Режим на Пиер Дюкан - 51 част

• 28 335
  • 613
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
е нали може риба тон в собствен сос със лук?или яйца с кис.мляко и т.н.тАз така си правя салатки
Първа фаза е основата е е важно да се направи точно. Така че не мисля, че дори и лук е много подходящо, колкото и да е малко. Все пак 5 дена човек може да издържи на чисти протеини без добавки.

# 151
  • Пловдив
Лененото семе е за подпомагане на перисталтиката. И не е задължително.

# 152
Здравейте, сладурани!   Hug
Знаех си, че много ще има за четене. Днес чак сега ми остана време да поседна и съм с чаша капучино готова да се информирам как вървят нещата тук.  Grinning
Вещи, би ли ми оправила килограмите, моля!   bouquet Вече съм 60 кг.  Sunglasses
Отивам да чета назад.

# 153
Сънчеееееееееее браво, браво за минусчето. Hug

# 154
  • Пловдив
Съни   bouquet

# 155
Аз пак да питам!
Втора фаза дните ако са примерно 3/7 - това ще рече 3 дни ПЗ и 7 дни П ???Така ли е или обратното?

# 156
Здравейте и от мен. Hug
И аз да се разпиша в новата тема.Благодаря Вещи че си ме включила.
Аз тези два дни задържам,но не се притеснявам.Сигурна съм,че рано или късно ще се покаже минуса на кантара.

# 157
  • София
  Grinning Здравейте отново!  Grinning Пия си следобедното кафенце и се чудя...  newsm12
Много съм се замислила за... бели денс - Мишлето спомена днес и не ми излиза от ума. Кажете който е ходил - доволни ли сте, как протичат тренировките, с какво облекло, обувки? Мисля си, че поне събота - неделя бих могла да отделя малко време за себе си.
Ама пък като хич не съм пластична - къде съм тръгнала?!  Embarassed Да не стана за смях!  Confused
Eййй... забравих да предложа кафенце!!!

# 158
АЗ на бели денс ходя само от месец.Много ми харесва и си се упражнявам всеки ден в къщи - хем това ми е спортуването.В къщи си правя и загрявка от народни танци понякога - добре се съчетават двете! Peace

Аз също не ги умея тези танци по принцип, но малко по малко се напредва.Никой от нашата група нямаше някакви специални умения, но горе долу всички влизаме в ритъм. Всички сме смешни в началото  Mr. Green
Облеклото е анцуг,дълга пола,клин - нещо удобно.Ако имаш кърпа с пендари за кръста е по-добре,защото подрънкването на паричките те насочва дали се справяш! Flutter

# 159
Лененото семе как се приготвя? Или е някаква подправка? Нали се съчетава с триците? newsm78

# 160
Някой да е забелязал по време на 1 и 2-ра фаза менструацията да става по оскъдна???

# 161
  • София
Лененото семе как се приготвя? Или е някаква подправка? Нали се съчетава с триците? newsm78

Задължително смляно (продава се и готово натрошено), което ако не се лъжа намалява срока му на годност. Чела съм, че най-добре в кафемелачка, аз нямам и ще ползвам пасатор. 1 до 2 (мах) с.л дневно, може в мляко (с триците), може да се поръси на салатка (ако не сте в ударен  Wink) или на нещо друго. Както казах, за пръв път купувам, преди бременността пиех Ескимо.

# 162
Сноуче, хайде заедно събота или неделя на Бейли денс, и на мен ми стана интересно, като обсъждат тука, имам нужда от стягане именно в споменатите области. Споко, и аз не съм от много подвижните, заедно ще се срамуваме! Embarassed
Pupa, благодаря ти за загрижеността, още са болнички, кашлят, нослетата пълни със секрети, днес пак ходихме при доктора, засега продължаваме със сиропите и капките, дано не стигнем до по-сериозни лекарства!
Ели, на мен ми стана по-дълга, не по-оскъдна! Laughing

# 163
.....
като бях лятото в 3 фаза, пиех от време на време оранжина лайт, но не е подходящо за 2 фаза, защото има портокалов сик.
Дали ...  newsm78   Laughing
Аз мисля, че тези безалкохолни са позволени за нашия режим. Пила съм два пъти във втора фаза, но не сдъм им  почитател.

# 164
Аз пак да питам!
Втора фаза дните ако са примерно 3/7 - това ще рече 3 дни ПЗ и 7 дни П ???Така ли е или обратното?
Да точно така.

Общи условия

Активация на акаунт