Къде в Пловдив??? - 2

• 55 645
  • 650
  •   1
Отговори
# 510
Тези двата магазина на Етере си ги има отдавна. Ако има нов, той ще е на друго място.

# 511
  • Пловдив
Има нов  Grinning В "Тракия", до новия клон на ДСК /бившето Кастело/. Миналия ден като ходих до банката го мярнах  Peace

# 512
  • Пловдив
 Магазин Етере е срещу кукления театър, а в този срещу Нева само се продават техни неща, а новия е, както Тиграта е писала е до бившето Кастело в Тракия, но там го направиха аутлет Peace

# 513
Благодаря ви за отговорите, този до Нева и на Христо Данов ги зная.  Peace А в Тракия ще ми е много по удобен понеже има повече място за паркиране на автомобила. Party

# 514
  • гр. Пловдив
Някой знае ли от къде мога да си купя в Пловдив кошарка втора употреба?  newsm78 От тези сгъваемите, за да може да си я разнасяме като ходим при бабите.

# 515
ОСвен от продавалника не се сещам кьде другаде newsm78

# 516
  • гр. Пловдив
Гледах там, но докато си харесам някой вече ме е изпреварил.  Confused

# 517
  • Пловдив
И другото- трябва ми всичко, свързано с Том и Джери, малкия обожава това детско и много ми се иска да му намеря нещо, свързано с тях- играчки, дрешки и пр. Виждала съм само детски картини с Том и Джери на Джумаята, за друго не се сещам Thinking
Ние си купуваме едно списание, Том и Джери се казва, малката много обича да го четем, както и да гледа всички серии на филмчето.

# 518
  • Някъде в Европа...
Супер за Етере-то, то1но до нас се пада; прибирам се вече в Пловдив в началото на април....да му мисли мъжът ми и портфейла му  Laughing

# 519
Нали се коментираше за техен магазин на улицата между Джумаята и Енергото!?
Дано не бъркам!

TiredДа само дето ставаше въпрос за "Енита"-та се бяхме омотали с "Етере" Cry
А за "Енита" някаква информация? newsm78

# 520
  • Пловдив
Малиии, срам  Embarassed не се сещам Енита, а уж имам набито око и повечето магазини ги знам. За сметка на това обаче знам къде има Енита в Пазарджик  Laughing

# 521
 PeaceВ Пловдив имаше на самата главна-ама вече няма Sad-А Пазарджик не е далече-така че даваи адреса Twisted Evil Hug

# 522
  • Пловдив
Няма да давам адрес, ами ще обяснявам  Crazy
Отправна точка - в центъра има една колона, по-известна с нецензурното си име, където пазарджиклии обичат да си чукват срещи. От нея се разклоняват няколко търговски улички. Надявам се всеки се сети за емблематичния архитектурен елемент Mr. Green Та намирайки се там, тръгваш към  парка, има някаква въртележка там и сергии с гащи Laughing вървиш все направо докато не стигнеш до аптека "Санита", покрай нея в ляво и продължаваш по уличката. На нея се намира въпросният магазин малко по-надолу, от ляво се пада. 
Дали не стана малко объркано  newsm78  Еми, Енитата да си бяха намерили по-лесно място за магазин  Mr. Green

# 523
  • Пловдив
Магазин "Енита" в Пловдив има в Търговски център Гранд /Капитан Райчо/ на последния етаж!  Wink

# 524
Магазин "Енита" в Пловдив има в Търговски център Гранд /Капитан Райчо/ на последния етаж!  Wink

Този нали го затвориха?!

Общи условия

Активация на акаунт