Къде в Пловдив??? - 2

• 55 757
  • 650
  •   1
Отговори
# 270
  • Pb
Освен това в Марикуита или както там се произнася има намаление до -30 %

Някой беше питал за плуване за бебета - такова в Пловдив няма.

# 271
  • Майничка
Valeria, в Бонжура се предлагат играчки на Фишър Прайс, но май само играчки. А слингове май никъде не се предлагат - купуваш си плат и си шиеш или се снабдяваш с някой от огромните шалове в индийските магазини.

# 272
слингове има вьв Вис Виталис.

# 273
# 274
  • София
Плуване за бебета ще има вероятно от пролетта в едно от училищата в Тракия. Преди малко говорихме с майката, която ще се опита да го организира. Ако има желаещи повече, ще бъде супер. Няма да оставаме по-назад от софиянки! Laughing

# 275
Плуване за бебета ще има вероятно от пролетта в едно от училищата в Тракия. Преди малко говорихме с майката, която ще се опита да го организира. Ако има желаещи повече, ще бъде супер.
Много хубаво е това, дано стане  Party Peace

# 276
тия в пум тракия са скъпари ,аз сащо ще си поръчам като на колежката Духи-Пухи,защото човека каза ,че може да го изработи в какъвто си поискам размер.

# 277
  • Някъде в Европа...
тия в пум тракия са скъпари ,аз сащо ще си поръчам като на колежката Духи-Пухи,защото човека каза ,че може да го изработи в какъвто си поискам размер.

Къде ще поръчваш?

# 278
  • Пловдив
Аз пък търся фирма за почистване или жена, която да чисти 2 пъти седмично офиса на фирмата, в Кючук Париж. За да не правим реклама, моля пишете ми на лични, ако имате идеи и предложения! Благодаря   bouquet

# 279
Аз тьрся фирма,която чисти по домовете с Рейнбоу.

# 280
  • Pb
извинявам се за оффа.

Плуване за бебета ще има вероятно от пролетта в едно от училищата в Тракия.
....Ако има желаещи повече, ще бъде супер. Няма да оставаме по-назад от софиянки! Laughing

Определено съм една от желаещите. Предполагам че ще пуснеш тема в Бъдещи и настоящи майки, ако намеренията на тази майка станат реалност.

# 281
Plyvane ima v 4ernorizec xrabur ,no bazata e mnogo stara!!!!Ina4e i az bix iskala da pratq moeto gardge na plyvane!!!Izvinete za latinicata ,no sum v zala i bg nqma Mr. Green

# 282
Какво е това черноризец храбър? Имаш предвид, че има плуване за бебета ли? Ако е така едва ли мамите нямаше да знаят!?

# 283
  • Майничка
"Черноризец Храбър" е училище, но плуването там не е за бебета, а за малко по-големи.

# 284
  • Пловдив
Какво е това черноризец храбър? Имаш предвид, че има плуване за бебета ли? Ако е така едва ли мамите нямаше да знаят!?
"Черноризец Храбър " е училище.Намира се в Тракия близо до 10-ти блок.Зная ,че там има басейн ,но не съм чувала да има плуване за бебета.

Общи условия

Активация на акаунт