Витилиго 2

• 303 326
  • 1 182
  •   1
Отговори
# 660
За съжаление от това, което прочетох във форума разбирам, че се появява при доста малки. А наследствеността е около 30% онаследяване,а не както ми разправя6е доктора 7-8%. Колкото повече източници прочитам, толкова ми се затвърждава убеждението, че преди всичко трябва да се успокои болния. Първона4ално, ако не сте убедени в диагнозата препоръчват урина-изпарена до 1/4  за всякакви кожни проблеми, дори за рак на кожата. Лично аз също така смятам ветеринарите за много съобразителни, пък и опити има на кого да правят хората-в-у животните, така че ако някой има информация за подобен лекар със стратегия за витилигото да го даде моля. Спор няма, че черния дроб е виновен и трябва да се прочиства. Озадачи ме тази вечер един ендокринолог обаче. Не зная по каква причина като разбра теглото ми спрямо височината/55:173 см/ написа, че има опасност от приорбитално Витилиго. А аз имам проблем с гушата.

# 661
Какво значи приорбитално Витилиго?

# 662
Здравейте на всички!
Отдавна не бях посещавала форума, поради простата причина, че зимата белите петна не се забелязват много и не им обръщаш внимание. Наскоро научих за един човечец, които се е излекувал от витилиго-пациент на моята лична лекарка. ЧУДОТО:гроздов сок се пие в промишлени количества...колко можеш...нещо като гроздова диета. Аз лично не мога да пия толкова грозде, но ниакои ако може нека да пробва.

# 663
  • София
Ходихме на дерматолог, смятат, че това не е витилиго, защото не липсвала напълно пигментация при петната на дъщеря ми, а просто била по-светла. По принцип кожата на човек не била с равна пигментация. На мен малко странно ми се струва това, защото не мисля, че изразените петна са нещо нормално, но дано да е така наистина.

# 664
Аз бих отишла на още поне един дерматолог.

# 665
Здравейте на всички!
Отдавна не бях посещавала форума, поради простата причина, че зимата белите петна не се забелязват много и не им обръщаш внимание. Наскоро научих за един човечец, които се е излекувал от витилиго-пациент на моята лична лекарка. ЧУДОТО:гроздов сок се пие в промишлени количества...колко можеш...нещо като гроздова диета. Аз лично не мога да пия толкова грозде, но ниакои ако може нека да пробва.

Колко време се пие този гроздов сок? Този пациент в какъв стадий му е било витилигото?

# 666
Откъде се взима този гроздов сок?

# 667
Здравейте и от мен,аз съм на 24 г и от 14 г съм с ветилиго.Като малка съм пробвала доста неща.Първото беше с Мелагинина за мазане,донесоха ми го,тогава лекарят ми го разреждаше,мажех се след това се излагах на сланце-нямаше никакъв ефект.Тогава той каза,че иам има такива лекарства за пиене,но не мога да ги пия,защото действали хормонално,а аз бях малка.След това с билките на д-р Порязов и с от тях нямаше ефект.Но тогава петната бяха малко и на места,които не се виждаха и така бяха до преди 3-4г и изведнъж бум излязоха доста нови и доста големи.Иначе съм чувама за много видове уж лечение-едното беше с лечение с бъз от който се правеше някакъв мехлем,и сироп,лечението с магданоз и много моркови,за лечението с чист нефт,за бергамотово масло комбинирано със кварц,за определени лъчи на солариумите-но за съжаление нищо от тези неща не съм пробвала.Но преди няколко седмици една моя позната ми каза,че нейна позната се е излекувала преди години и аз се видях с тази жена и ми каза как е станало.Значи предигодини е имало един мъж(мисля поп е бил)който е лекувал петната в комбинация-диета,мехлем,вани с определени пак билки и някаква процедура дето той е правил,но човека е починал.Пратих моя близка на адреса му в София е някъде в Горубляне и там е била дъщеря му и е наследила метода от баща си,но трябва на место да отида аз.Понеже имам диетата от моята позната,мога да ви кажа,че човек с доста голяма воля трябва да я почва.Питах защо е толко хеобходима диетата и ми казаха,че точно клетката която депигментира кожата се намирала в стомаха или в дебелото черво не разбрах точно и трябва дасе изчисти.Така и по повод изюистването,четох че тази диетоложката д-р Емилова имала някакъв апарат за изчистване единствен в БГ и за него четох и най-вероятно ще ходя лятото.Една друга моя позната е имала кожен проблем,който след тези 3 процедури се е оправила.По касно пак ще пиша.

# 668
При този поп от Горубляне аз съм ходила преди около 25-30год.Спомням си че лечението му беше билково,препоръчваше ядене на магданоз в големи количества и най– #Crazy #Crazy #Crazyбоцкане на петната с игла преди втриване на чесън Sick Sick Sick.Досещаш се,че ефект нямаше никакъв! Sad

# 669
  Здравейте момичета и момчета Laughing Току що чух по радиото ( не по българското), един доктор говореше за най- новото постижени в лечението на левкодермата( витилиго) Мазило, в основата на което е НАХУТА!!!! Веднага се разтърсих в интернет за тази информациа и ето какво открих- За тия, които знаят английски и искат да прочетат, ето линка:
http://www.jimandaz.com/10/chickpeas_can_cure_leucoderma_bhu_research.htm
Аз смятам от утре да започна доста усилено да го ползвам нахута- дали като манджа или като добавка към кафето ( нахута е леблебия) Това е доста обнадеждаващо Rolling Eyes В тази статия казват, че един пациент се е излекувал за 28 дни Laughing
 Хайде успех Heart Eyes

# 670
 То  пише,че от крема има резултати-какъв е този крем как да го открием в Бг и не само?Не казаха ли по радиото?По кое радио?да им звънна  да ги питам

# 671
Ами незнам,дали е точно този човек,но мисля да отида при дъщеря му ( до колкото знам че е му е дъщеря) и да видя какво предлага точно.Понеже не зная аглийски език,ако някой разбере за мехлема с нахута да каже.

# 672
Питаш по кое радио- по американско го чух. и по интернет проверих, тов е нещо съвсем ново и няма все още продажба на този мехлем( поне така мисля, защото както и да търся, не намирам информация)но аз вече си накупих пакети с нахут Laughingи ще започна усилено да готвя разни манджи с него #2gunfire А също така прочетох за други много добри страни на нахута- колко е полезен за кожата- лекува акне, розацея и пражи кожата на лицето много чиста и гладка- това вече го пробвах, като си направих маска с нахутено брашно разбъркано с вода до кашичка. Пярво нанесох част от кашичката и с кръгови движения масажирах  за нмалко , после измих с хладка вода- НЕВЕРОЯТЕН ефект- лицето ми беще изчистено, светна и заскърца буквално!!! После нанесон остатъка като маска и го оставих за няколко м инути, докато усетих, че започва да стяга. Веднага го измих с хладка вода и поставих крем. Никога досега не съм си чувствала кожата толкова добре, макар че съм пробвала какви ли не почистващи и подхранващи маски. Може да добавит еи мед, още по- добре.
 Сложих в една ракиена чашка малко от нахутеното брашно и го залях със зехти. Оставих го за няколко дни, като от време на време го бъркам. После ще започна да мажа петната с маслото. Хей, само полза ще има, поне кожата ми ще стане гладка Laughing
 Хайде, много здраве на всички и пожелавам откривателски дух на всички Heart Eyes и хайде, пишете кой какво  Joy

# 673
Ааа аз мислех,че по българско си чула Crazy
Да ви кажа аз нещо съм се отчаяла TiredНе ми помогна лечението на един кожен лекар,но сега ще хода при друг да видя и той Rolling EyesКазват,че бил добър Praynig Praynig Praynig

# 674
Rea50 би ли ми казала от къде си си купила нахутено брашно ?

Общи условия

Активация на акаунт