Къде в Пловдив??? - 2

• 55 779
  • 650
  •   1
Отговори
# 195
Охооо и то от поне 2 седмици.

# 196
  • Пловдив
Сериозно? Тия от ДИКА все ги изпускам, ама то беше такъв студ, смее ли да излезе човек. Дано до събота не са обрали всички малки номера, като миналия път  Praynig

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 10:01 от Катерина78

# 197
ВЧЕРА ИМАШЕ ОЩЕ НАМАЛЕНИЕ В ДИКА ВЕЧЕРТА КЛЮКАРСТВАХ САМО НЕ ВЛЯЗОХ ЧЕ БЯХ СЪС ДВАТА ДЗВЕРА С МЕН И МАГАЗИНЧЕТО ЩЕШЕ ДА СЕ САБОРИ ОТ НАПОРА  Rolling Eyes, ИНАЧЕ СЕ ОГЛЕЖДАМ ЗА ДЕТЕГЛЕДАЧКА И СКОРО СКОРО ЩЕ МОГА ДА ИЗЛИЗАМ ПОНЕ ЗА КЯКОЛКО ЧАСА СЕДМИЧНО ДА СИ ПАЗАРУВАМ  Whistling

# 198
Момичета, можете ли да ми кажете къде в Пловдив мога да видя количка Кенгуру Виктория?

# 199
Момичета,имате ли информация къде има хубави холови дивани,които стават и за спане,но да са стабилни ,че мъжо е 120 кила и да са сносни цени.

# 200
Момичета,имате ли информация къде има хубави холови дивани,които стават и за спане,но да са стабилни ,че мъжо е 120 кила и да са сносни цени.

Тамън си взехме миналата седмица такъв Simple Smile И мойто мъж е от тоз калибър (даже +5-10 отгоре) и съм го изгонила да спи на дивана от една година.. Много съм доволна от диванчето!
Купихме го от един нов магазин за мебели - намира се на бул. Марица, точно преди моста на ВИХВП, но от другата страна.. Към Захарната фабрика.. С големи светещи букви е надписа на магазина, вижда се и от моста  Peace

# 201
А знаете ли дали в Пловдив има магазин на Capaska?

# 202
В ъгловия магазин срещу телевизията продават техни дрехи.

# 203
Момичета отвори ли врати  newsm78новият Венеттон на виенската слаткарница?

# 204
Не е още. Аз чакам Hot Spot Crossing Arms

# 205
Момичета отвори ли врати  newsm78новият Венеттон на виенската слаткарница?

Аз като минавах от там в понеделник и вратата беше леко отворена-ама то вътре още си беше на кнауф и жици работата-та в близкия месец май няма и да отворят!

# 206
  • Пловдив
Момичета, някой знае ли къде в Пловдив, освен в Енигма в Новотела има лазерна или фотоепилация?

# 207
Момичета, някой знае ли къде в Пловдив, освен в Енигма в Новотела има лазерна или фотоепилация?

Май има и в медицински център на градската градина-май Медикус алфа се казваше-ама за името не съм сигурна.

# 208
envia,мерси много  bouquet

# 209
  • София / Пловдив

Май има и в медицински център на градската градина-май Медикус алфа се казваше-ама за името не съм сигурна.

Да, има в "Медикус Алфа", но там апаратът бил стар.

В студио "Кадифе", адрес: ул. "Хан Кубрат" №1, Делови Център Пловдив, партер.

Медико-козметичен център "Марина", адрес: ул.”Скопие” 12 /срещу кафе"Айсберг"/ тел.691014

Фотоепилация видях че има в един нов салон - точно преди кръстовището на бул."Източен" с "Мария Луиза". Под колоните на блока, има и Еврофутбол там.

Общи условия

Активация на акаунт