Режим на Пиер Дюкан - 51 част

• 28 362
  • 613
  •   1
Отговори
# 105
  • София
[И аз искам да връткам дупе, ама ще ме е срам и освен това ще разтреса сградата Crazy
Аз сега като дойда с големите шамари......ще видиш тогава какво ще ти се разтресе! Crossing Arms
 Joy hahaha Joy
Кри, ако знаеш какви къде къде по-зле от мен ходят Naughty.....ама аз вече съм фина мадама, не мога да се сравнявам с тях! Crossing Arms

# 106
  • Пловдив
Ето какво стана снощи в къщи като се беше кротнала Приси, снимката не е хубава, че е с телефон, но пък дава все пак представа какво може да се направи с гримовеет на мама, взети тайно от чантата.

# 107

Освен това и Бейли денса си казва думата в коремната област! Peace

С Бели денс ли се занимаваш??
Аз също от скоро.И на мене ми се струва, че за области от рода на талия, ханш, корем - нема по-добра тренировка! Hug
Абсолютно съм съгласна с теб! Peace
Ти къде ходиш?
Ами аз съм от Варна, тука ходя в Черно море.При 2 момичета,които писаха за школата си в Красива мама, та така...
Много,много ми харесва!Невероятно настроение дава, много е приятно.
Спортувала съм какво ли не, танцувала съм какво ли не - такъв стягащ ефект върху талия-ханш-корем - няма!

# 108
Искам да питам дали някой е имал болки в мускулите - моя приятелка е скорошна дюканка и ме пита , но такова нещо не ми се е случвало...

# 109
  • София
Искам да питам дали някой е имал болки в мускулите - моя приятелка е скорошна дюканка и ме пита , но такова нещо не ми се е случвало...
Тц! Naughty

# 110
  • София
Боби, сигурно настинка я хваща! Ако има схващания на мускули - да, от режима е! Но болки - не. Peace
МИшле, Пина, ще ме накарате да се прежаля за бейлито! Ако Бачи дойде с мен  Mr. Green Ще ходя на ортопед през декември, че има проблеми, и ще го питам дали става.
Пина, абе рових ти из рецептите  Embarassed опитвала ли си се да правиш крилцата с пепси кола  с кола лайт? Знам, че соевия сос е повечко и не е препоръчителен за нас, ама за третата фаза може би ще може newsm78

# 111
Вещи , сега видях снимката...-без думи... моите са страшни разбойници и само за това лято малкия си счупи крака , глътна монета от 5ст. , която вадиха в "Пирогов" с пълна упойка и си завря топче в носа...

# 112
Ха Вещи Приси май гримьорка ще става.  Joy Heart Eyes

# 113
  • София
Или просто добре поддържана фина дама  Joy
на живо дори е по-сладка Laughing

# 114
  • Пловдив
За филми на ужасите  Joy Joy Joy

# 115
За филми на ужасите  Joy Joy Joy

Joy hahaha как го измисли

# 116
  • София
Липсвахте ми много- Cry Cry Hug Hug Hug

# 117
Крикри, не съм правила с Кола Лайт, но не мисля че ще е проблем! Peace
Просто момичето което ми показа рецептата у нас, държеше че трябва задължително да е Пепси.Не мисля, че е толкова вжно все пак! Thinking

По този повод да питам - пиете ли безалкохолни, които са подсладени не със захар, а с подсладители?? Те са в голямо изобилие по магазините, че са и евтини.Мене ми се струва, че са вредни май,ама все някога човек трябва да пие нещо... Thinking

# 118
Тц! Naughty

Аз имах болки в мускулите но към 10 ден започнаха, за това взех да пия витамини Laughing

# 119
  • София
И ти на нас, Рали! Hug Hug Heart Eyes
Къде  се губиш?

Общи условия

Активация на акаунт