Къде в Пловдив??? - 2

• 55 815
  • 650
  •   1
Отговори
# 150
  • Троян
Извинявам се че ви се намесвам в темичката,но да ви попитам къде в Пловдив могат да се намерят количките на ''Сangaroo''?

# 151
  • София / Пловдив
Да ви питам има ли такова нещо като чорапогащник с ниска талия ...

В почти всички по - големи магазини за бельо има  Peace но са една идея по - скъпички от другите.

# 152
Извинявам се че ви се намесвам в темичката,но да ви попитам къде в Пловдив могат да се намерят количките на ''Сangaroo''?

В Хиполенд има сьс сигурност.

# 153
В Хиполенд има Кенгуру.Аз нашата количка от там я взимах Peace

# 154

Виж тук-  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=195760.msg4157957#msg4157957    bouquet Grinning

# 155
  • Троян
Много ви благодаря и приятно искарване на празниците!

Последна редакция: сб, 22 дек 2007, 23:17 от albenapd

# 156
  • Пловдив
Днес видях детски лаптопи в подлеза на гарата. В едно от магазинчетата видях бебешки за 5 и 10 лв. - на екрана се появява движеща се картинка на Барби, свети, мига, но май музиката му е много силна, затова помоли да го пробват.

# 157
  • Пловдив
Весела Коледа!!!

Знаете ли къде да занеса на ремонт цифров фотоапарат Sony?

# 158
Ами зависи кой му е гаранционния сервиз..ако не е в гаранция-пробвай в Сони центъра на "Деком"-с/у бирената фабрика.
Весела Коледа и от мен!

# 159
Честита Коледа! Момичета искам да попитам къде в Пловдив има Детска кухня близо до Капана

# 160
Честита Нова година и от мен!
Момичета,може ли да ми кажете къде мога да намеря аптека Ремедиум?

# 161
На бул."Васил Априлов" -ако идваш от гарата -след първото кръстовище/колело/ аптеката се пада от дясно-с/у ВМИ.Но е първата,защото после следват още 2-3 Hug

# 162
На бул."Васил Априлов" -ако идваш от гарата -след първото кръстовище/колело/ аптеката се пада от дясно-с/у ВМИ.Но е първата,защото после следват още 2-3 Hug

Благодаря,teo_711
Бях се заблудила,че има на четвъртък пазара,но сега ще отида до ВМИ  bouquet

# 163
Здравейте ,аз искам да попитам къде мога да намеря  люлка конче което издава някакви звуци, че скоро имаме рожден ден и искам да и купя . Мерси и приятен ден.

# 164
  • Пловдив
Ако търсиш нещо подобно, има ги почти във всеки детски магазин, но зареждат по 1, 2 и свършват.

Нашето е от един склад на Брезовско шосе. Обаче не издава никакви звуци, предимството му е, че може и да се клати на него, може и да я дърпаш, като му свалиш колелата надолу.

Общи условия

Активация на акаунт