Сървайвър - 4 част

• 17 621
  • 437
  •   1
Отговори
# 330
Ех, дано Станислав спечели тотема за неприкосновеност да хвръкне мазника стрип.  Praynig Praynig Praynig

# 331
  • София
Ако спечели Станислав ще изхвърчи Светла, проста логика  Crazy

# 332
  • София
Ако спечели Станислав ще изхвърчи Светла, проста логика  Crazy

Зависи кой ще спечели двата гласа... А дори и Станислав да изхвърчи да не забравяме, че после ще се срещне с Дренски, а в този двубой не се знае кой кого...

# 333
  • София

Съгласна, потънах от срам заради тези двамата.Двама простаци илагат цяла държава.А защо ми се стори,че колата я караше Алфредо?

кой Алфредо

# 334
Алфредо Торес (или Торез) -танцьора.И на мен в първият момент ми заприлича на него,но като го показаха в близък план видях че не е той.

# 335
Не беше Алфредо, някъв друг беше  Wink

# 336
  • София
Алфредо Торес (или Торез) -танцьора.И на мен в първият момент ми заприлича на него,но като го показаха в близък план видях че не е той.
Да , на него ми заприлича.

# 337
  • София
Толкова лошо впечатление правят тези двамата, егати селяните! Не изтърпя да догледам епизода докрай.

# 338
  • София
Ще бъде провал за всички - организатори, другите играчи и т.н. да спечели някой от тях двамата  Stop

# 339
  • София
Ще бъде провал за всички - организатори, другите играчи и т.н. да спечели някой от тях двамата  Stop

За съжаление натам вървят нещата  #2gunfire #2gunfire

Много изтъпя този Сървайвър, ама от Милошев какво друго да очакваш  #2gunfire #2gunfire

# 340
видехме снощи "Бай Ганьо" по Алеко Константинов!
 Peace

# 341
Ех, дано Станислав спечели тотема за неприкосновеност да хвръкне мазника стрип.  Praynig Praynig Praynig
Peace

# 342
  • варненка от София
Май нама да го печели този тотем Финдю http://slava.bg/news/369.htm, това прочетох за днешната серия.

# 343
Май нама да го печели този тотем Финдю http://slava.bg/news/369.htm, това прочетох за днешната серия.

Ей го и текста Simple Smile

Довечера изпитанието пред оцеляващите ще е за издръжливост и добър баланс. Всеки един от петимата трябва да се задържи върху колче. Водещият от своя страна ще ги изкушава с храна, в замяна на която да се откажат от играта. Бъч ще се предаде за шоколадови крем със сметана, Веднага след него подполковникът ще реши, че не може да се бори за имунитет, докато пред очите му Карамазов търчи с еклер в ръка. Така Лъчо ще се откаже от надпреварата заради храна. Светла Димитрова беше изкушена от парче шоколадова торта и в крайна сметка остави Станислав и Георги Костадинов да се борят за имунитет. Точно в това време дойде и ред участниците да преминат върху по-тесните колчета, а секунди след това Станислав се оказа във водата. След три поредни спечелени имунитетни игри, Финдо вече е сериозно застрашен от изгонване.

Веднага след като се завърнат в лагера, Станислав ще изпадне в нервна криза. На няколко пъти гребецът ще поиска да напусне играта и ще заяви, че вече не може да издържа на глада и условията. Никой от племето няма да пожелае да попречи на решението му, като Бъч дори ще започне да окуражава съплеменника си. Не след дълго двамата ще псуват всички и всичко на острова, като Дилян дори заплашва, че ще счупи камерата на операторите. Абсолютно отчаян Финдо решава, че е готов да напусне острова дори с плуване. Дали ще го направи, ще разберем довечера в риалитито.

Хммм, интересно ще е довечера Wink

# 344
Жалко много исках да се разкара още един от Тортуга но уви май няма да се радваме на тая участ. Crossing Arms Confused

Общи условия

Активация на акаунт