"Наближава първата годинка на ДЕКЕМВРИйската дружинка!"

• 11 535
  • 271
  •   1
Отговори
# 240
Лилетка, разпродажбата е по Канадско! Joy
Майче, ние имаме два чифта обички, но още не съм събрала кураж да й пробия ушенцата на Венета. Наистина - има ли мацки с пробити уши?

# 241
Честита първа годинка на Ема и Андреа newsm38
Вержи и аз стискам палци всичко да мине успешно! Praynig
Шемет, какви танци, каква пластика, мъничето е страхотен танцьор. Joy Joy Joy
Аз през деня почти не пускам телевизора, точно защото като почнат реклами Митко е като хипнотизиран.От скоро забелязах, че като гледа съсредоточено започва да мига с очички и да си върти главичката,и доста се притесних.Ама като няма тв всичко е ок.Чудя се малък ли е за очен преглед newsm78

# 242
СРЕЩА ДА ДАВАТЕ ПАРИ ЗА РОЖДЕННИЯ ДЕН В СОФИЯ Laughing:
1.Понеделник, след 13 часа в Мола на Стамболийски.Ще съм там най- късно до 15.
2. Петък,след 13 часа в Ситито на Хемус.Пак докъм 15.
Който не може и на двете, да ми се обади...
И- заповядайте след половин час в "рожденната" тема да обсъдим някои работи Wink

# 243
Лилетка, разпродажбата е по Канадско! Joy
Майче, ние имаме два чифта обички, но още не съм събрала кураж да й пробия ушенцата на Венета. Наистина - има ли мацки с пробити уши?

Ох,да де.Аз нещо май не съм в час днес ooooh! Crazy Whistling

# 244
  • СОФИЯ
    Има мацки с пробити ушенца,но вече сме само с една обици и една дупка естествено. Другата седмица ще ходя да й пробият другото ухо пак. Пробих й ги семпември месец и нямахме никакви проблеми,но миналата седмица виждам цялото ухо в кръв,махнах веднага обицата и течеше секрет,неможах да си го обясня как се получи при положение,че  2 месеца нямаше нищо.Не я болеше,но много бързо и зарастна дупката, и сега ще правим нова Embarassed мъжа ми казва ,че само мъча детето,но нали знаете поговорката "трай бабо за хубост".

# 245
Мацки, айде напънете се за още 2 страници де....
Викито вече си получи първия подарък от едните дядо и баба - много яко колело. Толкова му се радва милата, разглежда педалите, пуска музиките, на 7-то небе е. То и на мен чак ми се прииска да съм дете.  Embarassed

# 246
Стаси, вярно, те на снимката се виждат обичките! Но това прозвуча ужасно Shocked! Сега вече се чувствам доста разколебана. Самата аз си пробих ушите когато бях на 16. Някои родители така смятат - че детето трябва само да реши кога и дали изобщо да си пробива ушите.
Тини-мини, толкоз от мен! Joy

# 247
за обеците зная че е хубаво да се пробиват на Благовещение

# 248
  • Бургас
Щеше ми се днес да пуснем празничната тема, ама на вие се изложихте, само още две страници....

# 249
  • Русе
И аз да дам моят принос за по-бързото пускане на нова тема.
И аз не мога да събера смелост да й сложа обеци  Confused

# 250
  • София
Верджи стискам палци всичко да е ок и малката кукличка да не страда Praynig Praynig PraynigДа ви се похваля-днес бяхме на първият ни рожден ден Crazy-на едно приятелче на Алекс,беше супер много му хареса на Алекс и много си игра,после заспа като заклан в колата на връщане LaughingКачвам и малко снимки да ни видите Laughing-http://www.snimka.bg/album.php?album_id=189134&photo=62.И понеже ставаше въпрос и за оспамване на темата ни- качвам и снимка на елхата ни JoyВече съм украсила почти навсякъде,елхи във всички стаи,венци истории Crazy

# 251
  • София
Айде и аз да понапълня темата - и аз не мисля да им пробивам ушите, докато не си го поискат сами.

# 252
  • Бургас
Даниелче, елхата е страхотна! Ние са съжаление няма да имаме чак такава. То нашта малката се чудим къде да сложим......

Правихме на Пеш прощъпулник днес и момчето си хвана гребена, и едва след него компютърната мишка. А после бяхме в едно заведение, което Пеш обходи на длъж и шир и накря се спря пред фризьорския салон, напористо напирайки да влиза вътре. Като че ли с това се дозатвърди желанието му да бъде известен коафьор предполагам  Joy

Момичета декември дойде......, направо не мога да повярвам, че мъниците ни стават на годинка....

Честити Първи Рождени Дни на Христо на Kosana, Ема на gerito и Андреа на djumbeto[/color]

# 253
Честит рожден ден на всички рожденници и рожденнички, които пропуснах!  newsm59
Вчера два пъти пиша и два пъти къмпютърът ми гасне заради токови удари. Тия от енергото ми идва да ги  #2gunfire bash

Shrew това ни го истърси педиатърката. МНОГО се изненадах, защото съм много доволна от нея, бори се с хомеопатия жената и гледа да реагира адекватно. Може и аз да не съм я разбрала, знам ли?!

poli.jekova Хистаминът е вещество, което всеки човек синтезира и то заедно с някои други механизми отключва алергична реакция към погрешно възприета субстанция. Тя може да е от обикновен кратък сърбеж, през хреми, обриви, стомашно-чревни и други проблеми до алергичен (анафилактичен) шок. Последното вече е животозастрашаващо. Бананите, суровите домати, копривата, ягодите (при тях има обаче и други моменти) и др. поради наличието на хистамин лесно могат да бъдат погрешно възприети от организма. Но... ако детенцето ти си е здраво и досега не е показвало проблеми няма никакъв проблем да си хапва банани. Е, ... не по 3 на един път или за половин час  Grinning Бананът е хранителен, богат на калий и вкусен. Не се притеснявай.

detelini Напълно съм съгласна с теб. Съвременната медицина може само да ти докара алергия, но не и да я излекува. Ако нещо би могло да помогне то това е хомеопатията.

Virginity Стискаме палци!  Praynig

maiche Ние имаме два чифта хубави обички. Ама де да му се не види. Нещо сърце не ми дава да й дупча ушите. Аз ли се втелясвам, не знам.

# 254
Някои родители така смятат - че детето трябва само да реши кога и дали изобщо да си пробива ушите.
Аз съм от тези родители. На малката роднини й подариха обици, когато беше на 3 месеца и от мен едва ли не се очакваше да й пробия ушите....ще има да вземат! Смятам пиърсинга и татуировките да ги оставя на нея, тя да се надупчи когато си пожелае и да знае защо я боли.
Ушите сама поисках като бях на 7 години, на 21 пробих пъпа, а носа на 23 - тази дупка вече е запушена. Май няма да спирам до тук, защото ми се ще да си пробия и веждата. Но тялото си е мое и аз имам право да го тероризирам както си искам. Няма да отнема това право на дъщеря си. Peace

Общи условия

Активация на акаунт