Сървайвър - 5 част

• 23 199
  • 491
  •   1
Отговори
# 270
на мен ми е мъчно за Дренски  вече искам той да победи бахти злобата на другите

# 271
  • In a surreal moment!
Мъкаааааааааааа , язък за момчето - направо трябваше на финал да го пратят - какво пречеше да са трима на финал ?!? Толкова страда ......... Да бе да съжалява Дилян - то е ясно , че имат уговорка за парите ....и на Светла не и е мястото на финал ама въобще !!!

# 272
  • Paradise
Аз съм доволна, че Дренски загуби.
Защото при него правилото "Целта оправдава средствата" важеше с пълна сила.
А това правило на мен не ми харесва.
От тук насетне се надявам стрийптизьорчето да спечели.
Той повече заслужава от Светла.
Доказа го неколкократно.

# 273
  • Варна
и аз исках Дренски да победи  smile3518, тоя Бъч ми е адски противен, ма няма друг човек, който да ми е толкова противен

# 274
  • Berlin
а като си помисля, че стрипа изооооообщо можеше да не участва в сървайвър.. помните ли 1вия епизод, когато учителя отстъпи Sad пфуууууу, яд ме ееее, мноу ме е яд. #Cussing out
ае, тоя да не е от благоевград.. егати как говори, горкия му баща Sad сигурно не му се е обаждал откак е стъпил в софия, добре, че са вивател, да се чуят.. пфууу,беснейм вкъщи Sad

# 275
  • In a surreal moment!
Ма той Стрипа бил македонче - хм взе да ми харесва ...Simple SmileЩо е маке все е убаво !
Петрич ..........Ей , да бе , виж какво нещо е късмета ..........да има вероятност да не участваш , пък на края да вземеш и да спечелиш .........

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 21:04 от Другарче

# 276
  • Ланкър, планините Овнерог
Казах ли ви, а? Ама не слушате.....Още в някоя от първите теми за Сървайвър ви казах.

# 277
Mного ме е яяяяяд. Много. Язък за момчето smile3518
Стрипа е толкова злобен и гаден - ужасен. Не заслужаваше да е на финал. Смятам обаче,ч е играта му помогна,защото е направена на принципа по-висок,по-добре. Както в предишния Сървайвър, Неели би Ахмед на гред. Ми много ясно,че ще го бие. Гимнастичка срещу култорист на греда. Това беше същото. Ако играта беше по скоро силова Дренски щеше да е накрая
Мъжът ми е бесен,чак не му се говори.Толкова се беше вживял Weary

# 278
Абе, стана ми много гадно за Светла, че никой не ѝ се обади.

# 279
На мен ми беше все тая кой ще е на края. Всичките са ми анти и имат доста минуси.

Абе, стана ми много гадно за Светла, че никой не ѝ се обади.

Да, честно казано и на мен. Очаквах, че мъжът й ще е на острова и това е номер, но не.

# 280
Ми много ме е яд, за Дренски много , ма много ме е яд Sad

# 281
Казах ли ви, а? Ама не слушате.....Още в някоя от първите теми за Сървайвър ви казах.

Жалко, че не мога да намеря, кой във форума беше написал от сигурен източник на телевизията, че победител бил ДРЕНСКИ  newsm78

# 282

Жалко, че не мога да намеря, кой във форума беше написал от сигурен източник на телевизията, че победител бил ДРЕНСКИ  newsm78

Е, не съм аз.

# 283
Абе и аз казвах, ама съмняват се хората.  Grinning
Интересно  как е изтекла тази информация....

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=236698.180

# 284
  • Варна
Много съм доволна от развитието на играта, Дренски като го гледам и ми става смешно!
Дано Георги да спечели!

Общи условия

Активация на акаунт