Сървайвър - 5 част

• 23 667
  • 491
  •   1
Отговори
# 150
  • Berlin
пльос  Mr. Green пльоссс - хубаво звучи  Laughing
ако стрипа и дренски са на финал - дайте да сметнем кой за кого ше гласува  Mr. Green
бтв стрипа, ако не сте забелязала от средата някъде на сървайвъра почна да казва, че е БИВШ стриптизьор и се прави на обиден като му кажат,че е стриптизьор. не знам кога се реши да напуска занаята Laughing може би след като са обсъждали с финдо да правят бизнес  Grinning ужас...  Whistling
айде да си направим фенклуб на дренски  Heart Eyes аз включвам и приятеля ми - той си е за него още като му гледа визитката в 1вия епизод.

# 151
  • Сливен
Аз от началото съм фен на Лъчо и Светла.
Сега, след като Лъчо излезе, стискам палци на Светла.

# 152
  • Бургас
пльос  Mr. Green пльоссс - хубаво звучи  Laughing
ако стрипа и дренски са на финал - дайте да сметнем кой за кого ше гласува  Mr. Green
бтв стрипа, ако не сте забелязала от средата някъде на сървайвъра почна да казва, че е БИВШ стриптизьор и се прави на обиден като му кажат,че е стриптизьор. не знам кога се реши да напуска занаята Laughing може би след като са обсъждали с финдо да правят бизнес  Grinning ужас...  Whistling
айде да си направим фенклуб на дренски  Heart Eyes аз включвам и приятеля ми - той си е за него още като му гледа визитката в 1вия епизод.

и аз си мислех за подобна анкета, ама по-добре да изчакаме да мине двубоят Лъчо -- Дренски и тогава да я сменим.
а за стрипа - тоя завой в предпочитанията му ми е убягнал. даже ми направи впечатление, че каза на Карамазов, че 50$ не са пари и на него в прашките му пъхали по-едри банкноти     hahaha

# 153
Видях и аз най-после космите, мисля че са на Лъчо.
Всъщност кога ще е това състезание - тази вечер или другата седмица?
PeaceИ аз така мисля. Thinking
Довечера е съзтезанието.

# 154
  • Berlin
абе той стрипа на предпоследния съвет много се издразни на водещия май. нещо го сряза,ама не се сещам какво беше. хич не беше в настроение.

# 155
К: "Жоро, ти изнервен ли си?"
Ж: "Ти как мислиш?"
К: "Ми.. не знам."
Ж: "Ми продължавай да не знаеш"
Доста грубо, и тъпо изказване.

# 156
Аз пък съм на мнение, че Георги Костадинов съвсем не е толкова неприятен, колкото чета тук Simple Smile
Има грубоват изказ, но изглежда прям и добронамерен човек. И по-интелигентен, отколкото се изкарва. Приказките му за жените са неприятни, но оставам с впечатлението, че по-скоро се опитва да си изгражда някакъв образ, който всъщност се различава от действителността. По-скоро като гледам поведението му имам чувството, че е човек, който няма много опит с жените и не знае как да се държи с една нормална жена. Което не е плюс, ама не е и за утрепване.
И според мен лоша шега му изигра сближаването му с Бъч, откъдето дойдоха голяма част от негативните емоции спрямо него.
Но за мен лично двамата нямат нищо общо. Бъч е класическо комплексирано злобарче.
Самият факт, че повечето от Сървайвър имат положително отношение към Георги на мен ми говори доста.

....
Така, след като дръпнах една защитна реч Laughing да кажа, че съм за Светла.
И че гледах много внимателно Дренски в последните няколко серии и никакви приказки за  отоци, водорасли и рапани не могат да ме убедят, че е възможно да има толкова напомпани с мускули крака и тяло. Разликата с останалите е очевадна направо. Финдо се беше изцедил накрая, виждаше се всяка жила от ръцете му.
А самият Дренски не ми е симпатичен. За мен е лигльо.

# 157
Fairy,

К: "Жоро, ти изнервен ли си?"
Ж: "Ти как мислиш?"
К: "Ми.. не знам."
Ж: "Ми продължавай да не знаеш"
Доста грубо, и тъпо изказване.

Каквито въпросите, такива и отговорите Mr. Green

Да ме прощават феновете му, но Карамазката е доста смотан. Като му се случи да излезе от сценария и закъсва. Едно вързано изречение не успява да скалъпи. Какво например каза и искаше да каже на Светла, когато ги мереха на кантара newsm78

# 158
Да ме прощават феновете му, но Карамазката е доста смотан. Като му се случи да излезе от сценария и закъсва. Едно вързано изречение не успява да скалъпи. Какво например каза и искаше да каже на Светла, когато ги мереха на кантара newsm78

И мен да ме прощават, ама съм на същото мнение! Какво, например, каза или искаше да каже и на Джина, когато се теглеха  newsm78
И това каканижене по време на игрите в стил полузаспал коментатор на уреден мач... ooooh!

# 159
  • Berlin
на джина  Peace беше нещо от сорта "и на нас да дадеш..." ъъъ.. кво?! и аз не го харесвам водещия  Peace
стрипа пък нищо не може да ме убеди да го харесам. на какъвто и да се прави и да не се. грозната му физиономия не ми е по вкуса Wink

# 160

Така, след като дръпнах една защитна реч Laughing да кажа, че съм за Светла.

Ох разсмя ме  Joy Joy

# 161
За да се запиша в темата ще кажа, че много се надявам Дренски да е победител или поне на финал.  Peace

# 162
И аз съм на това мнение за Дренски. Но и Светла също ми харесва. А гърдите вярно са малко увиснали и са на Лъчо Simple Smile

# 163
  • Ланкър, планините Овнерог
Жоро стриптизьора и Светла са на финал. Почти съм сигурна.

# 164
Мъжът ми снощи настоваше че са на Жоро.
Знам ли, ще гледам, ще водя.

Общи условия

Активация на акаунт