Къде в Пловдив??? - 2

• 55 755
  • 650
  •   1
Отговори
# 315
  • Pb
Не знам дали са на същата марка халатите, но поне като материя са идентични в магазин на Х. Г. Данов - като се тръгне от Джумаята към енергото, магазина е от лява страна.

# 316
Да има! Поне имаше на главната ,но скоро не съм се заглеждала дали съществува още. Simple Smile

PeaceА а а а -този на главната го помня -беше със запомняща се атрактивно аранжирана витрина,но за жалост го няма нито там нито в Гранд Thinking

# 317
Подобни пижами /не знам дали са същата марка/ съм виждала в търговския център преди Гранд /дето е с пицария Кастело/- на първия и втория етаж има по един магазин с пижами.
Също и в едно магазинче в подлеза на спирката на р-т Азия.

# 318
  • Пловдив
И аз да се включа - ще чакам инфо дали ще отворят отново Енита в Пловдив

Не знам дали е коментирано, че темата е станала дълга.... къде да търся колички Джордани?

# 319
Колички Джордани съм виждала в един магазин вътре в Санито, в Тракия. Peace

# 320
  • Пловдив
ооо то до нас, ама скоро не съм влизала
 Hug

# 321
Казвайте някъде в града виждали ли сте от тези големите дълбоки корита?
Мъжа ми обиколи целия град, търговиите, Практикер, Метро и т.н.т. и никъде не може да намери голямо корито.
В анатомичното не му е удобно, много мърда и постоянно се изхлузва. Tired

# 322
Vuv Vis Vitalis ima korita ,na6to e ot tam,samo deto skoro 6te my stane kuso,sorry za latinicata ,no pak sum na zala Heart Eyes
A,nqkoi zn li dali v Plovdiv se prodavat pc igri na PlayFirst????

# 323
  • Pb
Абе, хора, какво стана с магазина на Ив Роше? Преместен ли е или тотолно го шътнаха? Или поне, някой ако знае магазин, в който продават козметиката им (не парфюми, те не ме интересуват).

Джордани знам, че има в Пинокио (на България).

Да, във Вис-а има дълбоки корита.

# 324
  • Варна
Някой знае ли къде мога да намеря една играчка с батерии, разноцветните и различните по форма фигури могат да се приберат в кутийката само през определените за тях места и отгоре има телефон на батерии - Various Puzzle,дъщеря ми я има,но едно детенце има рожден ден на 20.02.2008 и иска същата ,а не мога да я открия никъде.НЕЩО ПОДОБНА Е НА ТАЗИ -

www.igra4kite.com/popup_image.php?pID=1862

# 325
Добре де аз съм с такова, във Вис Виталис съм виждала само анатомични и тези другите който са два размера, искам такова обикновенно корито, дълбоко
Няма в целия град Crossing Arms

# 326
Valeria,такова корито гледах в Хиполенда и Пинокиото,но това беше преди няколко месеца,само да ти кажа че цената му беше около 60лв Simple Smile

# 327
  • София / Пловдив
...

Там пижамите са предимно български, но много успешно се доближават до тези. Аз съм си купувала къса лятна нощница с едни овчици, страхотни са  Simple Smile

# 328
  • Пловдив
Абе не е точно за тук въпроса ми, но да питам:
Търся добър масажист/ка на лечебен масаж, мъжа ми има някакви схващания на гърба, та ако някой има инфо да помага Peace

# 329
...

Там пижамите са предимно български, но много успешно се доближават до тези. Аз съм си купувала къса лятна нощница с едни овчици, страхотни са  Simple Smile

И аз имам една лятна с жирафче от там, много свежарска и даже учудващо здрава излезе, щампата няма мърдане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт