"Наближава първата годинка на ДЕКЕМВРИйската дружинка!"

• 11 544
  • 271
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Честити Първи Рожден Ден на Христо на Kosana, Ема на gerito и Андреа на djumbeto!

Мда, и аз мисля като moonlady за пробиването на ушите  Peace

Да се похваля, че днес купихме столче за кола на Нели и вече няма да се мъчи в бебешката кошница  Embarassed
Ники, ако трябва пускай темата утре, нищо че не сме стигнали 15-стр. Като ще е празнично, да е! 
danielad, много е хубава елхата!
Стискам палци Вержи  fingerscrossed
Утре сме на РД, а след това и на прощъпулник. Та я кажете за прощъпулника подарък ли се взима или се оставят парички  newsm78
tini-mini, покажете си колелото да го видим  Sunglasses

# 256
moonlady Споделям мнеинето ти  Laughing Аз самата обеци нямам, и дупки нямам. Идея си нямам защо  Thinking
Гадното е, че обичките ни са от брат ми и снаха ми за погачата, купени с огромножелание и любов. И са много сладки и нежни. Та ми е страшно гадно, че не ги слагам, но...и аз смятам, че Зори сама трябва да си поиска и съответно да се отпразнува събитието. Много тъпа ситуация.

Мами, да ви попитам как спят вашите бебоци? Това мойто май не е нормално. На нощ по 3 пъти обикаля леглото спейки. Редовно се заспива в ей такива пози:
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=4619633
Та затова сме и с чувалче. Щото нямам намерение да ставам по 294868769780583 пъти на нощ да я завивам. Всички бебоци ли спят така или моето е от малкото дето са като шугави  Rolling Eyes

И да ви се оплача, ако може. То всъщност май е повече възмущение  newsm78 А бе тез търговци на играчки нормални ли са...ние ли с таткото нещо не сме в час...? Знам ли?! Купихме подаръците за РД-то на Зори. Ама какви са тези цени при минимална работна заплата от 180 лв!!!! Или аз не ходя на правилните места или ... не знам. Аз предпочитам образователните играчки. Хем да му е кеф хем да си поразмърда и мозъка малко. Ама те ли станаха на мода или са си скъпи. Взехме от Пигис Хаус една масичка за 73.00 лв!!! Не бих дала толкова пари, ама нали бабата ги дава за подарък...та хайде да я изглезим. Решила съм повече от един път годишно да няма такива изцепки щото не ми се ще да я уча Зори на излишна глезотия. Вярно масата е хубава и за сега изглежда ще се ползва дълго. На единия плот има някакви животни и като ги натиснеш лаят, мучат... такива работи. Има магнитна дъска за рисуване, няколко дупки с различни форми, в които трябва да забучиш пак някакви животинки. Разни святкащи лампички и издаващи съответните звуци на животни и на едно влакче дето е окекерено там. Отдолу има още един плот с приличен набор от кубчета, могат да се пуската три шарени топчета. Абе изглежда добре, занимателно, образователно ама...73 лв. Вложеният материал е за не повече от 5 лв. Хайде и за добрата идея...ама големи надценки ли им слагат, аз ли не съм нормална, що ли?!

# 257
vmitkova ,не мога да видя позите.Не ми се отваря Whistling newsm78

# 258
  • София
И при мен не се отварят, пък ми е интересно, защото и моите мишки спят в смешни пози, още по-забавното е, че често спят в еднакви пози двете.

# 259
  • Vaudreuil Canada
danielad прекрасна елха - и ние днес си купихме елха ама кога ще я украся не е ясно. А как ще я опазя от малкия дзвер още по-не е ясно.
liletka извинявай за подвеждането с разпродажбата - исках по-скоро да изброя играчките щото аз с играчки за момчета съм много скарана та ако има и други мами с такива проблеми да се ориентират в асортимента на тежкотоварните коли и други от сорта Simple Smile

# 260
Който харесва оперен метъл черпя с Nightwish - най - яката метъл група с вокал оперна певица.

http://youtube.com/watch?v=lgTO_BQzHTw

Аз отдавна те подозирам, че сме от една порода.... Heart Eyes! Това е моя фаворит http://youtube.com/watch?v=OwTtDr5JPz4

# 261
И Томи си пада по нощните обиколки, също спи с чувалче, но и го намятам отгоре.Естествено винаги, когато стана да го завия, намирам олекотеното или под него, или свряно между матрака и кошарата.
Даниелче, искрено ти завиждам за голямата жива елха.Едно време и аз имах такива, но сега за нас място едва има... пък и от съображения за сигурност.
Вержи, и ние сме с вас Hug
А и най-важното-ЧЕСТИТ РОЖДЕННИЧЕСКИ МЕСЕЦ НА ВСИЧКИ НИ!!!!
И разбира се на рожденниците, откриващи сезона днес! newsm59 Много здраве и успехи! Heart Eyes

# 262
  • София
vmitkova не ти се отваря линка Rolling EyesАлекс спи по корем ,на колена все едно всеки момент ще стане LaughingНе че като го сложа не става по 116 пъти LaughingА играчките са скъпи,ама то кое не е скъпо?Скъпи,не скъпи,все си викам че си има играчки и няма да му купувам и как влезна в магазин и без да съм се усетила съм купила сумати неща,обаче не ме е яд защото много си играе с играчки LaughingАз ако имах момиченце щеше да ми е жал да му слагам обици,може би щях да изчакам да стане поне на 2-3 годинки FlutterFiffi елхата ми е изкуствена GrinningТо май още не са пуснали живите,а и аз от доста години само изкуствените си ги признавам EmbarassedИмам три и винаги за 1 декември ги украсявам,после само си купувам естествени клонки колкото да мирише на елха,иначе хич не ми се метат тия иглички като западат

# 263
И на мен ми се ще вече да украсявам елха, ама как ли ще я опазя от малката, не знам!
vmitkova, хайде дай пак линк, че и на мен ми е интересно. И моята въшчица спи в забавни пози.
Давайте, момичета, не остана. spam2 spam2 spam2

# 264
  • София
Пешеходке, допреди няколко часа бяхме заедно, ама кой да подозира, че и като мен ти харесваш Nightwish, също и Никки - поздравления, значи не ни свързва само това, че сме мами на декемврийчета!!! Обожавам да ги слушам, когато имам да върша домакинска работа - може да звучи смешно, ама как ме тонизират само! Направо съм като фурия. Успях да зарибя и сестра ми.
Сега е време за лягане, ама много ме изкефихте, мнооого!!!

# 265
Мадам,  Heart Eyes Hug
И моля, документирай, че видя Дивнето, че тука мислят - лъжа... Joy

# 266
  • София
И таз добра, Пешеходке, как ще лъжеш???
Видях я, видях дори табелката с името й на гърба...е, не съм я нагушкала, ама нали ми е първа форумска среща... другия път да е готова за "изяждане" направо!
Та, в заключение - Дивнето си е наистина дивно бебче!  Hug

# 267
Добър ве4ер,мами.

4естит ни декември месец. LaughingНай -хубавият праЗник zа нас.
И аЗ днес иЗвадих коледните декорации.Но украсих само във спалнята.В хола и детската 6е 4акам да мине рожденния ден на Мики и тогава.Не искам обстановката да е Коледа о6е от сега,може да ми втръсне до тогава. Wink

Лека на вси4ки и до утре.Всеки ден ве4е 6е си имаме рожденници.И то цяяяяяяяяяяял месец. Stop

# 268
  • Бургас
Ей, туй многодетните са опасна напаст, гледай как се надушват значи   Joy
Сега остава и по Фотошоп да се зарибите......
Пешеходке дай една снимка на това Дивне барем на празничната тема да я има да и се порадваме, айде отпусни малко вътък после си я крий колкото искаш... Той моя загубения син и без туй е голем заплес и нещо девойките не го влекат.... но това е от срам...., и без туй няма да се натискаме за вас.... за сега Laughing, за напред не гарантирам, мой са осифери човека....

# 269
Ей, туй многодетните са опасна напаст, гледай как се надушват значи   Joy
Сега остава и по Фотошоп да се зарибите......

Ели пък, ние тебе - да родиш едни близнаци...

Общи условия

Активация на акаунт