"Симеоновска" диета, за секси дупета!

• 20 628
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Не стига, че само с кола "ходиш", ами те мързи даже и педалите да натискаш, така ли да разбирам????!!! Joy
Blush

Не бе, отдавна не бяхме ходили и за тва.А на мен ми е през две преки.От къв зор да ходя с кола Wink

Е, разкършила си се, значи. Изгорила си калориите, демек. Две преки са т'ва, не е шега работа.
НЕ забравяй при прегледа да споменеш, че спортуваш активно, при това положение Mr. Green

# 166
 И аз последните дни скапах нещата с диетата...Като видях резулта и се пръснах от ядене.Сега да не ви казвам колко съм отгоре Sad EmbarassedБомбе питайте за тоя вълшебен еликсир че мамата си джасало #2gunfire

# 167
Не стига, че само с кола "ходиш", ами те мързи даже и педалите да натискаш, така ли да разбирам????!!! Joy
Blush

Не бе, отдавна не бяхме ходили и за тва.А на мен ми е през две преки.От къв зор да ходя с кола Wink

Е, разкършила си се, значи. Изгорила си калориите, демек. Две преки са т'ва, не е шега работа.
НЕ забравяй при прегледа да споменеш, че спортуваш активно, при това положение Mr. Green
Ма ти да не мислиш, че съм ходила пеша две преки Mr. GreenЛео дойде от нас да ме вземе Joy

# 168
  • София
Blush

Ма ти да не мислиш, че съм ходила пеша две преки Mr. GreenЛео дойде от нас да ме вземе Joy

Абе, така си помислих и аз в началото, ама ти рече, че ти било на две преки и нямало нужда да ходиш с кола.....та се замислих, че може да си сътворила пешеходен подвиг Mr. Green
Ти си моята гордост, няма да се отдаваш на подобни изкушения да ходиш. Краката са за да се вдигат. За други движения си има измислени приспособления Crazy

# 169

Абе, така си помислих и аз в началото, ама ти рече, че ти било на две преки и нямало нужда да ходиш с кола.....та се замислих, че може да си сътворила пешеходен подвиг Mr. Green
Ти си моята гордост, няма да се отдаваш на подобни изкушения да ходиш. Краката са за да се вдигат. За други движения си има измислени приспособления Crazy
Joy Joy Joy Joy

# 170
  • София
Ей ме,ходих днес с мъжа ми при Симеонов,3 часа си откарахме Laughing,че и времето не стигна ма моя имаше работа.Добри впечатления имам,ще чакам по скайпа да ми прати менютата. Crazy

# 171
Ей ме,ходих днес с мъжа ми при Симеонов,3 часа си откарахме Laughing,че и времето не стигна ма моя имаше работа.Добри впечатления имам,ще чакам по скайпа да ми прати менютата. Crazy
Ай велкоме Hug

Вземи си са "Ние и зоната" и ще готвиш по нея Peace

# 172
  • София
Снощи ми я доставиха,ма много дебела бе,тва кога ще го прочета незнам. ooooh!

# 173
Снощи ми я доставиха,ма много дебела бе,тва кога ще го прочета незнам. ooooh!
Така е, кат се отслабва, се четат дебели книги Mr. Green

# 174

Joy Joy Joy Joy

Joy Ох ще ви убия, смея си се тук сама кат лудите.  Joy hahaha  Аз пък днес като пазарувах в Билла, не се стърпях и изпих един айрян Балкан кайсия - мноооого ги обичам  smile3521. Сладко посл. няколо дни не съм яла, мъжо ми донесъл тук едни коледни пликчета с разни Милки и вафли и шоколадови Дядомразовци вътре, само ги гледам и преглъщам (засега).  smile3515
   Карч, 3 часа !  Crazy Кво сте правили вий бе, да не те е харесал ?  Joy Айде успех !   bouquet

# 175

Joy Ох ще ви убия, смея си се тук сама кат лудите.  Joy hahaha  Аз пък днес като пазарувах в Билла, не се стърпях и изпих един айрян Балкан кайсия - мноооого ги обичам  smile3521. Сладко посл. няколо дни не съм яла, мъжо ми донесъл тук едни коледни пликчета с разни Милки и вафли и шоколадови Дядомразовци вътре, само ги гледам и преглъщам (засега).  smile3515
   Карч, 3 часа !  Crazy Кво сте правили вий бе, да не те е харесал ?  Joy Айде успех !   bouquet
Ох, убий ме, че да се свърши с мъката ми най-накрая ooooh!

Ако няма на кой да ги дадеш тия дядоМразовци, да ти доведа чаветата Mr. Green

Е 3 часа са висели, щото са били двамата с мъжа й Wink

# 176
   Аааа ама те и двамата ще се вталяват, това не го бях разбрала.  Whistling

# 177
  • София
Глупости!
Мъжът й я е вардил от доктора, много ясно, щото е съмнително какво ще й преглежда няколко часа.
Докторът от своя страна се е надявал да отчае съпруга и той да си тръгне, но след 3 часа преглед, съпругът е спечелил психологическата война.
Никой не бива да се закача с Карчев Twisted Evil

# 178
# 179
Ахаааа, значи заради вас не ми отговаря на скайпа що не отслабвам. Wink
 Вече 2 пъти ми вика ще пиша, ама нъц. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт