Ало, мамо, чу ли?! Бебок ще имаме през ЮЛИ!

• 11 753
  • 300
  •   1
Отговори
# 180
Яничка, съжалявам че така са се стекли нещата при теб, но се радвам че го преживяваш с усмивка newsm10
Според мен точно така трябва да се гледа на случилото се.
Успех!

# 181
Яничка бъди силна  и вярвай в Бог , той си знае работата Sad Знам че сега ти е много трудно, но времето лекува.... на мен през юни ми се случи същото, но виж три месеца по-късно всичко е наред.
Желая ти от все сърце и вярвам, че скоро ще бъдеш отново при нас....целувки миличка  HugHeart Eyes Hug

# 182
Яничка, от все сърце ти желая да си много силна и да не се поддаваш на емоцията! Много силно те прегръщам и скоро те чакаме да се похвалиш Simple Smile  Hug

# 183
  • София
Яничка целувки и прегръдки! Следващия път всичко ще е ОК!
Права си ,че Господ си знае работата. Всяко зло за добро!

# 184
  • Варна
Яничка , много си млада още , горе главата и всичко ще се нареди!  Heart Eyes

# 185
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Яничка кураж и от мен ,аз пиша от вчера но следях темите и се надявах да се оправи всичко.
 Съжалявам за загубата ти, но много се радвам ,че се опитваш да приемеш случилото се по леко ,и аз минах по този път преди повече от 8 години, само 4 месеца по - късно бях бреми и родих най прекрасния син на света.Пожелавам ти същото ,и знам че ще го имаш.  bouquet

# 186
 Катенце,4естит ройден ден!   bouquet Пожелавам ти много zдраве и 6тастие,и много деца  Grinning
 Яни4ка,много съжалявам zа слу4илото се.Следва6тият път 6те е най_zдравото бебе  Hug
 Моми4ета,а сега да споделя  Cry
 Нямах никакви симптомии,4е сам бременна.4увствах се перфектно,но в4ера ми се zасили те4ението_все едно съм в овулация.Следобед имах и лек примес на кръв.Отидох при моят гениколког(той ме гледа6е при миналата бременност).Кръвта  НЕ е от матката,а от 6ииката.Каzа,4е може да е от сек.Преписа ми едни вагинални хап4ета и след 10 дена съм пак при него.
 Мнооого съм притеснена.Нямамх пове4е zацапване_дано и да не ми се появи пак  Praynig
 На някого от вас слу4вало ли му се е с преди6ни бременности?
 Той ми каzа,4е в на4ална бременност лекото кървене е нормално.Ама да не го е каzал,zа да ме успокои само  newsm78
 Така си пла4кам и си гледам сним4ицата  Cry

# 187
  • София
malkonosle аз имах кървене в петия месец. След много консултации и различни мнения (предполагаха отлепяне на плацентата) се доверих на една лекарка , която ми каза ,че имам възпаление на шийката и от там е кървенето. Лекувахме го с локален антибиотик и всичко беше ОК.Родих само 20 дни по-рано,нищо че бях с постоянни контракции( от тях лекарката повече се притесни) бебето тежеше 2400 и беше 44 см, но сега е висока млада госпожица метър и трийсет - връстниците и са с около 10 см. надолу  Wink
Така че не се коси напразно , след като док ти е казал,че не е от матката.

# 188
 Ками,много ти благодаря
Дано и аz да имам zдраво детенце.Зна4и не е много опасно,6том кървенето не е от матката,нали?
 Яни4ка,исках да ти кажа,4е преди да родя синът ни,zагубих едно бебе в 4 месец.Иz4акахме след операциата 3 месеца и zабременях.Имах най_леката и беzпроблемна бременност.6те види6,4е и ти скоро 6те си бременна и 6те роди6 zдраво и сладко бебенце  Hug

# 189
Яничка, една виртуална прегръдка имаш от мен Hug
След три месеца ще чакам да ни се похвалиш Heart Eyes
Хубаво е, че веднага ти е спряло кървенето. Аз кървих един месец след почистването.
Скоро пак ще си бременна, ще видиш  bouquet При нас бебето стана на 5тия месец след неприятното преживяване. Успех!

# 190
Яничка браво че се възстановяваш емоционално и вече се смееш.
След време това ще си го спомняш просто като факт.
Стават и такива неща.
А и си права здравата ябълка не пада от дървото .
Важното е ти да си добре да си здрава и да се чувстваш в хармония със себе си останалото е просто въпрос на време и желание.

# 191
Дами, я ми кажете от всички тук само аз ли излиза, че още не съм ходила на доктор?
Защо да си само ти, и аз не съм ходила. Зависи по принцип кога ти е термина, моя е за края на юли и е нормално момичета, които са за началото да са ходили преди мен. Пък и отделно няма смисъл да бързаш ако нямаш проблеми.

Коколина, аз си знам колко кг., защото доста време се мъчих да ги свалям. И тъкмо започнах да се побирам в дрехите си. Честно казано малко ме е яд, че няма да мога да ги нося дълго, толкова се мъчих Tired

Патишонче, не знам дали има връзка с бременността, но и на мен ми се реве. А и много се ядосах вчера, а не се ядосвам толкова лесно уж за дреболии...

Яничка, желая ти в най-скоро време да се похвалиш отново, че си бременна и този път да се зарадваш на едно хубаво бебче Hug

# 192
Момичета, предлагам нова тема да се пуска, когато се изпишат 15 страници, а не 14. И не трябва ли да е така по принцип newsm78
Ново заглавие мислите ли? Това много ми харесва и не искам да го сменяме Mr. Green

Катенце, честит рожден ден newsm59 newsm59 newsm59

# 193
  • Бургас
Yanichka много се радвам,4е се 4увстваш добре....През Ноември предвещавам най-страхотната принцеска да гука у вас...

Както казваш Господ си знае работата и по-добре, от колкото болно детенце....

ДОбре е 4е си отишла на специалист..и вси4ко е ок сега...щом се 4увстваш добре зна4и организмът ти е силен и здрав и много бързо ще се възстановиш...

Искам те усмихната и позитивна,важното е да се 4увстваш добре..............

Усмихвай се на вси4ко около теб......Целувам те мнооого по муцунката

smile3521

# 194
Катенце, ЧРД и мерси за виртуалната тортичка! Желая ти лека бременност, здраво и послушно юлско бебче!
Яничка много съжалявам за станалото, зареди се с оптимизъм и вярвай, че скоро ще заченеш най-сладкото бебче на света  Simple Smile
greenbaby и аз ще си търся някакви меки джинси да не ми стягат на коремчето, че ми е некомфортно
За витамините - доктора ми каза да продължавам с фолиевата киселина, никакви други не ми предписа. А, да и никакъв секс Stop

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 15:50 от Kisa05

Общи условия

Активация на акаунт