Режим на Пиер Дюкан - 51 част

• 28 294
  • 613
  •   1
Отговори
# 480
КриHug Heart Eyes
Анито, честито минусче!   bouquet
Елиа, пепси и кола лайт може, но никакви бонбони, дори и 1/2 не може.  Naughty

Лека нощ, милички! И утре сутринта всички да сме с по килограмче надолу!  Hug

# 481
  • Пловдив
Лека нощ и от мен, сладки сънища  Hug Heart Eyes

# 482
  • София
Здраве, 3 шишенца по 1/2 л. са достатъчни. Аз си вземам 3 шишенца сутринта и гледам да ги изпия до около 16 ч. После каквото изпия си е +. Освен това пия айрян, кафета, понякога чай и кола лайт, та те ми идват над минималното количество (литър и половина)
Фил, Търмънд го издържах, ама по-безвкусна манджа не съм яла Sick

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 21:40 от krikri

# 483
  • София
Кри, аз в книгата прочетох, че трябва 1,5л, но като чета тук и останах с впечатлението, че е много малко, но след като ти също пиеш 1,5л вече съм спокойна.  bouquet Grinning

# 484
  • София/Осло
 hahaha hahaha
ей ошашавихме се тук,
тейа-не си прекалила с триците..много  Joy Joy /зависи тричавата палачинка с колко лъжици трици е /,гледай да ограничаваш до 3 с.л. дневно
мама миа- кой ден ти е това.....в началото и аз имах проблеми.... дерзай  Peace
алекс- простено ти е ей...поне сте се овъргаляли порядъчно в чаршафите  Joy Heart Eyes
ани-браво, честито килце надолу
здраве-честито и на теб
кри-  Hug
данида-лека нощ
фил- аз така пия също ,в малки шишенца, по бързо свършва  Laughing...гледам да ги направя към 2,5 литра
сънче-лека нощ
бубче и на теб,
абе много рано тая вечер се изнизвате ,мъжете ви не гледат ли мача  Wink

# 485
  • София
Кри, аз в книгата прочетох, че трябва 1,5л, но като чета тук и останах с впечатлението, че е много малко, но след като ти също пиеш 1,5л вече съм спокойна.  bouquet Grinning
Ами да, достатъчно е. Пък и като изпия два айряна, 3 кафета и 1 чай - ето още поне половин литър, че и цял. Peace

# 486
  • Пловдив
Тъйййй, аз пак да отправя едно предложение към Пловдив тийм (току-що съгласувано с Шерифа)
Среща в петък - 30.11,17.30ч., ресторант "Хитър Петър"(Хари Потър  Mr. Green)
Желаещите да пишат, за да направим резервация  Hug
Деатка, ще къпем малката и ще лягаме, че като знам колко време й трябва да заспи  ooooh!

# 487
  • София
Деата, моя мъж слава богу не гледа мачове  Laughing ама най-малкото човече трябва да си ляга  Sad
Затова и аз ви казвам лека нощ, измина още един режимен ден!  newsm46
ПП Цвети, слез от балкона и кажи как си, спря ли хапчетата и има ли резултат?

# 488
Здравейте!И днес само се разписвам. Да ви кажа - за пръв път в живота си ядох телешки дроб - приготвих го на тиган с пр. мляко и почти си го хапнах - около 500гр и с малко помощ от домашните де...Вкусно стана - благодарско за идеята с млякото  bouquet

# 489
  • София/Осло
Лека, отивам да слагам челядта  Hug

# 490
Лека нощ и от мен!Приятни сънища! smile3524

# 491
Здравейте, момичета  Grinning Аз минавам набързо да се отчета и отивам днес да лягам рано  smile3524

Закуска - кофичка кис мляко с трици и степче
Обяд - печено пиле
Следобяд - тричаво какаово кексче
Вечеря - 4бр яйца на очи с малко извара и корнишончета
Днес не можах да се нивя на гимнастика. От рано ми се е приспало  smile3507

Утре мисля да пробвам една рецепта с риба от последния Кулинарен Журнал   chef Ако стане хубава ще я публикувам в рецептурника  Grinning Мисля да спретна и едно руло стефани набързо и нещо завъртяно   chef Абе направо не мога да се позная какво съм се разготвила  Laughing

Хайде лека нощ момичета  Grinning

# 492
Охо! Като сте рекли възглавници, та възглавници
Хайде и аз да се бухвам в тях Simple Smile) (насила)

# 493
здравейте момичета,искам да се присъединя към вас.много сте готини.чета ви отдавна.спазвах режима лятото и отслабнах ама малко,после спрях и сега съм решила сериозно да се заема да отслабна 4е имам едни излишни 10 кг останали от бремеността и много трудно ги свалям.почти си мисля че е невъзможно.уж не ям много а не отслабвам.
тук при вас е много весело и се забавлявам много като ви чета.
от 2  дни съм на ударен режим,дано издържа още няколко дни на този режим ,4е ми е трудно без плодове и зеленчуци
лека вечер
 Hug

# 494
  • София
Добро утро, момичета!
Честито ново попълнение в отбора на варненките! Добре дошла, Савина   bouquet Пожелавам ти да свалиш безпроблемно десетте кила!

Идва и кафето

Слънчев, усмихнат и пълен с музика ден!

Общи условия

Активация на акаунт