"Симеоновска" диета, за секси дупета!

• 20 636
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
Мдамммм, и при мен така. Все още се успокоявам че е рано, ама... ще видим.

# 151
Купих си кантарче, че на око явно няма да стане ooooh!
От Технополис, испанско обикновенно за 8,50лв. - бива  Laughing

# 152
Купих си кантарче, че на око явно няма да стане ooooh!
От Технополис, испанско обикновенно за 8,50лв. - бива  Laughing
Shocked Crossing Arms

# 153
  • В най - голямото село
Много благодаря за разяснението  bouquet. Сега остава да ги намеря някъде. Вчера бях в Техномаркет в МОЛ-а на Стамболийски, но нямаше такива евтини на Елит, че не ми се дават много пари.

В Технополис/Младост имаше и по 10тина лева...
Електронна? Shocked

Не, не е електронна, ама мисля , че и тези вършат работа, все пак +- 5 гр. сигурно не е проблем

# 154
Много благодаря за разяснението  bouquet. Сега остава да ги намеря някъде. Вчера бях в Техномаркет в МОЛ-а на Стамболийски, но нямаше такива евтини на Елит, че не ми се дават много пари.

В Технополис/Младост имаше и по 10тина лева...
Електронна? Shocked

Не, не е електронна, ама мисля , че и тези вършат работа, все пак +- 5 гр. сигурно не е проблем
Уф, не знам.Вече се замислям за електронна.
Тая мойта мери през 40 грама.И си нямам на идея колко е точно 30, или 60 newsm78

# 155
  • София
Я да видя аз как вървят нещата.
НЯкои с резултати, други - не чак толкоз.
Аз загърбих всякакви опити.Първо - притеснения с малкия, после разтоварвах заради добрите резултати.Сега се подготвям по няколко дена преди поредния празник, после празнувам, после иде следващият......
Няма да ми се получат нещата, усещам.
Неам нервиииии.... Twisted Evil

# 156
Уф,май всички немаме нерви нещо #Crazy
Аз минавам на спасителния вариант Laughing
В кабинета където той преглежда има една хомеопатка-Ели Логинова.Онзи ден бях при нея по друг повод ,та тя ми каза ,че ако не ми се получават нещата с диетата ,щяла да ми забърка някакви капки за намаляне на апетита/ах този мой апетит/ и така ще ми е по-ледно да пазя диетата.
Другата седмица съм при нея и ще си поискам от въпросните капки Peace
Бях се зарекла ,че няма да прибягвам до разни подобни"чудеса"...............ама пак на там ми отиват нещата Rolling Eyes
бомбе като ходиш при симеонов питай и ти за тези капки ,какво ще каже той Laughing
чета в тялото момичета какви са стриктни ,как отслабват,ние в нашия форум сме тотално нестриктни,гладни и все по празници. Joy

# 157
Аз като съм стриктна и кво. Кантара мръдна с 500 грама за 1 седмица. Ааааа, не може така.

# 158
  • София
Аз като съм стриктна и кво. Кантара мръдна с 500 грама за 1 седмица. Ааааа, не може така.

Трябва да ти смени режима. Консултирай се.
Иначе, ако е все така, това са си 2 кила месечно, няма лошо, ако имаш малко за сваляне, няма да ги усетиш кога са си отишли и пролетта ще си нова мацка Peace

# 159
Уф,май всички немаме нерви нещо #Crazy
Аз минавам на спасителния вариант Laughing
В кабинета където той преглежда има една хомеопатка-Ели Логинова.Онзи ден бях при нея по друг повод ,та тя ми каза ,че ако не ми се получават нещата с диетата ,щяла да ми забърка някакви капки за намаляне на апетита/ах този мой апетит/ и така ще ми е по-ледно да пазя диетата.
Другата седмица съм при нея и ще си поискам от въпросните капки Peace
Бях се зарекла ,че няма да прибягвам до разни подобни"чудеса"...............ама пак на там ми отиват нещата Rolling Eyes
бомбе като ходиш при симеонов питай и ти за тези капки ,какво ще каже той Laughing
чета в тялото момичета какви са стриктни ,как отслабват,ние в нашия форум сме тотално нестриктни,гладни и все по празници. Joy
Ще го питам, естествено.Даже ако мога веднага ще си взема от еликсира Flutter

Аз скоро не съм влизала в тялото.Ще ги навестя след малко да видя как са Mr. Green

Ми кво да се правя като съм слабохарактерна и безволева ooooh!
Дояде ли ми се нещо, докато не го хапна, откачам Crazy ooooh!

# 160
Я да видя аз как вървят нещата.
НЯкои с резултати, други - не чак толкоз.
Аз загърбих всякакви опити.Първо - притеснения с малкия, после разтоварвах заради добрите резултати.Сега се подготвям по няколко дена преди поредния празник, после празнувам, после иде следващият......
Няма да ми се получат нещата, усещам.
Неам нервиииии.... Twisted Evil
Е кво да гледаш, бало си е мамата Mr. Green
Е сега ходих с Лео до Романс-а.Нали се сещаш, че не сме яли кисело мляко Mr. Green

# 161
  • София
Направо не разбирам как да подложа духа и тялото си на изпитанието "диета", като толкоз се обичаме с храната.
Любов е т'ва, бе, аз съм със слаби ангели.
Ама и вие къде си правите срещите Joy

# 162
Направо не разбирам как да подложа духа и тялото си на изпитанието "диета", като толкоз се обичаме с храната.
Любов е т'ва, бе, аз съм със слаби ангели.
Ама и вие къде си правите срещите Joy
От няколко дни ми се беше дояло кейзе, а на нея малинов пай Crazy
Пък и не ми се мърдаше към центъра.Така тя дойде да ме вземе от нас Mr. Green

# 163
  • София
Не стига, че само с кола "ходиш", ами те мързи даже и педалите да натискаш, така ли да разбирам????!!! Joy

# 164
Не стига, че само с кола "ходиш", ами те мързи даже и педалите да натискаш, така ли да разбирам????!!! Joy
Blush

Не бе, отдавна не бяхме ходили и за тва.А на мен ми е през две преки.От къв зор да ходя с кола Wink

Общи условия

Активация на акаунт