Режим на Пиер Дюкан - 51 част

• 28 395
  • 613
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Благодаря ви за  отговорите  Hug
Аз не съм си купила книгата, защото ми се стори, че почти всичко по въпроса го има и в нет-а. За съотношенията питам може би повече заради въглехидратите, отколкото мазнините, защото първите са ми по-притеснителни. Лично аз внимавам( говоря в множествено число, защото изготвям режима и за мен, и за мъжа), да не паднат под 40-60 гр, за да не стигаме до кетоза и болезнени глави, въпреки, че не спортуваме  Embarassed Та за това се чудех, дали няма уточнение  Hug
Лека ви!   bouquet

# 286
Да се разпиша и аз.Вчера изядох една ябълка от глупост и недоглеждане,която днес ми се лепна на кантара  smile3511,ама така е като не внимавам smile3538...Тази вечер готвих много.Направих си глезотийки за няколко дни напред smile3508.Желираното мляко със степ,кексче и тричава пала4инка за утрешната закуска.Не губя кураж  ,няма да допусна да се повтори.Радвам се че съм част от вас.Страхотни сте! smile3525

# 287

Как така недоглеждане  Rolling Eyes

# 288
  • София
Привет  Simple Smile

След пазара снощи по нощите, днес започнах с режима и не ми се стори никак труден, дори напротив - май хапнах повече отпреди  Embarassed Я кажете това много ли е и какво да изхвърля:

закуска: варено яйце + ок. 50 - 60 гр. сирене + толкова пуешко филе + домат
след кърменето в 10: мляко 250 мл. с малко нес
обяд - една стандартна консерва риба тон с нарязан пресен лук и оцет + пак яйце + 2 малки кисели краставички
следобяд някъде си чопнах малко сиренце (на мен много ми харесва това диетично сирене на Маджаров, много приятно съм изненадана  Heart Eyes) и пийнах малко мляко.
вечеря: печен пилешки бут (обелен!) + салата от домати, краставиц и марули (това ядоха и домашните) + една филийка хляб

За днес лактационни проблеми липсват  Peace

Знаете ли с какви темпове се очаква да се свалят килограми? Че това  си е бая храна май ... Ясно, че няма да стане от раз, аз и не бързам толкова, ама все пак да знам  Heart Eyes
А, да, и всеки ден ли да се претеглям (не че не го правя често, щото нямам бебешка везна и следя бебето с мен/без мен горе долу как наддава)?

Вода пия много така или иначе, ожаднявам от кърменето; сигурно към 3 л. на ден се събират...
Не съм яла плод днес и изкарах без трици; взех си някакви пшеничени, но не съм ги отворила. Овесени не намерих ... някой може ли да ми каже в Младост къде има? Във Фантастико и ХИТ няма.

Колкото до лентичка - май ще ми станат много 3 Simple Smile Можете да ме запишете: 78 кг., ръст 172, цел 69 кг. докато кърмя, другите ще ги оправям после ...

Хайде лека нощ на всички  Heart Eyes

# 289
  • София
mirahris Моля те да ми кажеш този масаж. Всичко против мигрена е добре дошло. Мен ми помага само Адвил и то ако е взет преди кризата. Дано да не се повтаря.  

Иначе за статистиката качих половин кг с глад. Нямах време да си хапвам по режима и вечерта след цял ден глад вместо да бях отслабнала кантара отчете повече. На някой случвало ли се е ?

Остават още 10ина кг до заветната цел. Ще се боря до дупка. От утре почвам и спорт - гимнастиката на Синди и ако се наканя може да отскоча до фитнеса.

# 290
  • София/Осло
Хайде лека от мен сладурчета  Heart Eyes

# 291
И аз да се отчета за днес  Grinning Общо взето си дояждах манджите от ПЗ, защото от утре съм на протеини. Та
- закуските ми бяха традиционните за мен кофичка кис мляко с 2 с.л. пшеничени трици и степче
- обяд - две чушки пълнени с извара и яйца с една краставица
- следобяд едно какаово тричаво кексче
- вечеря една обилна порция Българе + малко крем сирене

Днес мога да отчета и 30минутна аеробна тренировка  jump

А това за глада и качването на кила си е така. Аз имах дни, в които нямах време да си похапвам между основните яденета и огландявах зверски докато се наканя да ям. Резултата е + 1кг  Tired В момента от 10дни си седя на едни кила и се чудя дали пак не трябва да си кача порциите. Макар, че не чувствам глад с това хапване  Rolling Eyes Ще видим сега, като включа и тренировките по-често как ще е. Ох, до Коледа дали ще мога да мръдна с още -5кг. Дано, дано  Praynig

А крилцата на щерката ги взехме от един ку-ку магазин  Grinning

Лека и отслабваща на всичко  smile3524

# 292
Привет момичета,да ви се похваля каква я свърших,от два дни съм само в прегрешения, направо не е за приказка.То не беше шоколад,мляко с ориз,ябълка,водка и т.н. направо голям  Embarassed #Cussing out
Утре като стъпя на кантара и ще има #Crazy
Лека вечер и от мен момичета

# 293
Baci ами така  Rolling Eyes... Уж сума време четох и тогава се престраших да започна с режима.Мислех че всичко ми е ясно...ама не би  CrazyЩо ли реших че мога да ям по 1 плод,не знам  ThinkingЗа това се обръщам към всички начинаещи като мен - преди всяка фаза преговаряйте прочетеното.Няма да  е излишно Peace Лека нощ и цветни сънища ви пожелавам  Hug

# 294
Първо искам да поздравя всички отслабващи!   bouquet Търсех рецепти за диетата на Дюкан и ...ето ме тук !!! Направо съм вдъхновена от куража ви и вашата мотивация ме мотивира още повече. Започнах диетата на 22.10.2007 и до днес съм свалила 7 килограма. Спешно се нуждаех от разнообразяване на менюто защото след почти 40 дни предимно яйца имам чувството, че ще започна да кудкудякам  #Crazy .

# 295
  • София
Добро утро, момичета!
Тук е черна нощ, все още...
По кафе за събуждане?

# 296
  • София
Бачи  Hug верно си ги заформила тез хубави дълги мустаци...излизат извън вестника, дори...
Фил  Embarassed не се ли записахте в темата  преди известно време с мъжа ти? Извинявай, ако греша, но стила и медицинските познания ми се струват същите  Laughing Колкото по-малко въглехидрати поемате, толкова по-добре. А кетозата ви притеснява само заради главоболието, нали? Защото иначе  аз си я харесвам, като вляза в режим на кетоза горят сланинки , та чак пушек се вдига!
Рали, менюто ти е добро! Само махни киселите краставички, обикновено имат захар. И по-добре премести хляба в сутрешните хранения, да имаш време до вечерта да изгориш въглехидратите. Нямам идея как ще ти върви като темпове свалянето, този олекотен Протал за кърмачки не съм го спазвала  Joy
Лилиан, така е, затова трябва да се яде начесто по малко (или по повече, ако човек е гладен). Звучи абсурдно, но като бях в 2 фаза, имах минуси точно след дни с голямо плюскане, ама режимно. За разграждането на протеините отиват бая калории   Peace
Ванити Феър, добре дошла и поздравления за страхотния резултат!  bouquet Все пак някакво инфо за теб, да те опознаем по-добре, ако ще ни ставаш дружка? То не че сме любопитни, ама...
Вчера нямах галавечеря заради лещата на обяд...чудя се дали да се тегля newsm78 Пак не ядох плод вчера, загубила съм навика. А като си спомня в началото колко ми липсваха плодовете и как се чудех дали ще издържа...

Усмихнат и слънчев ден от мен!

# 297
  • Пловдив
Добро утро! Весел ден и от мен!

# 298
Добро утро!
Започва още един прекрасен Дюкански ден Grinning
 Hug на всички

# 299
Добро утро!
Лек и отслабващ ден и от мен! newsm51

Общи условия