Къде в Пловдив??? - 2

• 55 646
  • 650
  •   1
Отговори
# 495
Тео 71 не сьм те забравила-извинявам се,че сега пиша,но днес бях на козметик и питах по твоя вьпрос. За сьжаление не мога да сьм полезна,козметичката ,която правеше антицелулитните масажи е излязла по майчинство,а другата има някакьв проблем сьс ставите на рьцете и не прави масажи.

# 496
Момичета,може ли да ми препоръчате магазин за кожени облекла с хубави моделчета ?
В Лутъра имаше сносни моделчета,за дамските имам предвид,от мъжките само два ми допаднаха,то зависи и какво точно търсиш,аз си търсех по-дългички,че имам килограми още доста да свалям и бях си купила от там преди 4-5 месеца.Мъжът ми наскоро и той си взе,хубавото е,че могат да ти ушият по твои размери,става за около 10 дни и се оставя капаро.Също и съотношението им цена-качество са приемливи поне за мен.

# 497
А къде точно се намира магазина на Лутър?

# 498
  • Майничка
На "Шести септември" преди прелеза, от страната на Енергото и Здравна каса.

# 499
Лутър не ли на влизане в Пловдив откъм Хасково/Ст.Загора - почти веднага след моста вляво!? Има голяма табела.
Или имат и др. магазин!?

amfibia, а какви да им актуалните цени приблизително!?

# 500
Лутър не ли на влизане в Пловдив откъм Хасково/Ст.Загора - почти веднага след моста вляво!? Има голяма табела.
Или имат и др. магазин!?

Това е единя магазин, а другия е на 6-ти спетември, за който е написала Гаргамела.

# 501
Или имат и др. магазин!?

amfibia, а какви да им актуалните цени приблизително!?

Да ,това е единият им магазин на фабриката,другият е на 6-ти септември както са ти писали,цените са между 150лв-300лв.

# 502
Тео 71 не сьм те забравила-извинявам се,че

bouquet  bouquetБлагодарско за инфото Heart Eyesимам набелязани няколко салона и като посъбера още малко впечатления,ще се прежаля-засега упорито се самомасажирам Mr. Green

# 503
На "Шести септември" преди прелеза, от страната на Енергото и Здравна каса.

Мерси  bouquet
Много съм застреляна, сега се сетих, че го знам тоя магазин Blush

# 504
Аз имам две питания.
Някой знае ли добра шивачка? Изключително мразя да ходя по шивачки, но съм си харесала една рокля, какъвто модел не намирам по магазините и се чудя дали да не се пробвам с ушиване.

И другото- трябва ми всичко, свързано с Том и Джери, малкия обожава това детско и много ми се иска да му намеря нещо, свързано с тях- играчки, дрешки и пр. Виждала съм само детски картини с Том и Джери на Джумаята, за друго не се сещам Thinking

# 505
Благодаря ви момичета за кожените облекла, но докато видя за Лутър , вчера си купих от халите на  Рони и много си го харесвам.
amfibia   и аз съм с много килца - сега съм на диета, но това беше единствения модел, който е като вталено късо сакенце с размер за по-якички като мен и изненадващо се харесах в него.

# 506
Разбрах, че Етере са открили нов магазин в Пловдив, но къде точно се намира, някой знае ли?

# 507
Разбрах, че Етере са открили нов магазин в Пловдив, но къде точно се намира, някой знае ли?

# 508
  • Майничка
ЕТЕРЕ имат магазин(че) в Кършака, след Хепи, по посока кръстовището на м-н Нева.
Друг не знам.

# 509
Нали се коментираше за техен магазин на улицата между Джумаята и Енергото!?
Дано не бъркам!

Общи условия

Активация на акаунт