Режим на Пиер Дюкан - 51 част

• 28 300
  • 613
  •   1
Отговори
# 435
  • София/Осло
лаис-туй за мъжките белтъци много ми хареса  Joy Joy
Тцъ -студения душ не е за мен  Twisted Evil
мишле- не се давай, пий топъл чай
данида- и аз ти завидях...тук е немислимо това да ти се случи, едно обикновено подстригване в долнопробен салон е 100 лв.  Shocked

# 436
БачииииGrinning Grinning Grinning  Joy Joy Joy

# 437
Кри, благодаря ти мила за загрижеността,  bouquet но работата не е на добре, децата продължават да си кашлят и пият сиропи и капки с триста зора, познато ти е. Пък около мен купища салфетки от моя нос, чакам довечера пак цялостен масаж, един аспирин и в леглото! Много ми е отпаднало, взех си и витамини днес!
А за кантара-и аз се меря сутрин и вечер, случвало ми се е вечер да ми покаже някой път с 1.1 кг повече Shocked, но аз просто така от любопитство се качвам.
Бачи, не ми се отваря линка! Rolling Eyes

# 438
  • София
 Етти, опитай се да намериш някакъв начин да похапваш между лекциите, не е хубаво да прегладняваш!
МираХрис, честито килограмче! smile3501 newsm51Да е жив и здрав мъжа ти и много да те слуша! newsm67 И внимавай с тортата!
Анито, при Дюкан няма ограничения в количествата, много е важно да се храниш до насищане, да не чустваш глад. Яж начесто, на 2-3 часа  Peace
Фил, зеления фасул е не само позволен, а и  препоръчителен, както са казали момичетата! Телешко със зелен  фасул и доматки е добър вариант за ПЗ дни, засища и е вкусно.
Ванити, и ние се чустваме уютно тук, затова влизаме всяка свободна минутка!
Бачи, супер си се елфирала! Joy

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 17:30 от krikri

# 439
 Laughing

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 20:16 от Джини

# 440
Аз нещо не виждам нито Бачи, нито Джини Sad, по-дълго ли трябва да чакам да се отвори newsm78?

# 441
  • София/Осло
бачи , джини, кви гюбеци мяткате  Joy Joy

# 442
 Joy Joy Joy Най-после и аз да се разкърша Simple Smile)

# 443
  • София
Криии- радвам се да тев видя- Hug Hug Hug Hug
Бачи, Джини- страхотни елфчета сте- Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 444
Джини, и ти си супер елфче.  Party

# 445
  • София
Джини, и ти си супер!  Joy
За Ралчето

# 446
# 447
Я, Савова Simple Smile) Как го откри?

# 448
  • София
Благодаря, Кри, имах нужда от нещо такова, след като днес ми беше толкова тъпо и тъжно- Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 449
Здравейте, момичета! LaughingВиждам,че тук цари прекрасно настроение Simple Smile.Искам да ви споделя,че току що си правих дюкански дюнер,ами наистина беше страхотен.Опитайте и няма да сгрешите.Ели,благодаря за рецептата newsm10!Много си изобретателна.
Честито на всички с минус!

Общи условия

Активация на акаунт