Сървайвър - 5 част

• 23 197
  • 491
  •   1
Отговори
# 285
Май наистина Ж.Кдстадинов ще спечели голямата награда.Нищо де като гледах татко му те най много се нуждаят от парите
 Money smile3516 newsm08

# 286
Да, честно казано и на мен. Очаквах, че мъжът й ще е на острова и това е номер, но не.
И аз помислих,че е номер и мъжът и ще се покаже от някъде ама не.А дали ще и се сърди ако спечели 250000 лв? Wink
И в крайна сметка аджаба къде са гащетата на Бибито питам аз? Joy

# 287
Ми много ме е яд, за Дренски много , ма много ме е яд Sad

И мен , защото и двете игри не бяха подходящи за финал тоест бяха леко нагласени, първата беше игра 3-ма срещу един, а втората беше ясно, че по-дългия и по-лекия ще издържи повече

# 288
  • Варна
И на мен ми се видя леко нагласена играта. Ама то и на предишния сървайвър последната игра пък бее направена така, че още като се види и ти става ясно кой ще спечели.
Стана ми гадно за Дренски, какъвто и да е той направо изкука на оня остров 25 дни и накрая да се издъни.
А каква буря имаше, страхотия.
А за мъжа на Светла просто нямам думи. Скара ли се били и какво на него за 50 дни не му ли мина, че и на майка си и на детето им да не даде да и се обадят. #2gunfire

# 289
Аз мисля`че Дренски  взе присърце обещанието на Агонцев и заради това беше толкова нахъсан. А някой може ли дами обясни играта с гласуването. Има ли някакво значение за класирането защото почнаха да саобщават кой на какво място е  или това е само за пари. newsm12

# 290
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=240380.340

ей тука го пише - Дренски, а до преди това масово се пишеше в пресата, че на финал са Светла и стрипито

# 291
  • Пловдив
Защо Дренски днес го нямаше на лайфа?
Малко беше смешно днес като ревна след играта. Хем говори какъв мъж бил хем реве  ooooh!

# 292
  • Варна
Не ви ли направи впечетление колко подут беше Дренски? Лцето му беше страшно #Crazy
Стана ми жал за Светла, много грозно от страна на мъжа й. Някой беше писал, че се развеждали. Но не помня къде го четох Embarassed

# 293
Подозирам, че спечелилият вота на зрителите също ще вземе някаква награда. Ако си спомняте, вторият и третият м.г. получиха пари - 50 000 и 30 000, ако не се лъжа.

# 294
Абе, стана ми много гадно за Светла, че никой не ѝ се обади.
А освен мъжът и,свекървата и детето ,други близки дали няма Светла? Ами родителите и къде са?Някоя приятелка можеха да намерят да и се обади,че така стана много неприятно.

# 295
А тва, дет и казаха, че мъжа и забранил на детето да и се обажда можеше да и го спестят. Кой знае на жената ся кви мисли и минават през главата  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 09:33 от Jey`Barabei

# 296
Защо Дренски днес го нямаше на лайфа?
Малко беше смешно днес като ревна след играта. Хем говори какъв мъж бил хем реве  ooooh!

Ами Американска школа,какво да се прави Mr. Green

# 297
Май наистина Ж.Кдстадинов ще спечели голямата награда.Нищо де като гледах татко му те най много се нуждаят от парите
 Money smile3516 newsm08
аз съм за Светла при така стеклите се обстоятелства.иначе и за мен Дренски беше най-достоен за победител-все пак най-много изтърпя и се доказа.а Г.Костадинов като го гледах преди няколко седмици в Брилянтин да се налива,не ми изглеждаше на особено закъсал за пари Crossing Arms

# 298
Не ви ли направи впечетление колко подут беше Дренски? Лцето му беше страшно #Crazy
Стана ми жал за Светла, много грозно от страна на мъжа й. Някой беше писал, че се развеждали. Но не помня къде го четох Embarassed

В Шок  Mr. Green

# 299
  • София
Нали  аз бях писала  че Дренски ще е победител - тази вечер направо се   Shocked

Ама свекърва ми така ми каза . Работи в  офиса на Нова и там така разправяли  , отде да знам. Blush

и аз се разочаровах ......

Наистина на Светла и стана много  кофти от това ,че никой не иска да я чуе....милата съвсем сама...

Общи условия

Активация на акаунт