Режим на Пиер Дюкан - 51 част

• 28 261
  • 613
  •   1
Отговори
# 540
Цветиsmile3501 честито минусче!  Hug
Фил, кожа и крилца не може.  Peace А подкрепата е най-важното нещо.  yes Успех и на двама ви!  Hug
Пупа, аз също карам само на "Култура".  Peace Веднъж си взех "Верея" за проба  Sick  no

# 541
Изчетох ви, вижте колко съм бърза! Party
Честито намаление на Анито, Елиа, Pepperybouquet
Peppery-браво за юбилейните 10 кг. Сега осъзнах ,че и днес и аз ги прескочих 10 свалени кг. И аз имам празник днес! bowuu
Елиа-добре, че не си се изкушила от бонбоните, аз когато се изкуша, не минавам само с един Embarassed, пък после не минавам само с бонбони... Embarassed
Савина, добре дошла и успех! Peace
Бачи, не ми се отваря тоя сайт и това си е, вчера не успях да ви видя като елфчета, нито пък днес аз мога да се пробвам! Sad
Мишлето и мама007 да оздравяват бързо. и аз съм във вашия отбор, хремава, смърчаща , с главоболие. и децата още не са се оправили, много упорита тая кашлица! Praynig
Мишле ,Честити ти 2 дюкански месеца! Скоро да постигнеш целта си и да имаш успех и в другото...! Hug
Pupa, киселото мляко Култура може да е по-мазничко от другото, но и аз откакто го открих ,толкова ми е вкусно, че взема ли си друго, едва го ям. Пък и всички, които го хапваме , имаме резултата, така че аз лично продължавам с него! Laughing
Ral4e, Сънче мерси! Hug
Сънче, Михи, успехи от понеделник. Да си починете хубаво уикенда и новата седмица-нов късмет!  bouquet
За всички-много прегръдки и хубав ден! Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 29 ное 2007, 12:47 от tzvety roussimova

# 542
  • Варна
Мишле, честити два месеца! Hug
Добре, че погледнах календара!
Днес аз пък трябва да си празнувам четири дюкански месеца: грабвайте по една мръвка или яйчице!

# 543
  • София
аз хапвам, ама едва преживям.... Tired като някоя крава дъвча едваааа-едваааа Tired
Ям рибка- хек, ама само знам, че е риба- вкус- никакъв! ooooh! Днес нищо не ми е вкусно! Утре си взимам един отпуск! Peace

Дорчи, за мен тези шишчета на долния ред- мноого апетитни изглеждат! Peace  И честит ти ДЮкански юбилей! Hug

# 544
Дори, Честити на теб 4 месеца!  bouquet
За мръвките ясно, ама тия яйчица много ми харесаха, много идейно!

# 545
Eй, поздравления за юбилярите свалили по 10кг.  smile3501 Давайте момичета, че така ми вдъхвате кураж, че е възможно! Поздравление и за всички минуси - браво. Аз днес нямам нещо кураж да се кача на кантара  Tired

# 546
Цвети Р. Сигурно нямаш инсталирана прогрламка за клипчета.

# 547
  • София
Честито, Дориbouquet

# 548
  • София
Така като ми е гадно и зле...ако знаете как ми идва да се намууам с шоколад Embarassed #Cussing out

# 549
  • Пловдив
Привет и от мен  afwitch

# 550
  • Бургас
Момичета благодаря ви че ви има   bouquet

# 551
Така като ми е гадно и зле...ако знаете как ми идва да се намууам с шоколад Embarassed #Cussing out
Мише недеййй, овладей се, после ще съжаляваш Cry. По добре се намуай с кисело мляко със степче и си мисли че е шоколад.

# 552
  • Варна
Мишле, утре задължително си остани вкъщи! Направи си крем ванилия с позволената ч.л. какао и ще си умреш от кеф!

# 553
  • Пловдив
Мисля си дали ще стане кисело мляко с подсладител и лъжичка какао  newsm78

# 554
Мисля си дали ще стане кисело мляко с подсладител и лъжичка какао  newsm78
Вещи може би ще е ужасно вкусно. Peace

Общи условия

Активация на акаунт