Ало, мамо, чу ли?! Бебок ще имаме през ЮЛИ!

• 11 755
  • 300
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета   bouquet

Аз толкова отдавна не съм се включвала, а вие вече сте на края на новата тема  smile3501. Едва успявам да изчета всичко, а ми е доста трудно да се включвам.

Добре дошли на всички нови майчета в отбора  newsm10. Голяма група се заформи, ще бъде много весело, сигурна съм.
Използвам момента да ви почерпя виртуално по случай моя роден ден   party023 cheers. Днес ставам на 33  smile3510. Чувствам се много странно, сигурно е от възрастта  Mr. Green.
Лек и спокоен ден на всички с повече положителни емоции  newsm10.

# 166
Честит Рожден Ден!   bouquet

# 167
  • Варна
Честит рожден ден , Katence !Здраве, любов, късмет и прекрасно юлско бебече!!! Heart Eyes

# 168
Здарвейте момичета! Още една бъдеща юлска мама се присъединява към вас!
Страхотни сте, да знаете!
Както съм изпаднала в една висша форма на депресия, че сега маи не му е времето, че че какво ще правя, че едва ли не се задава световен проблем и се зачетох в тази тема......да ви кажа честно сега се чувствам добре, ......колкото е възможно !
 Hug
аз съм в осма седмица, термина ми е на 09.07.2008 и чак на 14 дек съм на лекар да го видим пак, едва дочаквам!

# 169
Използвам момента да ви почерпя виртуално по случай моя роден ден   
Честит рожден ден, Катенце!

Хей отбор юлски майчета! Приемете още една закъсняла бременелка към вашия прекрасен отбор!
Здрваей, Киса05 Simple Smile И аз имам като твоите симптомчета, никак не ми се хапва, вече съм 2.5 кг надолу от тези, които подържах преди да забременея, но док каза , че било нормално и няма място за притеснение. И моите гърди са доста болезнени при допир и малко уголемени. Да ти кажа аз вече си купих от един магазин за бременни джинси и пола с мека материя за корема, не че е наедрял, но цял ден седнала в офиса малко ме притесняваше.
Здарвейте момичета! Още една бъдеща юлска мама се присъединява към вас!
Айде поздрави и леко бременеене и здрави бебоци на всички ни  на финала[/color]

# 170
  • София
Честит рожден ден, Кatence! Пожелавам ти лека бременност и най-хубавото бебче!  ura
Kisa добре дошла при нас  Hug
И моята последна менструация беше на 19.10, но аз съм с по-късна овулация, тъй че трябва някъде на 7.11 да съм заченала.

# 171
  • София
ЧРД Katence!Много щастие , късмет и хубаво бебе догодина!
Аз съм бивша варненка , от 2004 г. живеем в София . Дъщеря ми се роди във Варна Simple Smile

# 172
katence ЧРД и от мен! Много усмивки през деня ти пожелавам и късмет! newsm38

# 173
Катенце ЧРД!!! С пожелания за много здраве, щастие и любов и един прекрасен бебок на лято!

# 174
  • Бургас
4естит рожден ден, катенце...да си ни жива и здрава и много лека бременност и най-оби4аното беб4е през
лятото да гука...

bouquet
 newsm44  newsm44  мерси за по4ерпката,а нчма ли да има танци?!

# 175
  • София
Яничка,къде зачезна?Как си?  Hug

# 176
  • Варна
Яничка как си сладка? Всичко наред ли е при теб?

# 177
Katence ЧРД nbirthday  ura Желаят ти много здраве, любов и едно прекрасно бебенце през юли

# 178
Здравейте мамчета!
БЕЗКРАЙНО МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА И СЪЧУВСТВИЕТО!!! Това бяха наистина много тежки дни за мен. Е моето юлско юначе вече го няма. ААААА не така неискам тъжни физиономии. Преживявам го вече. Физически се чувствам отлично, направиха ми кюртажа в понеделник с пълна упойка и нямам представа какво са ми правили,  до този момент нито за миг не съм почувствала някаква физическа болка, кървенето спря още вчера сутринта. Всички в болницата бяха много мили с мен, оставиха ме да пренощувам там, за да ме наблюдават. Бог си знае работата, по-добре по-рано, отколкото да се роди болно детенце. Днес вече съм на работа и се смея с колежките. Гледам на случилото се като един лош кошмар, от който съм се събудила. След 3 месеца пак наново. Току виж на таткото сме му направили един подарък за следващия му рожден ден през ноември.
Маймунка благодаря ти за подкрепата, исках да ти отговоря, но кутията ти е пълна.
НА ВСИЧКИ ВИ ПОЖЕЛАВАМ ЮЛИ МЕСЕЦ ЕДНИ ЗДРАВИ, ПРЕКРАСНИ, СЛАДКИ, ПУХКАВИ, РОЗОВИ БЕБЧЕТА !!!

# 179
Яничка, бъди силна и вярвай. Мисля, че съвсем скоро ще се включиш отново във фирума на Отчетните и тогава всичко ще бъде наред. Прегръщам те силно Hug

Общи условия

Активация на акаунт