НАЙ-тъпия филм на света

• 43 801
  • 447
  •   1
Отговори
# 210
2012 Doomsday / 2012 Денят на страшия съд   ooooh! ooooh! ooooh! отдавна не бях гледала такава боза и няма да си простя, че загубих толкова много от ценното си време с нея #2gunfire

# 211
  • Ланкър, планините Овнерог
Царевицата е пренесена от Америка Анче_мамче... чрез конкистадорите  Simple Smile

А хабитатите на тигрите не са в Афика (поне аз не съм чула за такива).

10 000г. пр.н.е. какво къде е било и какво е имало, само на теория може да се каже. А пирамидите е напълно възможно да ги е имало тогава (язък, че мъжО го мързи да пише и да обясни нечия теория, която е чел) Беше нещо от сорта, че пирамидите са разположени точно, както са били разположени преди 12 000г. звездите в Орион и Сфинкса гледа към съзвездието Лъв.

С една дума обаче:
Заслужава ли си?

ДА или НЕ?

За мен да, но за голям екран. Не съм сигурна, че на ТВ или на монитор ще е същото преживяване.

# 212
  • Стара Загора
има много супер тъпи филми...ако започна да ги изброявам ще ме заболи ръката да пиша  Peace

# 213
 зарави за болката в ръката,   

кажи?

# 214
Magnolia  ooooh!

http://www.imdb.com/title/tt0175880/

Търпеливо изчаках 3 часа, за да проследя действието докрай  #Crazy

# 215
Пародията на филма 300, казва се "Да срещнеш спартанец" - невероятна тъпотия, скоро не съм попадала на такъв филм!!! Twisted Evil

# 216
Пародията на филма 300, казва се "Да срещнеш спартанец" - невероятна тъпотия, скоро не съм попадала на такъв филм!!! Twisted Evil

дамммм - отидох на кино да го гледам и след като свърши си помислих, че току що съм пропиляла 2 часа от живота си, които никога няма да се върнат, за да гледам тази уникална тъпотия  ooooh!

другият уникално тъп филм е "Тънка червена линия" - едно и също се повтаря в продължение на 2 часа  Sick

# 217
Оня ден вечерта гледах REC - някаква испанска лудост.
Не съм сигурна дали не ми хареса, но сюжетът беше познат.
Към края имаше някаква интрига, която така и не се изясни...

Tired

# 218
  • София
Най-тъпият филм на света е "Адреналин" !

# 219
Ох, Tired ..

Не гледайте и Cloverfield .... бзумица, която превъртах и така изгледах.
Формата е същият, като на REC. Sick

Целият филм е сниман от любителска камера.
И дори и в най-критичните моменти таз камера снима ли снима.

Някакви фантасмагории за чудовища нападнали земята.  ooooh!

# 220
  • София, България
За мен най най най-тъпия филм за всички времена , е един, в който спасяваха света от едно чудовище като го взривиха с Хед енд Шоудърс  Mr. Green

Ама как беше името  newsm78

# 221
  • Пазарджик/Лондон
Еволюция Simple Smile.

# 222

Е то като цяло, комедийка с привкус на фантастика звучи ТЪПО!

Но примерно, ако е сериалче става например "На гости на третата планета" според мен става!

# 223
В момента се сещам за ''Парфюм''.

# 224
  • София
Зодиак също може да се включи в тази тема Wink

Общи условия

Активация на акаунт