Сървайвър 3 част

• 18 324
  • 467
  •   1
Отговори
# 180
Оххх много кофти че така се отказа Агонцев Sad -наистина спечели сърцата на зрителите-браво на него!

Казах ви че Финдо е много як в ръцете-сега ако може и малко да седне да помисли преди да гласува....равен няма да има  Rolling Eyes

# 181
  • Бургас
Абе те се оляха с това шоу - всичко се знае предварително! Агонцев дава интервюта, че щял да се откаже в полза на Дренски, а епизодът още не е започнал, за да се коментира!
Мирослав дава пространни отговори във форума на Сървайвър как Лъчо го бил предал и каква будала бил, че толкова му вярвал!
Меги Дерм пък още преди да започне Сървайвър даваше на ляво и надясно интервюта в колко игри е участвала, как се била представила и т.н.
Сега пък упорито се твърди, че на финала били Светла и Стриптизьора и печелил той!
А тази информация във форума на Сървайвър я даде човек, който още преди един месец каза, че първи изгонен след обединението ще е Агонцев!??
Как да не му вярваш?
Тези хора договори за конфиденциалност не са ли подписвали? В миналият Сървайвър нищо не се знаеше. До последно.  Thinking
Ами бате Слави си знае работата.

# 182
  • София
Пфу, познах. Много ме е яд, мисля че Дренски няма да я докара до финал, но ще видим Thinking

# 183

Мaya_coheleach , абсолютно съм съгласна с тебе... и аз се ядосвам много, то толкова е безинтересно и без това в предаването по 1000 пъти (първо в началото, после след всяка реклама) като на олигофрени ни повтарят какво се е случило и като знаем и какво ще се слу4и, съвсем става скучно...

Тоя пък Агонцев какво се прави на голям мъж... в крайна сметка си е игра... предал не предал... това е, действай напред...
пък и от тази реч, направо му вярвам как след това глътка алкохол не е пийвал...

Интересно каква ли щеше да е играта, гледам нещо май от специалността на Агонцев, ще да е било... некакъв тепих... Май режисьорите са решили да се компенсират:))

# 184
Агонцев е страхотен мъж такива хора не останаха мноого.Но все пак наистина можеше да играе.Явно е приел нещата твърде лично.Но евала му малко хора биха постъпили така. Peace

# 185
Аз Дренски го харесвах в началото, но все повече ме разочарова. Познавам хора като него, дори наскоро попаднах в подобна ситуация - "прекрасен приятел, напълно го подкрепям и аз съм на  същото мнение, невероятен жест от страна на Агонцев" - бля, бля ...................../извинете за израза/. Поне да не говори глупости, защото накрая ги омазва с "Това е негов избор, не мога да го променя......".  Ако имаше "топки", въпреки че това е игра, можеше поне да се опита да влезе в двубой - "Не мога да приема, Агонцев, не трябва да се отказваш...................." А това за предателството на Агонцев са глупости - ако не беше се напил и да отпадне, можеше следващия, който заспи да е Дренски. Абе, ако спечели Дренски, доста сълзлива ще е тази победа, да му е честита.

# 186
  • София
Обаче какво общофорумско единомислие  Peace
Уцелихме че мекотелото Лъчо ще отпадне пръв от висенето.

И пак последните трима до финала на играта бяха от Барбадос  Hug
а как изкапаха само другите  hahaha

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 21:41 от Дудинка

# 187
  • София
"И да гласуваме и ад не гласуваме - победител е стриптизьора. на финала е със светла димитрова. Джина стоева е във шестицата. от последните оцелели е и фитнесинструктора. агонцев отпада първи след обединението. ако си дам малко зор ще науча имената и на всички последни десет, ама за какво ми е като знам вече победителя. бах ти организацията сдухана имат тия "

Това е от форума на Сървайвър, дотук - позна човекът.

# 188
"И да гласуваме и ад не гласуваме - победител е стриптизьора. на финала е със светла димитрова. Джина стоева е във шестицата. от последните оцелели е и фитнесинструктора. агонцев отпада първи след обединението. ако си дам малко зор ще науча имената и на всички последни десет, ама за какво ми е като знам вече победителя. бах ти организацията сдухана имат тия "

Това е от форума на Сървайвър, дотук - позна човекът.
Излиза, че този човек знае всеки от журито за кого е гласувал, щом знае кой е победителят. Което значи, че всички са се събрали от журито и са си признали за кого са дали вота си, което ми се струва много тъпо Confused

# 189
Гледам, коментира се тук как изтича информация от Сървайвър. Обяснявам си го с това, че Евтим Милошев събра много разнородна компания да прави предаването - доста от тях май не са работили за него дотогава. Имаше и още една агенция, заедно с Милошевата фирма, плюс хора от новините на Би Ти Ви... Да не говорим колко са приказливи самите участници. Би Ти Ви извикаха прокурор да разследва откъде изтича информация. Единственото, което ги спасява, е, че текат много разнородни слухове къде ли не и така не може да се разбере какво е вярно и какво не.
А колкото за миналата година - при Слави има дисциплина и еднолично ръководство Wink   

# 190
Не съм много сигурна, но ми се струва, че човекът от Острова на мъртвеца ще се върне накрая, за финала. Когато играта е с директни елиминации - последният във всяка игра си тръгва. Така че, ако Дренски случайно се върне, както си мисля, че ще стане, ще се състезава наравно с финалистите. А всички изгонени след сливането на племената са жури, които ще решават кой да спечели Сървайвър. Т.е. Агонцев ще е поне в журито.

# 191
Не съм много сигурна, но ми се струва, че човекът от Острова на мъртвеца ще се върне накрая, за финала. Когато играта е с директни елиминации - последният във всяка игра си тръгва. Така че, ако Дренски случайно се върне, както си мисля, че ще стане, ще се състезава наравно с финалистите. А всички изгонени след сливането на племената са жури, които ще решават кой да спечели Сървайвър. Т.е. Агонцев ще е поне в журито.

Добре де, ами следващите изгонени няма ли да са Острова на мъртвеца? Мислех, че всички там ще ходят, ще се състезават и който победи се връща в играта  Rolling Eyes

# 192
  • Berlin
къде мирослав се е обяснявал? я, издайте бързо  Mr. Green след малко ще догледам сървайвъра, ама мисля, чееее като коментирате тука, че от острова на мъртвеца 1 ще отиде на финал... може тва да е пак някоя тортуга... щото накрая ще се гонят един друг, ама ще видим. сега всички почват да коментират в дрейк, че стрипа е алчняр някъв, даже лъчо днес каза, че го интересуват само парите.. и ако спечели стрипа - е, вече съвсем ще се убедя, че е нагласено ! мии и аз искам да спечеля сървайвър пък!
дано сте ме разбрали какво имам предвид, че в момента съм доста надъхана против тортуга и нагласенките !

# 193
Мисля, че Агонцев няма да е в журито. Ако на финала са двама, то журито трябва да се състои от нечетен брой членове, а с Агонцев участниците са общо 12.

# 194
Мисля, че Агонцев няма да е в журито. Ако на финала са двама, то журито трябва да се състои от нечетен брой членове, а с Агонцев участниците са общо 12.
Да, и в първия Сървайвър Андрей не беше в журито, а отпадна първи след обединението на двете племена.

Общи условия

Активация на акаунт