Пловдив-13 (нефаталната тема)

• 18 128
  • 281
  •   2
Отговори
# 150
  • Пловдив
Момичета търсим да осиновим котенце - малко, женско, черно - моля помогнете!  Praynig
Ники, ама ти сериозно ли? Чия идея е котето? Предполагам на кака Ани. От мен един съвет съсредоточи се върху търсенето на пони, със сигурност ще ти осигури повече спокойствие от коте  Wink

# 151
  • Пловдив
Идеята е на таткото .... но всички я приехме присърце ....

# 152
Момичета, чудя се да вадя ли бебчо в тоя сняг?!?  newsm78  Вие какво ще кажете?

# 153
Марти поигра преди малко в снега и сега като се наспи пак сме навьн.

# 154
Е вече мога да кажа,че има сняг Mr. Green
И ние поиграхме малко вън,за първи път виждат сняг моите деца и доста се радваха. Wink

# 155
  • Пловдив
Ех, каква приказка е навън...Нямам търпение да се прибера и да изведа малката да се порадваме на снега... Grinning

# 156
Вън е страхотно , но ние сме малки. Още сме в количката и на мама и е студено. И не и се разхожда сама. Затова бебчо спи на терасата. Завиждам ви мами на по-големи бебчовци , които ходят. Вие поне можете да си играете. Но и ние ще станем големи и ...........

# 157
  • Пловдив
Марти поигра преди малко в снега и сега като се наспи пак сме навьн.
Разбрах че нашите зверове са направили първия кръг на снега заедно. Белослава направи и още едно излизане с кака си, сега спи. До довечера сигурно пак ще излезем.

# 158
Бяхме на разходка с бебунчо! Много е красиво навън, само за  Nature Snowman ! Ако не трябваше да му цедя мляко, пак бих го изкарала, въпреки че е  cold!
 ilyova, моя бебчо е точно колкото твоя като гледам лентичката  Grinning, ти къде си раждала, може да сме се засекли?

# 159
  • Пловдив
Някой ходи ли на Коледния благотворителен базар в Пловдив? Аз днес бях на работа и се каня за утре, дано успея.

# 160
На мен ми се стори много студено и не излизахме  newsm78 само на тераската , ама като ви слушам утре сме стегнати с количката  Peace 

# 161
Някой ходи ли на Коледния благотворителен базар в Пловдив? Аз днес бях на работа и се каня за утре, дано успея.
Минаха майки наши, но още ви чакаме.
Моля, момичета, заповядайте. Стоката ни е хубава, продавачките също...
Който се разхожда по Главната в Екселсиор съм аз, има и наши момичета в Гранд, кой където му е удобно.

# 162
Значи благотворителния пазар е в Екселсиор,така ли да разбирам? newsm78

# 163
  • Пловдив
Здравейте   Wink
Търся някоя мама от Тракия да я разпитам за детските ясли и кухни...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Предполагам въпроса вече е обсъждан многократно... и за да не дразня никой, ще помоля ако има някоя отзивчива мама да ми пише на ЛС  Mr. Green

# 164
  • Някъде в Европа...
Здравейте   Wink
Търся някоя мама от Тракия да я разпитам за детските ясли и кухни...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Предполагам въпроса вече е обсъждан многократно... и за да не дразня никой, ще помоля ако има някоя отзивчива мама да ми пише на ЛС  Mr. Green

Аз също, но само за яслите и градините  Wink. Също приемам обяснения на лични  Peace

Общи условия

Активация на акаунт