Режим на Пиер Дюкан - 51 част

• 28 238
  • 613
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
добро утро и от мен!
пропуснах 50 юбилейна тема, но се надявам да намеря време да си я изчета. Не виждам снимки от петъчна среща в Пловдив?
Аз паднах под 65 кг., но не съм го стопирала твърдо на 64, така, че все още няма да се хваля.
Поздрави на висчки!
Мама миа, надявам се всичко да е ок.
 Hug Hug Hug

# 16
  bouquetДобро утро сладурки

krikri ---Im_im -БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА КАФЕТО  bouquet
Вещи благодаря за новата тема  bouquet
Ще направя 5/5 дни Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тръгвам на работа до после Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 17
Добро утро момичета, пишете като за световно, вчера докато изчета юбилейната тема и днес - хоп, нова , Вещи мерси за темичката и може да ме коригираш с още -1 кг, откога го чакаках, да знаете,,,,,
Пожелавам лек и усмихнат ден Peace

# 18
  • София
Галя, на 1 стр на темата има линк към рецептурника, има доста интересни рецепти.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135084.60 на тази стр. е кексчето
палачинката - 1 яйце (или 1 белтък), 1 с.л.извара, 1 с.л. пшенични трици, 2 с.л.овесени трици
Опитай, вкусно е!
Нинка, липсваше!  bouquet
Пупа, честито намаление! smile3501 newsm51

# 19
# 20
Добро утро милички!
Много съжалявам, че не мога да бъда по-дълго време с вас, дори не мога и да изчета темите, но така ще е поне до 3.ХІІ. до тогава имам да свърша най-спешните си неща.
Днес навършвам 3 месеца дюканстване. Доволна съм от себе си, все пак съм -15 кг. Снощи минах в един магазн, гледам някакви сака по 10 лв. и разбира се проявих интерес, а продавачката вика - а, нямаме малки номера най-малкия е 54, аз все пак го премерих, но уви, не ми стана - доста ми беше широко и не ми стоеше добре. Макар и да си излязох без сако, бях на върха на сладоледа от щастие, че ми казаха, че няма малки номера.
Пожелавам на всички приятен и откслабващ ден!

# 21
Аз пак съм не видяла и не разбрала,благодаря за кафето Kri.Сега ще закуся малко мляко и отивам да меря един панталонец,ама мисля да си взема по-малкия номер-стискайте ми палци да вляза в него.После ще пиша пак.Чао.

# 22
Добро утро,момичета!  Hug Навън е напекло едно слънчице,като че ли е пролет.
Вещи   bouquet Честит нов аватар!
Кри, Им им благодаря за кафенцата!   bouquet
Лилиан,Галя,Пупа,Нинка честито ви намаление!  smile3525
пожелавам на всички успешен и режимен ден! Heart Eyes
Вани честито тримесечие!  bouquet Страхотен резултат! smile3501
Дези Hug що така загадъчно?  Sunglasses

# 23
леле мацки, аз съм на 1 седмица, а са изписани 2 теми. какво правите тука Shocked човек не може да ви изчете.
при мен за съжаление нещата вървят по-бавничко - само по 2 см. от обиколките съм свалила, но още не съм се отказала. щом съв надолу - значи ще стане.....еееееех егн-ееееееее Cry

# 24
Добро утро и от мен милички. Лек и усмихнат ден на всички, при нас е толкова слънчево времето .... иска ми се да бях ученичка и да избягам от някой час  Joy Joy
Нинка Hug
Пупа честото минусче.

# 25
Добро утро !!!!!!!!!!!!  Hug  Hug  Heart Eyes

# 26
лелее, как бързо хвърчат темите тук! Не сварвам да се запиша,камо ли да чета. ooooh!

Изкарах първия ден на ударен режим, но се разболях.Гърло,нос и т.н. Взех си витамин С и ефералган.Пия чай, без захар.Дано се оправя.

Засега ям варени яйца и пилешко бяло месо на скара, ама вчера скарата се запали и й изгоряха половината реотани.Сега нямаме скара, ще трябва да готвя на тефлонов тиган.
Видях тука идея за риба тон - взимам кутия в собствен сос и я ям - нали става? Хем няма да се чудя как да я готвя...

# 27
Добрутро и от мен! Вече закусих с вкусната палачинка, а сега ще си избера рецепта с пиле, че от днес съм на П.
Лилиан и аз май съм с мигрена, лятото получих страхотна криза с главоболие и повръщане, гадно нещо! Много ми помага масажа на челото, ще ти пиша ако искаш!
Честито на Пупа!

# 28
Мама Жожо по 2 см от обиколките никак не е малко  Peace
Пина дано се оправиш скоро. Hug

# 29
дДобро утро и от  мен  bouquetБлагодарско за кафенцата -сядам да ги пия с вас! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт