Къде в Пловдив??? - 2

• 55 706
  • 650
  •   1
Отговори
# 375
gargamela, Катерина78 благодаря ви. Като направя разходка по тези магазини ще давам отчет  Hug

# 376
  • Пловдив
Търся машинка за премахване на топчета от дрехите
Из форума съм срещала да се споменава, че има в Метро - София, но за Пловдив???
Моля за помощ, че трябва да издиря 2-3 такива изобретения до неделя вечер. Проверих в магазини ТСМ на Центъра, но ударих на камък.

# 377
  • Пловдив
Моля за помощ, че трябва да издиря 2-3 такива изобретения до неделя вечер. Проверих в магазини ТСМ на Центъра, но ударих на камък.
Технополис. От там съм купувала моята на Ufesa

# 378
  • Зеленият рай в сърцето на България

Брей, колко съм изостанала  ooooh! Супер и аз ще потърся такава машинка, не знаех, че съществува  Hug А, аз ги махах със самобръсначка  Embarassed  Embarassed

# 379
  • София
въпросът ми май не е за тук,но пък и незнам къде другаде да го задам за Пв
Някой да знае дали изобщо и къде в Пловдив се правят курсове по плуване за бебета?

много благодаря  bouquet

Такива курсове все още няма в Пловдив, но в София има. Разбрах, че от пролетта ще се организират такива в едно от училищата в Тракия, но дали ще се случи това, не е много сигурно. Иначе, аз също съм мераклийка на такова нещо.

# 380

И аз имам от Технополис, 11 лв. струва Peace

Можеш да си купиш и от тук- http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=195_193&products_id=19662

# 381
  • Зеленият рай в сърцето на България
Честита Баба Марта! Пожелавам на всички много здраве, пролетни усмивки и всело настроение.

# 382
  • Пловдив
Благодаря за отговорите за Пилинга за дрехи  Hug
За съжаление не открихме нито в Технополис, нито в Техномаркет, нито в Кауфланд  Sad
Ще мисля друго за утре, пък за нас си сигурно ще поръчам от нета

Честита Баба Марта!

# 383
  • Пловдив
Здравейте на всички и аз се записвам при вас.От къде да намеря на малката хубави маратонки носи 22-23 номер.Благодаря ви предварително.

# 384
Не знам дали е коментирано, че темата е станала дълга.... къде да търся колички Джордани?
Има и в Пинокио. Намира се малко преди Практикер. Там продаваха и Инглезина и Джейн.

# 385
  • София / Пловдив
Здравейте на всички и аз се записвам при вас.От къде да намеря на малката хубави маратонки носи 22-23 номер.Благодаря ви предварително.

В магазините на Булдозер има прилични маратонки.

# 386
въпросът ми май не е за тук,но пък и незнам къде другаде да го задам за Пв
Някой да знае дали изобщо и къде в Пловдив се правят курсове по плуване за бебета?

много благодаря  bouquet

Такива курсове все още няма в Пловдив, но в София има. Разбрах, че от пролетта ще се организират такива в едно от училищата в Тракия, но дали ще се случи това, не е много сигурно. Иначе, аз също съм мераклийка на такова нещо.

Ей,супер!Мога ли да те помоля,ако разбереш нещо да ми пуснеш една бележка? Hug
За София и аз знам ,че има,дори сме се навили ако наистина не се направи нещо в Пв да ходим там...

# 387
Може ли да ми кажете къде се намира Дома на обувката и въобще заслужава ли си да се ходи  newsm78

# 388
  • София / Пловдив
Може ли да ми кажете къде се намира Дома на обувката и въобще заслужава ли си да се ходи  newsm78

На "Ив.Вазов" преди време имаше магазин с такова гръмко име. Нищо особено, поне от това, което си спомням. Но ако има и друг "Дом на обувката"  Wink не го знам аз.

# 389
  • Пловдив
Да не става въпрос за италянския магазин,който е на Санкт Петербург,по път за Матро в ляво,там има много обувки и мисля че така се казва вече магазина ,моята зълва ходи често,че работи до него понякога има хубави неща на сносни цени от естествена кожа,аз съм си купувала от там два чифта,но е различно,скоро не съм я питала има ли нещо,а и то вкус другар няма,та най -хубаво сам човек да си разгледа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт