Витилиго 2

• 303 331
  • 1 182
  •   1
Отговори
# 615
f(x)  днес ни прие доктора от Варна-Томов и ни изписа този витикс гел , таблетките витикс и един крем за мазане елоком.Уверява ни че това е нещо което се лекува ,но щели да минат години .Май този витикс го изписват на всеки с витилиго само че не се знае дали действа въобще.Взехме ги веднага  ама тоя гел е голяма боза и не вярвам да има някакъв ефект.Ти до София ходил ли си дали няма да имат там някакво решение на този проблем.Не знам дали ще мога да чакам аз 2 м .да я мажа  с тези боклуци.Утре мисля да звъня в Пловдив и да се интересувам за тая машина.А следващата стъпка е София имам познати там обещаха да подготвят почвата все високопоставени уж лица.Вие сте деца и ми е много мъчно и затова не мога да се прикоря и да си кротувам така -пробвал ли си всичко и на колко места си ходил?Много питам ама с тея кремчета като знам какви никакви ефекти имат....ако намеря вратичка те взимам с мен . Laughing..........Аз съм една луда леличка ...А тоя Томов не мми хареса като доктор нямам му доверие.

# 616
Абе не си луда леличка, ама да сменяш лечения на два месеца няма полза. Казват, че минималното лечение на витилиго е 6 месеца.... Елоком-а е кортикостероид, предполагам че са ти казали да почнеш да мажеш с него 5-7 дена и после да почнеш Витикса. Недей да мажеш повече, отколкото са ти казали. При мен Витикса нямаше ефект, но аз измазах една опаковка, почнах втора и ми писна. Хапчетата не съм пила, но в тях май има същото като в гела плюс антиоксиданти.

Ами това ми изписаха й на мен преди 2 години, когато последно ходих да видя какво ново. Плюс някакви капки вит. Д и инжекции Б12 и алое през ден, 45 броя.

Другото мазило е Елидел, но скоро звезделина намери публикация в Мин на здравеопазването, че са осъдили производителя да добави в листовката, че има случаи на рак на кожата след употребата му.

А в София, доц. Кудрина ще ти изпише псоралени и облъчване най- вероятно. Другото светило беше Дурмишев, който изписваше кубинското лекарство (сигурно си чела вече за него), но той почина и сега знам че сина му е наследил професията.

Какво да ти кажа, не можеш да заведеш детето при всички лекари и да го лекуваш със всичко. Просто много малко неща имат някакъв ефект, а най- тъпото е че всеки е имал подобрение след нещо различно от другите или поне така си мисли.

Ако вече си сигурна в диагнозата, просто я мятай щерка си с някое от леченията, като непрекъснато и внушаваш, че това ще й помогне, можеш да й цедиш сокове от моркови и магданоз, да правиш по студен начин сиропи от дървовиден бъз, а когато хлапето си няма работа да се маже със сок от картофи.

Между другото, облъчването съм чела, че помага най- много в първите месеци на витилигото. Обаче не знам просто как ще го нагласиш със седенето в друг град, а и как ще го държиш това дете да се пази от пряка светлина часове след процедурата. А ако ще правиш последното, май зимата е по- добре, че няма толкова слънце.

# 617
Благодаря ти за бързите отговори.За това кубинското не пише кой знае колко -откъде може да се поръча и дали въобще е помогнало на някой.Поне малко да намалее броят им ,защото са ужасно много  по цялото и телце и са все още мънички.За елокома ми каза само вечер а витикса сутрин и обед и така среща след 2 месеца.Протопика ми каза да го спра той щял да трябва по-нататък ,а впрочем от него и се появиха тези кафеви петънца в средата ох незнам вече.Знам ,че трябва да съм постоянна в лечението и ,но не мисля че съм открила все още докторът който ще и помогне ,защото не само ние трябва да повярваме че ще се оправи ,а и този който я лекува.Утре ще имам отговор от София за лечение в клиника.........и дали въобще има такова.Имам познати и в Русия да видим как се справят там с това заболяване макар че чета и техните форуми -същата скръб.Поне ще пробвам всичко нищо не губя.Като разбера за какво става въпрос пак ще  пиша.Трябва все пак  да има някаква вратичка ,която да е от полза на всички newsm78 аз вярвам ,че има такава само трябва да се открие..........

# 618
Елоком 2 месеца? Я му прочети листовката на това нещо. 99% съм сигурна, че беше кортикостероид. Не може да е толкова дълго лечението с него.

Аз като се мазах с кубинското, майка ми беше разбрала за него от някаква продавачка в квартален магазин, която казала че пие хапчетата /имаше тогава хапчета и мазило/ и има репигментация. По- назад в темата сме обсъждали, че освен оригиналното кубинско има и уж същото, но произведено във Франция или нещо такова, порови назад .... Също назад имаше нещо за някакъв лекар в София, които лекува с него все още и го продава внесено незнайно как от Куба.

# 619
 f(x) аз листовката съм я прочела ,ама това което ме тревожи е че използвахме преди това протопик 2-3 седмици ,който е също мощен кортикостероид и му казахме за да го има в предвид . Май работата е фаерверде (големи доктори)Изчела съм всичко написано от вас тук във форума и виждам  че търсите изход от това заболяване заедно,както и аз .Ноназад пише че имало жена ,която е излекувала сина си (незнайно как )и си е оставила мейла само за тези които искат да и пишат.Ти успя ли да си пишеш с тази жена?Аз все още нямам отговор ни от Русия ,ни от София.Вярвам че ще се преборим всички с това нещо каквото и да е то.........

# 620
Коя жена? Оная дето разправяше колко е безкористна, а после пишеше на момичета колко пари трябва да й дадът за незнам си какви глупости, които чистели незнам си какви финни острици  Mr. Green?

# 621
Ne e za hora sas slabi nervi tazi prepratka, no vaprosa e, 4e le4enieto deistva, vijte nai-otdolu

http://ehuahai.666.cn/Huahai/zlxg/200508191643.htm

# 622
http://www.narodnamedicina.net/cgi-bin/s.cgi?f=mediite_za_nego&lang=bg#
Вижте какво намерих ,някой чувал ли е нещо повече за тези негови методи и билки.Тое ясно че само хомеопатията може да помогне Laughingказват че трябва търпение и упорство  и успехът идвал когато най малко се очаква. #CrazyАз писах на този известен от Ямбол  човечец и сега чакам отговорът му.Писах и на тая Стойка Митева от Хасково дето не сте и се доверили така е и има те основание.За това ви подкрепям .Иска лична среща делят ни около 700км. и едва ли ще хукна да гоня вятъра .То е ясно че лечението ще е скъпо ,но поне да има ефект...
Аз вече на лекари не вярвам.Днес звъних на моя доктор ,защото малката започна да връща от витикс хапчетата и да я сърби цялото тяло от елокома кожата започна да и се лющи,а той ми отговаря да не съм чела аз листовките какво пишело в тях а да съм слушала него и да я мажа 2 месеца а листовката пише на елокома не повече от 5 дни третиране.ЕЕЕЕЕЕЕ  на кого да се довери човек.Това е дете все пак.Затова аз подкрепям народната медицина ,хомеопатията .

# 623
Някой пробвал ли е лечение с вода малко е гадничко но си струва да се опита:Вижте какво намерих статия от в.Доктор

нНо ако разглеждаме човека на ниво цялостен организъм, излиза, че заболявания просто няма. Например една болест като витилигото се излекува за 2-3 месеца, наред с други заболявания. Просто чрез прочистване на организма.
- За какво е нужно прочистването?
- Когато не сте сдъвкали достатъчно добре храната, когато пиете вода по време на ядене, вие сте направили всичко възможно тя да не се преработи. Нашият организъм е устроен много интересно. Стомашният сок съдържа солна киселина. Хлябът и кашата се преработват за половин час, максимум един и концентрацията на киселината е по-слаба. Месото, рибата, яйцата изискват по-силна киселина и 2-3 часа, за да се разложат. А пък за мазното и пърженото са необходими 4 часа, за да се преварят в тази киселина. Вие сте взели някаква течност и сте я изпили. И по този начин сте разредили стомашния сок, намалили сте концентрацията на киселината и храната съответно започва да гние. Тези гнили остатъци се натрупват по вътрешната стена на дебелото черво. Никаква клизма не би могла да ги отстрани. Всичко това се абсорбира и всмуква, става неделима част от клетката. Оттук мръсотията отива в черния дроб. Ето откъде идват 30-35-те процента замърсяване. Всичко това се насочва от черния към белите дробове, където вече не достига кислород. След това сърцето прекарва мръсотията в бъбреците - също толкова замърсени, както и черният дроб. И накрая - в ставите и в кръвоносните съдове. Научете се да се храните правилно, дъвчете дотогава, докато цялата приета храна не се просмуче със слюнка. Не е толкова трудно да се разбере, че добре сдъвканата храна ще отиде в стомаха гладко, като по масло. Пийте вода преди ядене. Изпивайте на ден от литър и половина до 3 л вода. Наситете организма си с вода като промиваща система и всичко ще заработи както трябва.
- Вие казвате, че трябва да пием преди ядене?
- Разбира се. Но на чаша вода трябва да капвате по 5-10 капки кислородна вода.
- Кислородна вода? А защо?
- Кислородната вода е нужна, за да работи защитният механизъм на имунната система. Той убива и доубива всички наши вътрешни врагове. А 5-10 капки съвсем не са малко. В моята практика се е случвало при 1-2 капки човек да изгуби съзнание. Ако вие пиете на ден
10 чаши вода с по 10 капки в нея, това вече са 100 капки. В случая кислородната вода действа като катализатор - привежда в действие всички реакции. И основното е, че тя започва мощно да преработва и да изхвърля от организма всичкия боклук, който се е натрупал в него. Понякога, след 7 до 10 дни от организма излиза рядка мръсотия, която мирише много лошо. Това означава, че организмът се изчиства.
- Чувал съм за случаи, при които с кислородна вода хора са си изгаряли лигавицата на стомаха ...
- Окисът не е панацея. Най-важното е дозата да не се превишава.
- Какво трябва да правим, за да запазим здравето си?
- Най-важното е да използвате естествените механизми, заложени от природата, и да се научите правилно да се отнасяте към здравето си. Това е цяла система, включваща физкултура, хранене, екология, периодично прочистване на организма. Задължително трябва да пиете вода. А пелмени например не трябва да ядете. Ако промените начина си на живот, можете да излекувате всяко заболяване, дори рак. Та нали причината за него е същото това замърсяване, затлачване на организма. Наскоро четох за жена, която била с рак на белите дробове и с метастази. Отказали да я оперират. Тя започнала да се закалява и да води здравословен начин на живот. Сега вече е на 80 години, а наскоро поставила световен рекорд по маратонско бягане и получила златен медал. Много важна е оптимистичната психологична настройка. На човек трябва всичко да му е наред, особено у дома. И ако сте се разболели, всичко необходимо за лечението, дори на рака, можете да намерите буквално под краката си.

Не знам аз мисля да пробвам и това.Надявам се че съм била полезна т.к. навсякъде за витилиго пишат че трябва да се прочисти организма

# 624
Хайде и аз да се разпиша отново. Основен проблем за болните е т.нар. болестотворна раковина, т.е. стресови натрупвания, които са довели до подобен хормонален и ензимен обрат. Имали някой, който да ми препоръча терапевт за този проблем, говоря както за психолози, така и за биоенерготерапевти.  Ако човек се справи с това, другото от само себе си ще потръгне. Благодаря предварително

# 625
Цял ден се боря с интернет, нали съм си голям инат. Ето какво намерих
http://www.tcmtreatment.net/hospital.htm
Под снимките пише, че са имали български пациенти. Моля, ако някой има опит с техните билки и методики на лечение да сподели, много моля. Детето ми има витилиго, диагностицирано преди 1-2 седмици и не мога въобще да спя от притеснение. Пише, че изпращат билки до пациенти, специално приготвени за тях.

# 626
Не знам zeleni, аз съм на принципа, че не си ли помогнеш сам и господ не може да ми помогне.

gost, това с кислородната вода не бих го приложила на детето си.

# 627
 f(x)  прав си че това с к. вода е много опасно.Затова вместо нея и давам да пие гореща вода с 1 с.л.мед и 4 лимона сутрин на гладно казват че ефекта е същия .Вече 3 пъти и давам от това и детето се чувства по-добре. някак си по жизнена. LaughingИмахме проблеми и с храненето и това също го превъзмогнахме.И това ако не е напредък пък не знам кое......
Давам и също сок от: моркови ,сурова сладка тиква тип цигулка ,магданоз и ябълка.Розовината на бузките и се върна .И аз също като  zeleni съм упорита и стоя само пред комп. и търся спасението на детето си .Оставих медикаментите на докторите витикси и пр...така си стоят ,защото не помагат а само влошават нещата .Това е моята гл. точка де не искам да я натрапвам на никой. Ако някой иска да ги опитва имам ги и гела и хапчетата мога да му ги изпратя.От две хапчета и взе да повръща,но това сега няма значение.
Решихме първо да започнем с душевното пречистване и изкарване на стреса.Водя я при една жена,която  е ПАРАМЕДИК  и лее куршум в което е на 1 място в страната .Слага детето ми под пирамида и и реди лековити камъни които са заредени с .там тя си знае.Не и правя никаква реклама на нея клиенти не и липсват .Витилигото ще изчезне колкото и да е коварно това заболяване.ДА заболяване е защото проблемът си е   първо от вътре и накрая поразява кожата.Решихме да се лекуваме с билки. Ама кой ли е най -добрият билкар.....? Thinking Утре заминавам за Ямбол при народния лечител МИтКО ДИМИТРОВ вижте му страницата в нета бях я пратила по-назад,а и само да му напишете името ще излезе.Човекът ми каза така .Няма болест ,която не се лекува ,но е трудно когато хората се сетят за билките когато е вече късно.Лекарства с билки не върят.Имал някакъв метеоритен камък.но вие прочетете сами за него И на него не му правя реклама -не съм му пробвала мехлемите и билките.ще видя за какво става въпрос лично .За това заболяване каза ,че трябва да се избягват слънчевите лъчи ,което медицината  отхвърля  и много други такива като облъчвания и т.нВярно е че не трябва на всеки да се доверяваш ,но това са все пак билки знае ли човек кой ще е месията....Няма да се предам и ще пробвам всичко неоходимо.Ако някой е чувал за него нека да пише впечатленията си днес ,защото утре ще ми е късничко. HugЩе ви пиша пак когато разбера нещо ново.

# 628
В руски сайт попаднах и на изказването, че пациент бил излекуван от личния си лекар, не от кожен с прочистване на черния дроб и някаква електрофореза, но не бе указано на кой орган.  newsm78

# 629
Здравей гост,
успя ли да отидеш при билкаря от Ямбол? Интересно ми е да разбера какви са ти впечатленията и до къде сте стигнали с лечението? Ние правим някакви усилия. Има ли такива ме интересува, които да са пробвали с уринови компреси? На мен ми се струва, че това най-вече може да помогне. Иначе много е замряла дискусията покрай празниците като гледам

Общи условия

Активация на акаунт