Сървайвър - 5 част

• 23 160
  • 491
  •   1
Отговори
# 315
Мен пък лично ме е яд за Дренски,не можете да отречете че на него му бе най-трудно,за мен стриптизьора не е достоен да спечели,толкова вулгарен и самонадеян тип не заслужава първо място в сървайвър.Той е на финал само защото беше в по-изгодна позиция и така се стекоха обстоятелствата , а за мен истинския оцелял е Дренски....едва ли някой от лекетата тортуга би издържал на условията на Острова на мъртвеца.Гласувах за Светла само от чиста женска солидарност,нищо повече.  Peace

# 316
inchetoto двам изгониха. Играта накрая беше с висене и беше ясно че Стрипа ще спечели. Пръв падна Бъч, после Дренски и накрая Жоро К. Дренски и Бъч моментално отпднаха .... Ако трябва да сме точни Дренски остава трети в Сървайвър, а Бъч четвърти.

# 317
На Дренски му натежаха "отоците".
Дренски явно е прекалил с водораслите, или пък с жабите (бах тез жаби, от свинско по-тлъсти  Mr. Green )

rotfImbo

Нямам любимец сред финалистите, макар че от всички участници май предпочитах точно тях да видя  на финала. Така че съм доволна. А кой ще гушне паричките ми е все едно, щом няма да съм аз Mr. Green
За Светла ще се зарадвам, защото е жена, майка и, както се оказа, със съпруг тъпанар!
За Жоро, колкото и да е изненадващо за мен самата - харесвам го. Сигурно някъде дълбоко в мен харесвам стриптизьори Blush Шегичка. Мисля, че е свестен мъж. Стриптизьорството при него явно до голяма степен е въпрос на стечение на обстоятелствата - младо и хубаво, без образование и контакти момче идва в София. Това е намерил за повече пари, това е правел. Не е идеалното решение, но какво пък толкова. Можеше да стане мутра при разните Очи, Кучета, Вълци, Магарета и Мечки...
За Дренски не ми се говори. Само се учудвам, колко удобно и необективно фенките му тълкуват поведението: "Светла била гадната, защото сновяла между тях, а той толковааа искрен" Shocked И това при положение, че той самият си каза, че продължава да ги лъже и крие нарочно информация!!!
Интересно обаче, защо вашият любим, честен и прекрасен Дренски не си каза, че Агонцев се отказа сам и му подари победата!? А???? За каква честност и достоинство говорите тогава!
Честно казаво, не бих искала да се сблъскам в живота с него. Той винаги ще има удобно оправдание за мръсотийките, които върши поплаквайки.

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 14:35 от птица

# 318
  • Варна
Аз бях за Георги Костадинов във вчерашната игра, по-скоро защото Дренски никак не ми харесва, с държанието си на Острова на мъртвеца.
И защо вашият любим и прекрасен Дренски не си каза, че Агонцев се отказа от борбата и му подари победата!? А???? За каква честност и достоинство говорите у него!
Да, също и за Станислав си измисли уж някаква игра.

Аз не мисля че вчерашната игра беше направена така че да спечели Жоро К., в крайна сметка всички останаха да висят до последното колче, никой не падна по-рано защото са му по-къси пръстите на краката. Висенето всъщност определи победителя..
Иначе на финала съм за Светла, мисля че и от журито така ще гласуват.

# 319
  • София
И аз съм за Светла, не само от женска солидарност, но и затова, че издържа всичките тези дни наравно с мъжете.Дори и да не е печелила състезания, тя беше там от начало до край.

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 11:29 от Тайна

# 320
inchetoto двам изгониха. Играта накрая беше с висене и беше ясно че Стрипа ще спечели. Пръв падна Бъч, после Дренски и накрая Жоро К. Дренски и Бъч моментално отпднаха .... Ако трябва да сме точни Дренски остава трети в Сървайвър, а Бъч четвърти.
Тенкс за отговора.

Честно казано, исках Дренски да отиде на финала, но поне няма да гледам повече физиономията на Бъчлето. Явно  игрите с висене са запазена марка на Стрипа. Само да не е и нещо подобно на финала, защото ще стискам палци на Светла. Не защото я харесвам толкова много, а просто не искам Костадинов да е победител. А пък и тя е жена, родена за победи.

# 321
Само да не е и нещо подобно на финала, защото ще стискам палци на Светла. Не защото я харесвам толкова много, а просто не искам Костадинов да е победител. А пък и тя е жена, родена за победи.

Мислях, че няма да има повече игри  newsm78 Че сега само ще гласува журито.

# 322
Само да не е и нещо подобно на финала, защото ще стискам палци на Светла. Не защото я харесвам толкова много, а просто не искам Костадинов да е победител. А пък и тя е жена, родена за победи.

Мислях, че няма да има повече игри  newsm78 Че сега само ще гласува журито.

Е, сега като споменаваш, може и да няма повече игри. Не знам с подробности правилата на играта. Но както и да е, ще "викам" за Светла.

# 323
  • Варна
Няма да има повече игри. Сега като намерят златото и това ще е! От тук нататък журито има думата!

# 324
  • Ланкър, планините Овнерог
Поне миналата година нямаше игри м/у двамата финалисти. Предполагам, че и сега няма да има повече. Вече зависят от вота на журито. Надявам се само да не е Жоро, т.е. да е Светла. Не че съм й фенка, но Жоро ми е много анти. Този Сървайвър не го гледах като цяло, не ми хареса "сценария". Само сега последните няколко предавания гледах, колкото да имам мнение за финала. Изпуснала съм съответно и играта м/у Дренски и Финдо. Защо Дренски си е измислил игра? Не е ли имало такава? Защото се очудих, че Финдо е отпаднал от този. И наистина мисля, че неговите игри бяха като за него. Как например Джина да го бие в тяхната игра. То си беше физическа от всякъде.

# 325
Честно казано, исках Дренски да отиде на финала, но поне няма да гледам повече физиономията на Бъчлето. Явно  игрите с висене са запазена марка на Стрипа. Само да не е и нещо подобно на финала, защото ще стискам палци на Светла. Не защото я харесвам толкова много, а просто не искам Костадинов да е победител. А пък и тя е жена, родена за победи. newsm10 smile3501

# 326
  • София
Поне миналата година нямаше игри м/у двамата финалисти. Предполагам, че и сега няма да има повече. Вече зависят от вота на журито. Надявам се само да не е Жоро, т.е. да е Светла. Не че съм й фенка, но Жоро ми е много анти. Този Сървайвър не го гледах като цяло, не ми хареса "сценария". Само сега последните няколко предавания гледах, колкото да имам мнение за финала. Изпуснала съм съответно и играта м/у Дренски и Финдо. Защо Дренски си е измислил игра? Не е ли имало такава? Защото се очудих, че Финдо е отпаднал от този. И наистина мисля, че неговите игри бяха като за него. Как например Джина да го бие в тяхната игра. То си беше физическа от всякъде.
Финдо се отказа, не можел да седи и секунда повече там. Беше много гладен.

# 327
  • Варна
Гита, Финдо напусна играта по собствена воля, беше много изнервен, изморен и гладен и искаше да си тръгне, сам се отказа от играта!

# 328
  • Ланкър, планините Овнерог
Душата гладна била.

ZLATO, няма да има повече игри.

# 329

Птица, добре че си ти, та да не си мисля, че нещо не съм в ред Laughing
Колкото повече гледам Георги К., толкова по-малко разбирам с какво точно си навлича гнева на пишещите тук Simple Smile. Както казах и преди, грубоватият изказ за мен не може да е чак такъв проблем. За мен има огромна разлика между него и откровената простотия на Бъч. На всичкото отгоре ми изглежда ужасно самотен човек.

Колкото до Дренски - той ми е другата загадка. Не мога да харесвам човек, който лъже по този начин. Не става въпрос за това, че е игра. Да направят към теб такъв жест, какъвто направи Агонцев и после да разказваш как си го победил - това е абсолютно неуважение спрямо Антон.
Да не говорим, че е глупав. Как пък за пет минути не седна да помисли, че хората, които лъже, са хората, които ще изберат победителя - вредата от лъжите е много по-голяма отколкото ползата.

Общи условия

Активация на акаунт