"Симеоновска" диета, за секси дупета!

• 20 642
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
   Кетри, нямам нищо против да ти дам мойта програма, но тя е за мойто тегло и ръст, моя начин на живот (залежал като при Бомба  Laughing ), и хич не съм убедена, че ще ти свърши работа. Да не пишеш тук после, ама аз бях стриктна, пък няма ефект.  Crazy Ако все пак го искаш, ми пиши на лични.
   Адресът в Сердика не го помня, знам блока. Близо до бизнесцентър "Сердика".  Peace

# 136
  • в зоната на здрача
последно и няма да досаждам повече... Laughing
За ж.к Сердика си говорим нали,бизнесцентъра го знам,а номера на блока.... Praynig

# 137
Оххх,май и аз ше влизам в отбора. Rolling Eyes
Още няколко дни ще се почудя и ще похапна,де. Mr. Green

# 138
последно и няма да досаждам повече... Laughing
За ж.к Сердика си говорим нали,бизнесцентъра го знам,а номера на блока.... Praynig
  Ми не го знам  Rolling Eyes визуално знам къде е , номера не знам.  Crazy Защо не се свържеш с него и той ще ти каже къде ще те приеме.  newsm78

# 139
  • в зоната на здрача
Ми да де ,май така ще стане...ще се обадя.
Ама се надявах да предложиш да ме заведеш ,та да пием и кафе.. Laughing
Благодаря ти... Hug

# 140
Ми да де ,май така ще стане...ще се обадя.
Ама се надявах да предложиш да ме заведеш ,та да пием и кафе.. Laughing
Благодаря ти... Hug
  Няма проблем за кафето  Mr. Green , ама виж, че май не приема само там, аз ходих март месец.  Rolling Eyes

# 141
Mirena80, я сподели какви са твоите резултати ?

# 142
  • В най - голямото село
Много благодаря за разяснението  bouquet. Сега остава да ги намеря някъде. Вчера бях в Техномаркет в МОЛ-а на Стамболийски, но нямаше такива евтини на Елит, че не ми се дават много пари.

В Технополис/Младост имаше и по 10тина лева...

# 143
Много благодаря за разяснението  bouquet. Сега остава да ги намеря някъде. Вчера бях в Техномаркет в МОЛ-а на Стамболийски, но нямаше такива евтини на Елит, че не ми се дават много пари.

В Технополис/Младост имаше и по 10тина лева...
Електронна? Shocked

# 144
Mirena80, я сподели какви са твоите резултати ?
Ми аз бях писала по-рано, че като я почнах март месец, свалих 6 кг за 20 дни и после почнах да прегрешавам, че много поводи излязоха.  Crazy Сега от около 2 седмици пак се старая да я спазвам, но имам доста прегрешения, и съм 2 кг само надолу... На мен винаги сладкото ми проваля диетите, като ми се прияде шоколад, не мога да си взема само 2 блокчета, ами омитам целия, и оттам вече няма спиране.  ooooh!

# 145
На мен винаги сладкото ми проваля диетите, като ми се прияде шоколад, не мога да си взема само 2 блокчета, ами омитам целия, и оттам вече няма спиране.  ooooh!
Joy Joy JoyИ аз съм същата Cry

# 146
Аз ако имам такива резултати банкет ще дам.
Само на мен ли диетата не действа бе? Днес ми е 6 ден, мога да се похваля с 200 грама свалени, а пък съм стриктна.

# 147
Аз ако имам такива резултати банкет ще дам.
Само на мен ли диетата не действа бе? Днес ми е 6 ден, мога да се похваля с 200 грама свалени, а пък съм стриктна.
И на мен не ми действа май Cry
В понеделник съм на контролен преглед.Ще видя какво ще ми каже Cry.
Ще ми нашока репата

# 148
Бомбе, непременно пиши какво ти е казал, моля те.
Ти каза че не се теглиш в къщи, нали? А на обиколки как си?

# 149
Бомбе, непременно пиши какво ти е казал, моля те.
Ти каза че не се теглиш в къщи, нали? А на обиколки как си?
Същото си е и на обиколки, мамка му Close

Общи условия

Активация на акаунт