Режим на Пиер Дюкан - 51 част

• 28 358
  • 613
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро , момичета, мога да се похваля на всички, че вече влизам  в дънки, които не бях обувала от преди 3 години, много съм щастлива, на вс. отгоре се смях с една колежка на сестра ми, която направо била възмутена от това че ям и слабея, не било възможно  Naughty, вие кво ще кажете , а  Laughing Laughing Laughing
Лек и слънчев ден на всички и никакво отказване за новите

# 301
Добро утро! Laughing Кри страхотно кафенце!  bouquet
Ванити добре дошла!  bouquet
Желая ви слънчев,режимен и усмихнат ден!Отивам да тренирам! box
Пупа браво! smile3501

# 302
  • Пловдив
Днес имам отвратителна програма - 1, 3 и 5 час от първата смяна и 2,3,4 и 5 от втората - в училище съм от 7:30 до 18 часа  #2gunfire Та сега е втория час и  съм на компютъра. Поне в обедната почивка ще се видим на кафенце с Айсчето   chef Ако някой има път към Кършиака да идва в сладкарничката до училище, ще пие и той с нас. Кафе или режимно безалкохолно, да не си помислите ,че се изкушаваме от разно толумбички, тригуни, кадаифи, баклавички, тортички и други неща - редовно си ходим там и освен кафе, кола лайт и вода не сме поръчвали нищичко друго  Naughty

# 303
Добро утро.Благодаря за кафето на Кри
Пупа,браво
честито на всички с минуси
Лек ден

# 304
Вещи Hug Ще ни наглеждаш значи цял ден. Sunglasses  Laughing

# 305
Добро утро!
Днес голямо чудо стана, а още не е коледа, кантара отчете -1, чак не ми се вярва че стъпвах и втори път, тъкмо се бях отчаяла, а и от снощи едно главоболие адско!
Така че не мога да не ви се пофаля! Blush Blush
В Младост трици има на пазара зад 25 поликлиника, ама да не ги изкупите брей!
Лилиан ще поровя в интернет за масажа и ще ти пратя линкче!
Е голям кеф днес, ама и мъжо има РД, довечера как ще устоя не знам!

# 306
  • Пловдив
Вещи Hug Ще ни наглеждаш значи цял ден. Sunglasses  Laughing

Естествено

# 307
  • Пловдив
Мила, честито килце!

И да ти е жив и здрав мъжа! Много да те гледа и угажда!

# 308
Ураааааааааа newsm44след толкова прегрешения кантара е благосклонен към мен,не е мръднал нагоре за моя изненада Shocked

# 309
  • Пловдив
Лили   

# 310
  • София
Добро утро!  Grinning Hug
Честито килце на Мира!   bouquet
Лили, това е радостна новина, ама внимавай!  Wink
Пупа, браво за резултата!   bouquet
Ванити Феър, добре дошла при нас!  Hug  bouquet
Кри,  Hug ама защо не се мериш? И защо не хапваш плодове! Аз мисля, че трябва! Защо не хапваш плод в някое от междинните хапвания. По разни други писания съм чела, че е хубаво да са на гладно и най-малко 2 часа след това да не се яде нещо друго...  Rolling Eyes
На всички лек и слънчев ден!   bouquet  Hug

# 311
# 312
Добро утро на всички! Снощи като будувах, сега едва отвярям очи  Rolling Eyes.  Спешна нужда имам от кафееееееее ! Иначе за мен....на 30 години съм, 110 кг., през целия си живот съм била дебелана. Като студентка последен курс бях ни по-малко, ни повече 120 кг. После за около година свалих 10 кг. незнам как(вероятно от натоварената работа) и слава богу ги задържах. Никога през живота си не съм правила диети, но като видях една приятелка какви резултати беше постигнала с Дюкан, се навих и така до днес Grinning .Днес е 39 ми ден, а съм минус 8кг. Аз лично не съм си поставила големи цели. До Коледа 10кг.Реших си, че ако успея ще продължа напред - 20 кг. до май  smile3556 Чак ми се струва нереално някога да стана под 90, но съм куражлия и инат  Wink

# 313
Добре дошла, Vanity Fair ,  bouquet

Кураж и успеха ще дойде.

# 314
  • София
Добро утро на всички! Снощи като будувах, сега едва отвярям очи  Rolling Eyes.  Спешна нужда имам от кафееееееее ! Иначе за мен....на 30 години съм, 110 кг., през целия си живот съм била дебелана. Като студентка последен курс бях ни по-малко, ни повече 120 кг. После за около година свалих 10 кг. незнам как(вероятно от натоварената работа) и слава богу ги задържах. Никога през живота си не съм правила диети, но като видях една приятелка какви резултати беше постигнала с Дюкан, се навих и така до днес Grinning .Днес е 39 ми ден, а съм минус 8кг. Аз лично не съм си поставила големи цели. До Коледа 10кг.Реших си, че ако успея ще продължа напред - 20 кг. до май  smile3556 Чак ми се струва нереално някога да стана под 90, но съм куражлия и инат  Wink
smile3525
Разбира се, че е реално!!! Сигурна съм, че ще успееш! Правилно подхождаш като не фиксираш дати и цели, защото понякога има застой и ако се случи това - човек е разочарован! Затова - колкото - толкова!  Grinning  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт