НАЙ-тъпия филм на света

• 43 821
  • 447
  •   1
Отговори
# 195
  • Ланкър, планините Овнерог
10 000 b.c. никак, ама никак не ми хареса   ooooh!

Снощи го гледахме на кино-мнооого ми хареса. На тв или на компа, ако го бяхме гледали, едва ли щеше да ми хареса толкова.

# 196
Може и да си права..

Всъщност аз много се впрягам на детайлите - пирамиди 10 000 б.с., тигър в Египет, царевица...  #Crazy
Истината е, че очаквах да бъде по-реалистичен  Wink

# 197
Не е имало тигри и царевица тогава ли?!

Laughing

# 198
Не е имало да.

Царевицата е пренесена от Америка Анче_мамче... чрез конкистадорите

А хабитатите на тигрите не са в Афика.

Simple Smile

# 199
Царевицата е пренесена от Америка Анче_мамче... чрез конкистадорите  Simple Smile

А хабитатите на тигрите не са в Афика (поне аз не съм чула за такива).

10 000г. пр.н.е. какво къде е било и какво е имало, само на теория може да се каже. А пирамидите е напълно възможно да ги е имало тогава (язък, че мъжО го мързи да пише и да обясни нечия теория, която е чел) Беше нещо от сорта, че пирамидите са разположени точно, както са били разположени преди 12 000г. звездите в Орион и Сфинкса гледа към съзвездието Лъв.

# 200
Не е имало да.

Царевицата е пренесена от Америка Анче_мамче... чрез конкистадорите

А хабитатите на тигрите не са в Афика.

Simple Smile

Който ти го е казал това - те е излъгал  Crossing Arms

# 201
С кое по-точно не си съгласна?

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%86%D0%B0;

http://bg.wikipedia.org/wiki/Panthera_tigris

Както и да е, все пак това е художествена измислица, може да има всичко в един филм.
 Simple Smile

# 202
Много се връзваш.По-спокойно  Peace

# 203
Просто те информирам  Mr. Green

# 204
С кое по-точно не си съгласна?

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%86%D0%B0;

http://bg.wikipedia.org/wiki/Panthera_tigris

Както и да е, все пак това е художествена измислица, може да има всичко в един филм.
 Simple Smile

Всичко е теории.
Намерили са в пещера в Мексико зърно от преди 3000г и за това смятат, че там е родината й. Ми може просто да не са намерили по-старо. А и не видях да пише кога е пренесена и в Африка.  Peace

За тигъра пък съвсем не пише дали си има родина. А и колко ли изченали видове има..... newsm78....... Peace

Точно за толкова далечно минало никой не може да ме убеди, че всичко е ясно.

За какво беше темата........ Blush

# 205
  • София
За мен най-тъпия филм е Чудовищно. SickЕ,няма такова нещо просто...и го гледах на рождения си ден.Добре че бяхме цяла компания,че иначе щях да се врътна и да си изляза,така поне се посмяхме.Тъкмо почна да става нещо във филма-бам,някакви пламъци и субтитри после, и всички умряха естествено. ooooh!
Още години ще им натяквам,как съм искала да гледаме романтичната комедия Laughing

# 206
  • София
Gabriel страшна боза просто.....
Също много тъп ми беше специален доклад навремето....

# 207
За мен най-тъпия филм е Чудовищно. SickЕ,няма такова нещо просто...и го гледах на рождения си ден.Добре че бяхме цяла компания,че иначе щях да се врътна и да си изляза,така поне се посмяхме.Тъкмо почна да става нещо във филма-бам,някакви пламъци и субтитри после, и всички умряха естествено. ooooh!
Още години ще им натяквам,как съм искала да гледаме романтичната комедия Laughing

Добре че ми каза - тамааан го тегля, ще взема до го спра!

# 208
Царевицата е пренесена от Америка Анче_мамче... чрез конкистадорите  Simple Smile

А хабитатите на тигрите не са в Афика (поне аз не съм чула за такива).

10 000г. пр.н.е. какво къде е било и какво е имало, само на теория може да се каже. А пирамидите е напълно възможно да ги е имало тогава (язък, че мъжО го мързи да пише и да обясни нечия теория, която е чел) Беше нещо от сорта, че пирамидите са разположени точно, както са били разположени преди 12 000г. звездите в Орион и Сфинкса гледа към съзвездието Лъв.

С една дума обаче:
Заслужава ли си?

ДА или НЕ?

# 209
Има тъпи и с голям бюджет, за съжаление. Много тъп ми се видя Гейбриъл, и един с много клонинги на Мила Йовович, но забравих как се казва. Както и тази пародия с 300, пак забравих заглавие, но безумно безумно тъп.

На мен чудовищно много ми хареса:) доста оригинален подход.

Хаха имаше един, който не е тъп, ама не го разбрах изобщо, беше някакъв филм мистерия за мен - Масичките на цар соломон или нешо такова и беше за Дали,Бонюел и третия от тяхната компания.

А най най гнусният и тъп филм за всички времена - Розовото Фламинго. Просто целенасочено и много сполучливо лош филм. 

Общи условия

Активация на акаунт