Сървайвър - 5 част

• 23 168
  • 491
  •   2
Отговори
# 300
Защо Дренски днес го нямаше на лайфа?
Малко беше смешно днес като ревна след играта. Хем говори какъв мъж бил хем реве  ooooh!

Ами Американска школа,какво да се прави Mr. Green

rotfImao rotfImao rotfImao

# 301
Стига бе хора точно обратното е ,истинските мъже плачат-какво лошо има да плачеш във важен за теб момент!Егати истинския мъж е ако е като ледена скала дето няма сърце и за себе  си и за другите!

Аз също знаех от източник че Дренски е един от 3мата финалисти и след тази информация мислех че са 3ма на финала но уви това означава че е бил един от 3мата на финала да се борят за 2ро място. Sad

Както и да е нито Светла ми е любимка нито Жоро но в интерес на истината ще ми достави голямо удоволствие да го смачкат Жоро на лайфа на 6ти,много е самонадеян и не показа никакъв характер на шоуто,всичките емоции в него си държеше,страшно лукав човек!А и както е комбина с Бъч съвсем ми е паднал в очите!
Така че викам за Светла ,ако не друго то поне успешно е представила България ! Peace

# 302
Както и да е нито Светла ми е любимка нито Жоро но в интерес на истината ще ми достави голямо удоволствие да го смачкат Жоро на лайфа на 6ти,много е самонадеян и не показа никакъв характер на шоуто,всичките емоции в него си държеше,страшно лукав човек!А и както е комбина с Бъч съвсем ми е паднал в очите!
Така че викам за Светла ,ако не друго то поне успешно е представила България ! Peace
smile3521 newsm10

# 303
  • ВАРНА
И в крайна сметка аджаба къде са гащетата на Бибито питам аз? Joy

е, след снощи ми дойде сърце на място. гащите на биляна били в джоба на панталона на станислав Mr. Green
за финалистите без коментар.
стана ми мъчно за дренски. що не останаха наистина 3 финалисти newsm78
но, виж, бъчвата, еееее, то бива просто, ама простооооууу ooooh!

# 304
Стана ми мъчно снощи за Дренски исках той да спечели, ама да си призная и смешен ми стана като почна да реве .... за едни игра при това ....
Бъч просто беше под всякаква критика, пълен смотльо и тъпанар, то бива злоба, ама чак пък толкова. Едно нормално човешко отншение нямаха към Дренски, включително и Стрипа.

Светла също не ми направи добро впечатление снощи .... Но ми стана жал за нея като никой не и се обади.

Не знам кой искам да спечели обаче искам да бъде натрит носа на стриптизьора и на Бъч естествено, ясно стана че са в комбина ..... Дано Светла спечели.

# 305
Много ама много исках Дренски да стигне до финала!Много ме е яд,че играта просто си беше за Стрипа,той с такава лекота действаше.А на темата,че Дренски се разплака те май само хората без сърце и душа не плачат!Защо да не плаче?Та той е Човек!Човешко същество със чувства!Не знам защо така го упреквате,след всичко което изживя,щеше да ми е чудно ако не се разплачеше!
За Бъч нямам думи!!!!!
А Светла ми направи много лошо впечатление като посредник,а Дренски я приемаше като приятел!После ми стана жал,тоя мъжът й как можа да го направи,плаках заради нея!
Стрипа,не знам,нямам мнение за него,но ме нервира защото се връзва на Бъч!
А за победителя които ще да е,мойте любимци ги няма!

# 306
Знаете ли,какво ме учуди вчера на лайфа,защо го нямаше Дренски?Да не го върнат пак? newsm78

# 307
  • Ланкър, планините Овнерог
Казах ли ви, а? Ама не слушате.....Още в някоя от първите теми за Сървайвър ви казах.
Абе и аз казвах, ама съмняват се хората.  Grinning
Интересно  как е изтекла тази информация....

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=236698.180

Не знам от Миро, тц. Даже не знаех, че някъде се е обяснявал.

Ето, още на 01.10 съм казала, ама никой не ми вярва и това е   Crossing Arms Grinning

# 308
  • Бургас
Знаете ли,какво ме учуди вчера на лайфа,защо го нямаше Дренски?Да не го върнат пак? newsm78

Сигурно психиатъра не го е пуснал  Mr. Green

# 309
  • София
На мен ми стана криво заради Светла, хем мъжа и прави номера, отмъщава си за нещо, хем водещия как и го натякваше, че никой не пожелал да говори с нея и , че съпругът и не дал и на детето да говори с майка си.
За Дренски не ми е жал изобщо и беше много неприятно да видиш как мъж реве за пари.Беше сигурно, че Стрипа ще спечели, едно - защото е дълъг, второ- защото беше по лек. На Дренски му натежаха "отоците". И пак нарочно гледах, там където хората отичат - под очите, китките, глезените на Дренски му нямаше нищо.А на Стрипа глезените наистина му бяха отекли.

# 310
Не знам кой искам да спечели обаче искам да бъде натрит носа на стриптизьора и на Бъч естествено, ясно стана че са в комбина ..... Дано Светла спечели.
PraynigГласувах за нея и се надявам тя да спечели!

# 311
Ако Стрипа не беше най-добрият приятел на Бъч, сигурно щеше да ми е симпатичен. Но наистина доста неприятно впечатление остави. А иначе си е едно селско момче, което се прави на интересно.
Светла е лесно манипулируема, не особено умна. Не блесна с кой знае какви качества, не си спомням да спечели някоя игра, освен подарената й на финала. Защото, ако Бъч и Стрипа не се бяха обединили и жертвали срещу Дренски, Светла нямаше да спечели. От друга страна съм тя да спечели...

# 312
  • Бургас
На мен ми стана криво заради Светла, хем мъжа и прави номера, отмъщава си за нещо, хем водещия как и го натякваше, че никой не пожелал да говори с нея и , че съпругът и не дал и на детето да говори с майка си.
За Дренски не ми е жал изобщо и беше много неприятно да видиш как мъж реве за пари.Беше сигурно, че Стрипа ще спечели, едно - защото е дълъг, второ- защото беше по лек. На Дренски му натежаха "отоците". И пак нарочно гледах, там където хората отичат - под очите, китките, глезените на Дренски му нямаше нищо.А на Стрипа глезените наистина му бяха отекли.

Тайна, отново съм съгласна с теб от първата до последната дума.  Peace

Според мен Стрипа показа неподозирана зрялост - не се конфронтира с никой, не злослови, не дразни, играе силно, но екипно. Не ми е симпетичен, но не мога да отрека, че прояви прозорливост, която други, включително и по-силни, не проявиха: Бъч, Биляна, Финдо, Дренски.
За Светла ми стана много жал, казах си "добре, че няма повече изпитания - сигурно много се разстрои". Най-вероятно мъжът й е авторитарен балкански субект и не търпи възражения. И явно има и комплекси, които избива като я мачка. Дано да спечели и да си извоюва по-голяма независимост.   Praynig

А Дренски - какво: поднесоха му един куп игри "по мярка". Да не би играта с Миро да беше справидлива и равностойна. Или с Джина, или със Станка? Не може хем да си едър, хем да си слаб. Хората през тея 25 дни гладуваха, свалиха по 15 кг и нагоре. Затова им беше леко в последната игра. Дренски явно е прекалил с водораслите, или пък с жабите (бах тез жаби, от свинско по-тлъсти  Mr. Green )

# 313
  • Варна
А Дренски - какво: поднесоха му един куп игри "по мярка". Да не би играта с Миро да беше справидлива и равностойна. Или с Джина, или със Станка? Не може хем да си едър, хем да си слаб.

Напълно съм съгласна с това мнение. Но определено последната игра беше по-мярка на Стрипа. Бях сигурна, че ще спечели. Ами то с тези големи пръсти на краката ....
А иначе аз нямам фаворит за финала.Насилвам се да си харесам някой от Светла или Стрипа, ама не могат да ме спечелят нещо. Стрипа ми е по-сървайвър, Светла нямаше никаква мисъл в играта; но от друга страна Светла пък е мъжко момиче и до край се бори.  newsm78

Ами Бъч и пурата smile3532

# 314
Не гледах снощи, но от отговорите ви разбирам, че Костадинов и Светла са на финала. А онзи селяк къде отиде, имам предвид Делян? Той, че е слабак и не може да вземе една игра ми е ясно, но вчера двама ли са изгонили? За Дренски ми е ясно, че е отпаднал.

Общи условия

Активация на акаунт