НАЙ-тъпия филм на света

• 43 752
  • 447
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Снощи попаднахме на поредния супер тъп филм:

The X Files: I Want to Believe (2008)

Честно, не вярвах, че ще е толкова бездарен  Close

Ох , и аз! Много съм разочарована!
В класацията тъпи за мен са всички филми, където мерна лицата на Жан-Клод Ван Дам, Стивън Сегал и Долф Лундгрен. Веднага сменям канала.
Друг невероятно тъп е Звездни рейнджъри  Sick

newsm10

# 316
  • София
В класацията тъпи за мен са всички филми, където мерна лицата на Жан-Клод Ван Дам, Стивън Сегал и Долф Лундгрен. Веднага сменям канала.

202uu smile3521

# 317
Mоля ви хора не гледайте "Трима". Той ми е в топ 3 за най-тъпи филми!

# 318
Вчера се излъгах да гледам Драконови войни , пълен ужас, на 30-тата минута го спрях. Никакъв сценарий, няма логичен преход между отделните сцени, разпокъсан, наивен БОЗАААА. Само ефектите си заслужават, но дори и те не ме накараха да доизгледат филма.

А относно Шафера newsm78 Ми на мен ми хареса, леко ,забавно филмче, незаангажиращо. Точно толкова колкото да си убиеш времето 1.30 мин.

# 319
  • София
Онази вечер пуснахме "Шаферът".....Бързо го спряхме. Поредната романтична тъпня, на която аз съм писала сценария и знам още в началото какво ще стане  Sick

На мен пък ми хареса...нищо, че нищо кой знае какво не става и се знае финала...аз ги обичам тез романтични бозички Simple Smile

# 320

202uu smile3521

Аз бих прибавила и Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Лесли Нилсън  ooooh!

Абе, хора, сетих се сега, преди месец- два попаднах на някакъв тв канал, където даваха една страхотна простотия. Не разбрах как се казваше, но целия филм беше за някаква психарка, която си правеше "приятел" в  къщи, като го сглабяше от разли4ни хора - от този отреже ръка, от други - крак, и т.н. Съшиваше му 4астите и накрая го гушна, щото бил перфектен.  Sick Ама той не реагира и тя вклю4и, 4е нямал о4и да я види и с една огромна ножица си извади едното око и му го зака4и Sick Sick SickНякой да е гледал този достоен за ''Оскар '' филм ?Отврат направо, ама брат ми много иска да го гледа, а пък аз не му знам името newsm78

# 321
  • Ланкър, планините Овнерог
Веднага слагам тук новия филм на/с М.Майърс-"Любовен гуру" или нещо от сорта  Sick

# 322
Веднага слагам тук новия филм на/с М.Майърс-"Любовен гуру" или нещо от сорта  Sick
С М Майерс са ми мн тъпи и онези пародии на Агент 007. Пак с някакъв изродски таен агент. Не ми идва на ум името ooooh!

# 323
Най-тъпия филм е "Вавилон" на английски не мога да се сетя как беше.С Брад Пит е филма и страшно скучен и смотан.
Изключително дълбок и свестен филм.
След като го изгледах съм мислила за него минимум 2 седмици. А определено има върху какво да се мисли там.
Режисьорското решение във филма е меко казано гениално.
Отвсякъде пипнат филм. Направо новаторски.
Страхотен е.

# 324
Най-тъпия филм е "Вавилон" на английски не мога да се сетя как беше.С Брад Пит е филма и страшно скучен и смотан.
След като го изгледах съм мислила за него минимум 2 седмици. А определено има върху какво да се мисли там.
Страхотен е.

Подкрепям... трябва много да се размишлява над филма за да се вникне в това което е искал да каже автора.

# 325
Страхотен е.

Подкрепям... трябва много да се размишлява над филма за да се вникне в това което е искал да каже автора.

Да, не е лош филма Peace, но не е и нещо особено. Вярно кара те да се замислиш, но е прекалено дълъг - един такъв протяжно скучен на моменти Tired Някои сцени, смятам, бяха излишни Rolling Eyes - имам предвид тези със сексуален подтекст ( за момчето ), да не използвам по-цветущи изрази Laughing, а новаторски подход не виждам - идеята за връзката между непознати един на друг герои,  и изобщо преплитането на различни съдби, я има още в "Магнолия", а в последствие и "Crash" Wink

# 326
О, не, нямам предвид преплитането на различни съдби. Това е изтъркано отдавна.
Говоря за режисьорския поглед.
За мен този филм е първият американски филм в стила на европейското кино.
А това с чекийката на малкия беше необходим нюанс в една много интересна и реална картина.
Разбира се, че е въпрос на гледна точка, на някой му е било скучно на моменти, но ето аз например не скучах дори и за секунда.

Явно сме от една кръвна група с теб.  newsm53 beer

# 327
а какво е искал да каже авторът ? питам честно , не се заяждам
за дружбата м/у народите , за любовта м/у хората , отчуждението ?

за мен '' 21 грама '' е най-добрият му филм , направо бях без дъх след него ,
а ''Вавилон'' го попрескочих тук-там от скука  , може би беше на кино щеше да е друго впечатлението  ...

# 328
Най-тъпият филм е Сексът и градът Mr. Green

# 329
Един изключително тъп филм "Стреляй смело" (така май го превеждаха) http://www.imdb.com/title/tt0465602/ Толкова известни актьори има.Гарантирам ви,че такава простотия не сте гледали - убийство с морков.Никога не бих го издържала,ако не беше моя приятел,че той е голям киноман и каквото има гледа.

Общи условия

Активация на акаунт