Режим на Пиер Дюкан - 51 част

• 28 277
  • 613
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Peppery, честити 10 свалени килца, страхотен резултат, браво   bouquet
Elia, честито свалено килце и на теб и браво, че си устояла на бомбоните  Hug
Мишле, честити 2 месеца с Дюкан   bouquet
Ралче, браво за масажите  Peace Аз бях редовна лятото с утайка от кафе, но сега само я събирам и хвърлям  Confused Време не остава, малката е опасна работа вече и все бързам в банята  ooooh!
Сънче, вълнувам се с теб за новото начало  Hug
Дори, Боби, Блеки, Сноуче, Кри, Савина, Пупа, Бачи, Гери, Деата, Мира, Тути, Мама007 Heart Eyes Hug

# 526
БубеHug Heart Eyes

# 527
  • София
Хапвай, хапвай! Да ти е сладко!  Peace
Това ти е от мен! Вкусно е, нали? Hug
Hug smile3521
Наздраве на всички! Почти е време за обяд!  Grinning

# 528
  • София
Сънче- дано на новото място се чувстваш полезна и удовлетворена- Hug
Дано това за теб да е подранил коледен подарък-  bouquet
За такъв подарък бе колата миналата година, която си взехме, че откраднаха предишната- #Cussing out
Бубе- честит нов аватар и много целувки от мен, аз също не съм била досега редовна в тези масажи, ама смятам занапред да съм, пък да видим- Hug Hug Hug

# 529
  • София/Осло
сънче -успехи на новото място, сигурна съм ,че е за добро  Hug
мишле- пий лекарства и го премажи тоя вирус, ако имаш възможност дори си остани в къщи да полежиш ден два  Hug
бубе-аз съм се вманиачила в твоето сочно кюфте  Blush, дано и аз не стана такова  Joy Joy Joy
ралче- умна идея е това с масажа, аз все забравям и като вбезна под душа се сещам чак  Tired

# 530
Ралче, благодаря ти, мила!  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Деатка, благодаря, слънце!  Hug Heart Eyes Heart Eyes И аз си мисля, че е за добро.  yes Поне искрено се надявам.  Laughing

# 531
  • Пловдив
Деаткааа  Joy hahaha Само да вметна за кИфтето - с извара става сухичко, ако е без по-го бива  Peace Когато го правя нережимно никога не слагам и става наистина сочно  Sunglasses Радвам се, че ти харесва  chef
Ние уж се оправяме за излизане, но едното оЧо ми е все тук  Crazy

# 532
http://www.elfyourself.com/
Блеки! Тук ще си направиш твоето си шоу Simple Smile)
Джини доста бързо се справи, ама аз една вечер си загубих.

# 533
ЗДравейййтееее, Hug аз докато ви изчета писаното и то станало време за обяд.
АНИТО - ЧЕСТИТО НАМАЛЕНИЕ.
Мише оздравявай бързо. Praynig Peace
Добре дошли на новите.   bouquet

# 534
  • София/Осло
Бубе- хич не ми става сухо ,такова ми е дно вкусничкоо, побърках ги моите мъже тук, през вечер това си приготвям и дори Марти ме пита ,абе мамо , ти много месо изяде напоследък , кво правиш?....как да му обясня ,че съм на диета ,той умира от смях просто и си мисли ,че го лъжа  hahaha hahaha hahaha

# 535
Добро утро момичета!  Tired Аз току що отварям очи - незнам какво ми стана че да спя толкова много , чак се уплаших като видях часовника- но веднага влизам тук да видя какво става  Wink Лека ден на всички, а аз тичам за кафееееееееееее  food010 да се удавя в него  Laughing

# 536
Добро утро и от мен! EmbarassedНие се събудихме преди час, голяма спане падна, снощи легнахме късно, през нощта си будувахме с малкия, и днес не можем да отворим очи!
Не съм ви прочела още, по малко ще надзъртам назад и ще пиша пак, но да се похваля, че съм много радостна-тази сутрин кантара ми показа -500 гр, за 3 дена станаха почти килограм свалени. От толкова време имах застой, че сега се радвам неимоверно! Laughing

# 537
  • София
Здравейте момичета  Grinning
Нищо ново при мен засега, то и да има малко, не мога да видя, че кантарът ми е механичен и съмнително точен  Laughing
Пилешките бутчета нали без кожата ги хапвате? Аз и без това не я обичам, но ще трябва да лъжа мъжа, че вече така ги продават  hahaha Макар че може и да се съгласи да я дадем на котака, щом и кафето си почна да пие без захар  Heart Eyes Голяма опора сме си двамата.

# 538
  • София
Браво, Цвети-  bouquet

# 539
..........................вчера ми се наложи да си купя мляко Култура, нямаше друго и  да знаете доста мазничко ми се видя, а в началото май всички от него ядяхме  Rolling Eyes
Аз си го ям Културата, защото е най-хубаво Simple Smile)

Бубе! Какво е това сочно кюфте  newsm78 никъде не съм го чела?

Общи условия

Активация на акаунт