Режим на Пиер Дюкан - 51 част

• 28 295
  • 613
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте момичета!Ето и моето меню за днес:7ч - 4-5 лъж.желирано мляко със степче;10ч-тричава палачинка;11ч-малко воденички с лук и домати на фурна;12.30ч-пак същото;15ч-пак същото  Simple Smile,това уж го бях предвидила само за обяд,а ми стигна за цял ден;18ч-желирано кис.мляко и след него пуста лакомия ...едно парче от кексчето  Crazy...Това фатална грешка ли е,май прекалих с триците за деня  Thinking.Имам и въпросче-мога ли да си направя мляко с нес,че нещо ми се е препило.Иначе водата ми вече е над 3л до сега

# 466
Здравейте,момичета.Да мина и аз да видя как сте.
Гледам повечето сте свалили и днес,аз обаче нещо не съм добре-с всеки изминал ден се чувствам все по-изморена и ми липсва енергия,та да пита ако мина във трета фаза кога пак ще мога да започна ударния период,за да сваля остатъка от килограмите?
Много целувки от мен   remybussi

# 467
  • София
От мен за вас  Hug

http://www.vbox7.com/play:1cf5f42a

# 468
Здравейте милички  Hug Hug Hug
Не съм ви писала отдавна  Blush но нямам много време  Laughing Мъжо се прибра и сега не мога да му се нарадвам Heart Eyes Laughing Но не съм ви забравила   bouquet
Признавам си че наруших режима и кантарчето ми се поразсърди Blush Но вече пак се стремя да спазвам дюканския режим Wink И съм в нещо като трета фаза Wink
За всички  Heart Eyes Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 469
Кри  много е сладко. Hug

# 470
Eй,да ви кажа от сутринта до сега съм смъкнала 1 кг Shocked.Не мога да повярвам,ама се качвах няколко пъти на кантара и всеки път показваше 1 кг по-малко.СУПЕР!Пожелавам го на всички!  bouquet

# 471
  • София
Здравейте от мен пак!
 КРИ, много сладки мечета! Simple Smile
Изобщо днес много интересни линкове сте пуснали smile3501
Да ви се отчета и аз, продължавам много сериозно с режима и след отпускането на александров ден нямаше никакви повишения.Днес сутринта кантара показа 80, което обаче още няма да отразя, ще почакам още ден два, за да е сигурно.
 Много ви се чудя с водата как успявате да пиете толкова много, аз гледам да докарам до 1,5 л и повече почти никога не успявам.
 Вещи, мисля че е време да ме включиш в списъка  dance
с вас съм от 04/11, започнах 86,5 и днес съм 80- надявам се утре пак да са толкова #Shocked Laughing

# 472
Хайде лека вечер от мен.Аз отивам да си лягам,че нещо много ми се доспа. smile3524

# 473
  • София
За водата да ви кажа един трик (ако не сте го вече обсъждали), който научих от Търмънд (чиято диета така и не успях да спазя повече от 1/2 ден, тъй като е краааайно безвкусна  Simple Smile )
Та: имам си едно оборотно шишенце от 0.5 л. мин вода, лепвам му всяка сутрин 5 лепенки (каквито и да са, може тиксо, аз слагам лепенки за цени Simple Smile )
След всяко изпито шише махам 1 лепенка. Това го правех и докато ходех на работа, шишето ми е винаги под ръка и след време става навик да посягаш към него и без да си жаден.
Надявам се да съм била полезна  Hug

# 474
  • Бургас
Добър вечер

Искам само да питам ( то от тъпи въпроси сигурно ви е писнало ама нали съм нова,пък и студено не мога да изляза с малката да си купя книгата>Ще ме прощавате).

Пепси лайт мога ли да пия пише,че е с подсладител и едно бонбонче ако си хапна голямо прегрешение ли ще е,че мъжо забравил,че съм на диета и ми купил от любимите и от 3 4аса само се облизвам около кутията.

bouquet

# 475
  • София
Phill, ще пробвам това с лепенките Crazy Simple Smile И аз в офиса съм с шишенце от 0,5 л, но успявам да изпия само 3, а пък в къщи хич не ми върви водата.Утре ще си сложа 4 лепенки да видим дали ще има ефект newsm78

# 476
  • София/Осло
Eлиа- кола лайт може, бонбонче-не  Naughty

# 477
  • Пловдив
Пепси лайт мога ли да пия пише,че е с подсладител и едно бонбонче ако си хапна голямо прегрешение ли ще е,че мъжо забравил,че съм на диета и ми купил от любимите и от 3 4аса само се облизвам около кутията.
Пепси лайт - да  Peace , бонбонче - не  Naughty

# 478
  • София/Осло
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy
вещииии

# 479
  • Пловдив
Деата, пропуснала си ми едната картинка  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт