Ало, мамо, чу ли?! Бебок ще имаме през ЮЛИ!

• 11 725
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Мен точно това ме притеснява ,честно казано Laughing Ама тя така ,или иначе е луднала на тазаи тема. Последно ми каза , че предпочита сестричка Simple Smile
За сега съм отбила ударите . Казах и ,че и аз искам бебе ,но когато отида на лекар той ще ми каже дали наистина има.
Иначе е много емоционална ,тези дни си е въобразила ,че е русалка и от време на време , когато се намокри с вода и се "появява" опашка и не може да върви  newsm62
Лудница

# 211
  • София
Охо Kokolin@ , вие със сестра ти заедно ще си бременеете!
И после ще си ги гледате заедно бебоците. Така е супер и за вас и за братовчедите после като са на една възраст!

# 212
Охо Kokolin@ , вие със сестра ти заедно ще си бременеете!
И после ще си ги гледате заедно бебоците. Така е супер и за вас и за братовчедите после като са на една възраст!
Ами да така се получи. Майка ми като разбра и така се притесни милата. А да не говорим, че имам и още една сестра (ние сме трички) и се надявам в най-скоро време и тя да се похвали. Ей тогава наистина ще бъдем голям майтап.  hahaha hahaha

# 213
Брей значи-много малка е тази кутия тука Тони.А аз си мислех,че ме забравиjavascript:emoticon(':sm_171:')Ако искаш ми пиши по Скайп:fantalina1.

# 214
Брей значи-много малка е тази кутия тука Тони.А аз си мислех,че ме забравиjavascript:emoticon(':sm_171:')Ако искаш ми пиши по Скайп:fantalina1.

Прочети това
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23317.0
Преминаването на по-горен ранг става автоматично при достигане на определения брой мнения.
Регистриран -  0 мнения - няма картинка - има право на 2 лични съобщения
Новак - над 1 мнение - няма картинка - има право на 10 лични съобщения
 - Ентусиаст - над 50 мнения - има право на 50 лични съобщения
 - Потребител - над 500 мнения - има право на 80 лични съобщения
 - Редовен потребител - над 2000 мнения - има право на 100 лични съобщения
 - Пристрастен - над 4500 мнения - има право на 120 лични съобщения
 - Почетен член - над 8000 мнения - има право на 140 лични съобщения
 - Ветеран - над 12000 мнения - има право на 160 лични съобщения

# 215
Яничка, с теб заедно се чудихме в темата на Искам бебе и гледахме признаци, заедно видяхме двете чертички. Прегръщам те.  HugСлучват се такива неща,пак ще стане бебето и ще е най-хубавото! Да се похвалиш на всяка цена!

# 216
Здравейте, милички Hug

Цял ден бях затрупана с работа и не смогнах да пиша. Чак сега ви изчетох.

Яничка, ужасно съжалявам, мила Sad. Голяма прегръдка от мен Hug и ти пожелавам много скоро да забременееш отново и този път наистина да имаш една безпроблемна и лека бременност с щастлив финал. Сигурна съм, че ще е така, защото оптимист като теб го заслужава Praynig.

Катенце, Честит Рожден Ден  bouquet! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана, а най-големия подарък - през юли Wink.

Аз да ви се похваля - днес шефовете ми казаха, че ще ми увеличат осигурителния доход и то без изобщо да съм говорила за това с тях. Исках да говоря и да предложа аз да си поема осигуровките, но те ме изпревариха и ще са за тяхна сметка. Много приятно ме изненадаха. Радвам се, че започнах тази работа Laughing.

# 217
Ей, Астарта, много хубаво звучи. Дано на всеки да се падне такъв шеф, ако до сега не са попадали.
Между другото- аз днес смятах със счетоводителката ни и установихме, че ако вярно съм сметнала термина, то от 1.дек трябва да се осигурявам на по-висок доход. Така че, както мислех има много време - така пак стана на косъм, както миналия път Simple Smile

# 218
  • София
Яничка, сигурна съм че бързо ще се възстановиш и ще направиш прекрасен подарък за рождения ден на тати догодина  Hug
Ти си много смела жена, възхищавам се на начина, по който приемаш загубата! Убедена съм, че положителното мислене е най-важно и когато си мислиш за хубави неща, хубави неща ще ти се случват. В поговорката "Всяко зло за добро" съм се убеждавала многократно, така че Бог наистина си знае работата. Непременно да ни пишеш и зарадваш догодина!

# 219
Катенце, честит рожден ден и от мен  bouquet и леко бременеене

# 220
# 221
  • София
katence, честит рожден ден  smile3525 Много здраве и късмет ти желая, лека бременност и сладо юлско бебче!

greenbaby, аз взимах утрогестан през първите три седмици след овулацията, но след това доки каза да ги спра. Аз също мислех да си взимам профилактично за всеки случай през първите три месеца, но в крайна сметка реших да го послушам. Сега ми пускаш нова муха в главата Wink Желая ти още веднъж лека бременност и хубаво и сладко дългоочаквано бебче:)

malkonosle, не се притеснявай - щом докторът е казал, че не е от матката и е нормално, значи всичко ще бъде наред. Пък и нали зацапването вече е спряло?

julie.k честито ти сърчице, главица и всичко останало Simple Smile Чакам снимчицата с нетърпение.

mylili, стискам палци всичко да е наред, почивай си повече и опитай да не мислиш за предишния неуспех, а да се настроиш положително.

amanita, успех и на теб!

kami_ch, дъщеричката ти е голяма сладуранка, много се забавлявах като четох как те праща на доктор да видите бебето:) Не мъчи детето, кажи му  Joy

Астарта, много хубав жест от страна на шефовете ти:) И на другите момичета желая подобни изненади!

Kisa05, iwa_de, Marselito   добре дошли Simple Smile Лека бременност и хубави и сладки юлски бебоци!

# 222
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Кatence !!!   bouquet
МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЕКА БРЕМЕННОСТ  newsm59

# 223
  • София
Добър вечер драги!
Брей колко много нови майчета се появиха.. това е прекрасно! Добре дошли на всички и лека бременност!

katence, честит рожден ден!  То сбъднатото желание вече е тръгнало на път, дано юли месец се радваш на здраво и послушно бебче!

Една голяма прегръдка от мен, yani4ka_83! Радвам се на силата, която имаш да преживееш случилото се. Явно е било за добро. Следващият път всичко ще е наред. Сега просто е било малка подготовка.

malkonosle, успокой се. Според мен няма страшно, само повече почивка и положителни мисли. Пък и док ти е казал, че не е от матката. Пий си хапчетата и не го мисли. Забрави го и то ще те забрави. Юли месец ще държиш в ръцете си най-сладкия бебок!

julie.k, радвам се за прекрасната реакция на шефа ти. В нашата фирма сега има малко проблеми и съм решила да им кажа след празниците т.е. след нова година. Дано срещна подкрепа. Смятам, че ще е така.

Астарта, и ти си случила на шефове!  Hug

mylili, вярвам, че всичко ще е наред. Лошото вече е било при теб веднъж. Време е за нещо хубаво! Само че занапред не се претоварвай чак толкова, нали?

amanita, честито ти повръщане! Според мен туй е добър знак, въпреки зацапването. Иди на док, че да го прекратите там с някакъв медикамент и да си отдъхнеш най-после.

kami_ch, тя така или иначе е решила, че в корема ти има бебче. Нищо не пречи да направиш приказката истинска! Според мен й кажи. Говорете за него. Питай я на какво ще го научи.

# 224
  • Варна
А да ви питам някой усещал ли нещо като бодежи ниско долу в корема /мисля че в матката/? Не силни, а по-скоро неприятни...

Общи условия

Активация на акаунт