Heart Eyes Да ти е живо и здраво!
Да ви се пооплача и аз нещо: обзаведох се с хемороид Sad Снощи прокървя и тази сутрин също. И най-интересното е, че нямам запек, а разстройство. Ама ще гледам да го боря, няма как ooooh! Предписаха ми нещо билково, като за бременна. Иначе ми източиха 2 епруветки кръвчица за изследвания, в петък ще ми е готов резултатът.
Утре ще ви пиша пак за снимчицата Simple Smile И да не забравя: Добре дошли на всички нови попълнения в редиците! Greenbaby, ти въплъти надеждата ни за близначета  Wink Ха да видим!  Hug

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 15:58 от julie.k

# 196
  • София
Иииииий, щях най-любопитното да забравя да споделя: днес говорих с шефа си и го информирах за "положението"!  Grinning
Аз много се бях притеснила и стреснала, като му поисках среща, той може и да си е помислил, че примерно искам да напускам, защото доста угрижен и сериозен ме посрещна (голяма съм патица понякога ooooh!)
Много готино реагира, зарадва се наистина, честити ми веднага и няколко пъти ми каза, че това е много хубава новина  Laughing Направо без думи останах, много беше мил. Каза, ако има нещо, да му казвам, че е важно да си намеря добър гинеколог, аз му обясних, че съм решила да се гледам в болницата, в която фирмата ме осигурява. Абе чудесно си мина срещата, макар си пуснах възможно най-червената боя, с която разполагам  Embarassed  Embarassed  Embarassed Много точен човек е, брей!  Heart Eyes

# 197
Иначе ми източиха 2 епруветки кръвчица за изследвания, в петък ще ми е готов резултатът.
Julie.k И аз вчера бях за взимане на кръв и урина за изследванията. Само не ми хареса , че ме бодоха 3 пъти, ама като съм си такава с вени дето трудно се намират. Другата седмица ще са готови, дано всичко да е  в норма. Док каза, е в последствие по-лесно се намират вените понеже при бременните се разширяват вените. Каза обаче , че освен на  ръцете се увеличава и риска от хемороиди, което признавам си е доста неприятно.
Greenbaby, ти въплъти надеждата ни за близначета  Wink Ха да видим!  Hug
Ами, да ще видим, нашия тати, като че ли си пооотдъхна, като чу че ще е едничко, доста се беше притеснил, как ще ги износя ако са двечки, но само да е живот и здраве, колкото-толкова, само да са добре Simple Smile

Радвам се , че срещата със шефа е минала добре, на мен това още ми предстои, но ще изчакам до Коледа Simple Smile

# 198
  • София
Ами, да ще видим, нашия тати, като че ли си пооотдъхна, като чу че ще е едничко, доста се беше притеснил, как ще ги износя ако са двечки, но само да е живот и ддраве, колкото-толкова, само да са добре Simple Smile

Радвам се , че срещата със шефа е минала добре, на мен това още ми предстои, но ще изчакам до Коледа Simple Smile

Да, двечки са двойна радост, но и двойна грижа: и по време на бременността, и при раждането, и след него Wink Ще стане, каквото е писано - непременно най-доброто!  Heart Eyes
На шефа държах да му кажа по-рано, понеже имаме нужда от още един човек в екипа - а заради мен нуждата ще се увеличи на двама Laughing И предпочитам отрано да знае и да има предвид  Grinning

# 199
  • София
Ох, момичета, нямам с кого освен с вас да споделя терзанията си. В понеделник на прегледа докторката видя малко кърваво петънце във влагалището, но не можа да определи от къде е защото каза че матката а абсолютно чиста и по нея няма никаква кръв, камо ли източник на кървене. Но днес се понатоварих, ходих много и като се прибрах ми розовееше по бельото Cry Съвсем леко но коремчето ме присви и от шубе пих 2 нош па. Незнам какво друго да направя. Сега лежа и се надявам да се размине. Понеже имам един спонтанен преди 8 месеца в 7г.с. (сега съм 6г.с.) много ме е страх. Утре трябва да се обадя на доки да я питам за изследванията които ми взе (микробиология) и мисля тогава да й кажа.
В момента сестра ми ми е на гости и решихме на никой да не казваме докато не видим сърчицето и се опитвам да не изгллеждам неадекватна да не се чуди какво става. Утре си тръгва и дано не се наложи да й обяснвам какво ми е.

Яничка, страшно съжалявам за случилото се. Аз много трудно го преживях, но минава. Скоро пак ще си имате бебче, но този път хубаво и здраво. Желая ти успех.

# 200
mylili, на теб док не ти ли даде нещо профилактично за задържане. Аз по-горе писах на мен ми изписаха дуфастон, той се прилага при бременност с предишен аборт, и по принцип за задържане при ниски нива на прогестерон в кръвта.

# 201
Яничка,  Hug

Катенце, честит рожден ден!

Утре татенцето ще сканира снимката и ще я сложа в нашето албумче, макар че не е от най-ясните. Майра, твоята снимка беше страхотна, мила  Heart Eyes Да ти е живо и здраво!

Мерси Hug Съвет за снимките - не ги сканирайте, а просто ги снимайте с цифров апарат. Вижда се по-добре Peace

Аз на моя шеф мисля да му кажа след нова година. Миналият път страшно се зарадва - той самия има 2 деца, но жена му го напусна и страшно му липсват Sad

mylili, стискам палци всичко да е наред Praynig

# 202
mylili, на теб док не ти ли даде нещо профилактично за задържане. Аз по-горе писах на мен ми изписаха дуфастон, той се прилага при бременност с предишен аборт, и по принцип за задържане при ниски нива на прогестерон в кръвта.
Аз също имам един спонтанен аборт преди това, не са ми давали да пия нещо профилактично. Пих в последствие, но защото имах курвене, но така профилактично...не знам, всеки лекар преценява според ситуацията Simple Smile

# 203
  • Видин
Мами, аз днес повръщах за пръв ден  Sick
Много ми беше зле цял ден Simple Smile Ще отсъствам няколко дни - ще ходя на лекар, че това зацапване продължава-малко е, но ме тревожи.Ще се опитам да ви пиша ако се докопам до компютър Crazy
Това е от мен, лека вечер

# 204
Здравейте всички! Аз съм още една бъдеща мама на юлски бебок Simple Smile Терминът ми е на 25 юли  Sunglasses

# 205
Добре дошли на всички нови юлски майчета.  Two Hearts
katence Честит Рожден Ден newsm59. Да си жива и здрава много щастлива и винаги обичана
Здравей yani4ka_83. Радвам се, че в такъв тежък момент за теб успяяваш да бъдеш силна. Както казваш "Господ си знае работата". С негова помощ ти пожелавам да си имате бебче след 3 месеца. Вярвам, че следващия път всичко ще бъде наред. Прегръщам те и те целувам  newsm51

# 206
  • София
Аз пък имам друг проблем. Не знам кога да кажа на Вероника(щерката), че ще става кака. Миналата пролет леля и роди , но ни каза , че е бременна още в първия месец. Вероника се побърка докато чакахме събитието. Включително и мен ме е заяла и вече година и половина си приказва за това ,че иска братче ,или сестриче. Сега от няколко месеца пък ми разправя как в коремчето ми расте бебе.Праща ме на лекар да ми каже ,че имам бебе.Като я попитах тя пък от къде знае ,тя ми отговори ,че като почне да рита бебето и аз ще рабера  Laughing
Не знам дали не е по-добре да и кажа , може пък да се успокои? newsm78
Все ми се струва ,че юли е твърде далече...

# 207
Toni ,аз ти писах  няколко писма в пощата ,ама изглежда не си ги получила.Даже си мислех,че съм те обидила нещо и не искаш да ми пишеш TiredНе бях чела скоро във форума,но сега реших да погледна не си ли писала нещо и наистина си писала LaughingА и момичетата доста неща изписали тука,не мога да сваря да ги прочета днеска Simple Smile
Иначе при мене все тая-гадене ,повръщане ,а и гърдите имам чувството ,че ще ми се пръснат Joy
Ти как си Тони?

# 208
Момичета ,много се радвам,че сте качили тука за обезщетенията от Нои,че ми беше тъмна Индия цялата формалност.Не че като прочетох ми стана много ясно,ама поне знам че се подава болничен 45 дена преди...Ама то хиляда формалности ве. newsm78Ние деца ли ще раждаме или ще се разправяме по гишета newsm78

# 209
kami_ch кажи му на детето. Ама то дали ще се изненада или ще каже. Ейй мамо ти най-сетне се усети, че имаш бебче в коремчето. Аз от кога ти казвам!!!.  hahaha hahaha Joy Joy hahaha Голяма сладурана ще да е малката. Ха ха ха. На колко годинки е? Аз си мисля, че след като отидеш на лекар вече може спокойно да и съобщиш новината. Аз имам племенник на 5г. който от година иска сестричка, не братче, а сестриче. Ама, че и той с претенции  Mr. Green Mr. Green Както и да е. Сега сестра ми е бременна в 3ти месец и детето е много щастливо. Постоянно говори, за бъдещото бебе, какво ще прави бебето, как ще плаче, как ще го храни с млекце, как ще си играят двамата. А бе въобще от както се разбра за бебчето в главата му се появи съвършено нов въображаем свят, в който си живее в абсолютна хармония.  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт