АВГУСТовскИте СлъНца стОпляТ маМа във СтуДа!

• 9 632
  • 321
  •   1
Отговори
# 135
adrianska , да ви е жив, здрав и много послушен таткото! Wink
И от мен  слънце и да те носи на ръце и да се обичате цял живот!!!  bouquet  Hug

И дано Саши да се оправи бързо  Praynig

Честит прощъпулник на Деничка на  albena_vlady   bouquet Hug

# 136
  • гр.София
При такава трапеза ми се струва, че ще се увеличи активността  Laughing
Да,бе,пришпори ме да си пържа картофки по никое време Mr. Green
 Хем бяхме вечеряли вече.

Анди,не е ясно,дали можем да си внесем наша торта,а не поръчана от клуба newsm78. Иначе съм ЗА всякакви експерименти,хеле пък ако са от Хилтън Grinning

Албена Влади, има ли вече снимки на Деничка?Браво,че успяхте с прощъпулника.
 Май само аз останах. ( И Мис74,май)

ЧРД на таткото на Боби и Сашко!Много здраве и само хубави мигове  Tada

# 137
Привет и от нас .
Първо да се оплача ,вече не сме кърмачета  Sad, нямаше ме 2 дни и Дани не иска да суче и се наложи да си купувам хапчета  Sad
Моля мамите който спяха да кърмят да споделят как беше при тях

Честито да всички който са имали повод за това последните дни
Леко  preggo на Мадонка и най-хубавото  newsm32 догодина
Бързо оздравяване на болните
Пожелавам лека и спокойна нощ на всички

# 138
  • София
И аз не съм правила прощъпулник още, кога ли ще стане  Thinking
А за отбиването, аз и преди писах, важно е да се консултираш с мамолог, за да ти изпише хапчета спрямо твоите нужди.
Аз и една приятелка отбихме децата си почти по едно и също време, тя пиеше хапчетата по едно на седмица, общо 4, аз ги пиех първото, след 3 дни второто, после мисля че беше след седмица.
eli_ym , успех!

# 139
Добро утро!

Аз пак ще се покрия и ще чакам някой друг да сложи кафенцето. Mr. Green

blanc, сертификатът, за който става въпрос сигурно е листчето, на което пише фирмата производител и срок на годност. newsm78

eli_ym , аз го отбих постепенно и затва не се наложи да пия хапчета.

Елфче, изпитът ми е утре, а аз установих, че само единият въпрос ми е развит напълно, а останалите не ги знам. Mr. Green Колкото и да чета, нищо не ми влиза в главата.

# 140
Добро утро....и да отменя Анди

Ние тази нощ поспахме малко,така че няма да се оплаквам.
Момичета имате ли вече Коледно настроение? Аз НЕ.  А м.г. уж нови емоции с бебка,ама ми беше най-гадната Коледа-колики,рев и накрая и аз ревах.
А къде ще празнувате НГ?

# 141
Добро утро и от мен Laughing
  Ей,снощи съм испуснала трапезата Crossing Arms
mmilenaиспревари ме с кафенцето  bouquet тъкмо мислех да сложа,че моите все изчезват някъде newsm78
adrianska Да ви е жив и здрав рожденика(със малко закъснение)  bouquet
  Elwing Хич не и се връзвай на Вал NaughtyСтрахотна свекърва ще стане от нея Wink
  Днес май ми се очертава много хубав ден пък да видим Wink
  Аз си имам вече празнично настроение,но и тати мнаго ми помага за това,да се почувствам по добре Laughing
 Хайде лек ден от мен Heart Eyes

# 142
Добро утро  Hug
eli_ym, съжалявам че вече няма да се кърмите, дано да нямаш никакви проблеми сега със спирането на кърмата  Praynig

elli78, злато ко ще пиеш да почерпя  Laughing
  Аз си имам вече празнично настроение,но и тати мнаго ми помага за това,да се почувствам по добре Laughing
И кажи по подробно как ти помага тати за празничното настроение  Mr. Green  smile3534

Иначе и аз го имам вече, може би защото сложихме елхата и цялата къща е в лампички и вечер като светят ми някакво щастливо... А от както имаме украса всяка сутрин деня започва по един и същи начин с Дя-ко,  Дя-ко в превод - Дядо Коледа   Laughing Heart Eyes
За сега нямаме никакви планове за НГ и сигурно ще сме си вкъщи.

Айде ставам да пооправя, че само играчки има навсякъде разпилени ooooh!

# 143
Здравейте!
Благодаря ви за пожеланията за мъжа ми   Heart Eyes!
Миленка, мерси за кафенцето  Hug. Аз покрай Коледа винаги имам настроение, незнам как става, самО си идва, а когато си украся и елхата, то се засилва. Между другото видяхте ли от Кока-Кола какви интересни играчки са пуснали тази година, аз ги имам вече и трите  Grinning
Ели78, надявам се после да споделиш с нас  Wink
Сега звънях в Барбарони, за да ги питам за нещата, които ни интересуват. Така, ако искаме и второ момиче да ни гледа децата, общата цена е 20лв., за двата часа, а не на дете. Което според мен е по-изгодно  Peace. За тортата казаха, че може да внесеме, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО със сертификат. Така че, казвайте, защото най-късно една седмица преди партито трябва да поръчаме, ако искаме да е през клуба.

# 144
  • София
Привет! Hug
Знаех си аз, че не може тая цена да е на дете   Mr. Green
Коледно настроение нямам, ама то и никакво нямам, така че...
Анди, успех утре! Ще се справиш!  Peace
До после.

# 145
Анди, успех утре! Ще се справиш!  Peace
Успех и от мен!   bouquet

# 146
  • софия
Честит рожден ден на татито на Боби и Саши на патерици!
И на  мен не ми е коледно,хем вчера се шматкахме с Найа по Витошка и си взех много яки ботуши,но настроение пак не ми дойде....
Найа нещо ми киха от днес сутринта и ще видя до къде ще я докарам.
Някой беше писал за детски ботушки от къде и да ви кажа,че в ЦУМ в маг.на Росиньол има много сладурскии по  59лв.Найа има червени с бял пух и снежинки.
Анди,успех,мацка  Hug!
А,за "болния" въпрос не ми се говори  Tired....
целувки от нас  Hug!

# 147
dani777k, val_stef, Elwing Hug Hug Hug

Хилтън отпада - не издават сертификати, а само касова бележка. Sad

# 148
Дълго записче от мен, че с кратките какво става preggo  Wink
Мадонке, честитоооооооо!!! Леко бременеене и един сладурест лъвчо за кака Нори!!!

БЛу, съвсем си се усъвършенствала в тортоправенето   bouquet с какво покритие работиш, че мъжо ще има др седмица РД и да го изненадам с една тортичка???

Анди, успех на изпита  Praynig и на мен ми предстои след 2 седмици, но този път няма да уча Crossing Arms

И на мен още не ми е коледно. коледната украса най-вероятно ще я сложа на 24 и на 25 ще я махна, че тайфунът ще помете всичко. таткото иска тия дни да скочим до един мн голям магазин в Гърция и да си напазаруваме подаръци и т.н та с нетърпение чакам шопингтерапията. Сега се очертава т.е поканена съм на около 5 коледни банкета и незнам дали ще ми останат сили за новогодишната нощ, но определено няма да сме вкъщи. бабата отдавна е дала заявка да празнува с внукът си Laughing Laughing Laughing

# 149
Здравейте!
Ей,вярно било това, че като четеш само и съвсем не ти се пише  Embarassed

Честит рожден ден на татито на Боби и Саши и от нас!

Анди, успех на изпита  Peace, сигурна съм, че ще се справиш  Hug

eli_ym  Hug и аз не съм пила нищо. Обаче още имам малко като стисна някой път  newsm78 Дано всичко е наред с вашето спиране  Peace

За тортичката - ми аз пак няма да помогна много, но наистина ми е все едно от къде ще е.
bamboocha и на мен ми предстои скоро да правя нова тортичка - мойто тати има рд. Имам една кофа готова моделираща маса, но никаква идея каква торта да му направя  Laughing

dani777k ние купувахме ботушки на Лори от ессо в Мола - страхотни са, но цената им е  Sick Иначе мисля, че velmar беше взимала скоро за Дари  newsm78

За коледното настроение - ми мен от давна ме е раздрусало  Crazy Сега ако ви кажа как ми е скучно като не се занимавам с коледните джиджавки  Tired Снощи съм се чудила какво да правя и в 3 ч. посред нощ съм мила прозореца в кухнята  Crazy и правих нови лепенки за стъклото на Лори . А тя как им се зарадва като ги видя  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт