Къде в Пловдив??? - 2

• 55 815
  • 650
  •   1
Отговори
# 165
може да ви се стори смешно моето питане, ама къде продават обувалки? вчера питах във всички магазини за обувки покрай които минах и всички ме изгледаха все едно питах дали продават банички. дори при един обущар влезнах да питам... някой ако си е купувал скоро моля да сподели откъде. предпочитам метална, но вече май на всичко бих се съгласила, само и само да си обуя ботушките  Heart Eyes

# 166
Знаете ли къде да занеса на ремонт цифров фотоапарат Sony?
обади се в технополис и те ще ти кажат къде.

# 167
zero,
може би в магазините да домашни потреби или в тези за "по левче"!?
Или по "Ив.Вазов" има едни масички по тротоарите, където продават връзки за обувки, може би има и обувалки!?

newsm78

# 168
На мен обувалка ми дадоха безплатно с маратонки на "Булдозер"-значи в техните магазини би трябвало да има.........

# 169
  • Пловдив
Аз съм виждала обувалки в GEOX, но цената беше 12 лв.

# 170
Здравейте ,аз искам да попитам къде мога да намеря  люлка конче което издава някакви звуци, че скоро имаме рожден ден и искам да и купя . Мерси и приятен ден.
В Хипото има плюшено само се люшка но пее песничка и си върти ушичките но е към 110 лева!

# 171
  • Пловдив
Привет, момичета! Hug За пръв път надзъртам в темата  Whistling
И направо да питам - чух за два големи магазина за детски колички на Брезовско. Има ли такива  newsm78 че съм виждала само един ламаринен магазин на самото шосе, който, освен че е неугледен е и по-скъп от големите магазини.
Вълнува ме най-вече да има по-голямо разнообразие от марки и модели на едно място...

# 172
  • Пловдив
може да ви се стори смешно моето питане, ама къде продават обувалки? вчера питах във всички магазини за обувки покрай които минах и всички ме изгледаха все едно питах дали продават банички. дори при един обущар влезнах да питам... някой ако си е купувал скоро моля да сподели откъде. предпочитам метална, но вече май на всичко бих се съгласила, само и само да си обуя ботушките  Heart Eyes
И аз някъде от главната купих обувалка, GEOX, Фадо, някъде от тези магазини, не помня точно, само помня, че имаше 3 размера и най-големият беше около 10 лв. Пластмасови бяха.

# 173
  • Пловдив
Момичета някой да знае има ли намаление в FOX-a?

# 174
Момичета някой да знае има ли намаление в FOX-a?

– 50 %
От 3-ти Януари в магазините на Фокс стартира сезонната разпродажба  до – 50 %!

Това пише в сайта им! Peace

# 175
  • София / Пловдив
Има големи намаления и в KENVELO до -60%.

# 176
  • Пловдив
Има големи намаления и в KENVELO до -60%.
Къде се намираше?

Предлагам в началото на темичката да има списък с магазините с техните адреси, за да не се питаме всеки път, къде е това или онова. Rolling Eyes

# 177
  • Пловдив
А накой да знае сериз за детски колички? newsm78

# 178
Кевело е точно на центьра срещу Дриймс-а.

# 179
А накой да знае сериз за детски колички? newsm78
Каква ти е количката?Би трябвало там където ти е гаранционния сервиз,да предлагат и следгаранционен...

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 15:29 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт