АВГУСТовскИте СлъНца стОпляТ маМа във СтуДа!

• 9 601
  • 321
  •   1
Отговори
# 315
  • гр.Добрич
Здравейте на всички.
Много философийки сте развили и общо взето май на всички в един момент ни писва, но по една или друга причина си седим на дупетата. В нас например, когато мъжо има много работа и аз истерясвам. В момента е така, връща се в нас на хотел и да вечеря. Вярно, че къпе и приспива малкия, но това за мен не е достатъчно. И всичко заради пустите пари Cry Пък аз не виждам кой знае каква облага от тях. Една дреха не съм си купила от половин година и на фризьор не съм ходила. Всичко, което изкараме се влага в нов бизнес и т.н.
Мисълта ми е че и аз съм на ръба от нерви, но няма да се разделяме. Laughing

Дани, аз пък мисля че си права. Когато Ивчо се роди, сестрами бяха на гости в града и щяха да си тръгват за Русе. Тя се обади да дойдат да видят бебто и аз не можех да им откажа. Мъжа ми като разбра, каза че няма да пусне никого вкъщи и понеже на мен ми беше неудобно да кажа на сестрами това, пратих него. Тя много се обиди, но той беше твърдо, че първо детето е важно. И днес малкия не беше добре, а бяхме каненеи във майка ми. С триста зора го накарах да отидем, защото не мога да я оставя сама в този момент.

Много са сложни човешките взаимоотношения, то затова и науки си има, ама...
Лека нощ на всички и дано утрешния ден е по-добър. Hug

# 316
Айдеее включващата в дълбоките размисли в/у сложните житейски проблеми  Laughing кой крив, кой прав се изпокара преди малко с мъжо си  newsm48
Уж да му кажа за кво си говорим и хоп оня се нацупондри -изведнъж стана и си метна д-то в леглото както си пиехме винце  Twisted Evil Аууу побеснях какво му чуха ушичките малки от моята невинна устица не е истина, ама добре че си ми е темерутче че млъкна и гък на среща ми не каза  Mr. Green Тъй че ей ви положителното в темерутестите мъже, ако беше някой бесник да ми е бил два шамара  Joy

Нанче
, съгласна съм злато, май за едно и също пишем и наистина аз съм устата ама само пред мъжо  Embarassed и много бързо забравям лошото и прощавам - което не ме кефи, ама какво да направя тъпа овчица съм понякога,
И с ръка на сърцето си признавам, че дотежава да си все ти търпеливия и тъпкания  Peace Hug

Дани и аз щях да съм като теб, не се обвинявай мацко и при вас всеки е прав за себе си!

Айде дано навсякъде бурите отшумят, и всичко си дойде по местата  Hug
Цунки и сладки сънища от мен  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 317
Привет милички,
вмъквам и моето отговорче в още старата ни темичка. Изчетох с интерес темичката, особено последните страници. И аз бих написала много по нея, знаете, но не знам доколко би било от полза. Човек малко или много следва съдбата си, често дори без да го иска. Аз лично се опитвам винаги да следвам вътрешния си глас и да слушам Гласа горе, това са моите пътеводители. Затова и вярвам, че няма безизходни ситуации, нито невъзможни решение. Не бива да позволяваме страхът да сковава душите ни, когато се отнася до щастието ни. Не бива да робуваме на условности, които ни впримчват в един живот в окови. Но тези думи са отново под субективно въздействие, така че, кой би повярвал в тях, ако не може да ги пречупи през личния опит. Освен това съм повлияна от Стайнбек, чета Отвъд рая...
Мамо Иги, мила, спомням си много добре твоите постинги, ти и преди имаше проблеми с татето, и предишни пъти е имало, когато аха да се разделите, или не си спомням добре? Не допускай малки камъчета да ти обърнат каруцата, в нея имате толкова много тежки спомени и преживяно, че не знам дали някой мъж лесно би могъл да понесе, това което твоят мъж понесе заедно с теб покрай дечицата ви. Не вярвам, че моят би могъл...
Нанче, като чета постингите ти и се връщам в спомените си преди много години, може би 10 и повече, и си мисля колко твърда и непреклонна бях като характер и колко по-добре се чувствам душевно сега, когато се научих да правя компромиси със себе си, да преживявам разочарования и неизпълнение очаквания. Това ме направи повече човек, така се чувствам.
Блан, една интелигентна и емоционална жена като теб не бива да допуска такава летаргия при половинката, разтърси го тоя твой мъж, извади го от равновесие, пък да видим дали е емоционален инвалид Thinking
Според мен в едно нещо всички задомени мъже си приличат, а именно, че не обичат промяната. Вие какво ще кажете?
Дани, мацко, никой няма право да те съди, как си постъпила, само собстената ти съвест  Stop
Но ако ми искаш мнението, аз бих взела детето на мъжа ми у нас Naughty Като се познавам, аз и чуждо дете бих взела, без да е на някого, ако мога да му помогна и се налага.
Марго, Начи има имен ден на 6ти януари, заедно с баща си Бойко, това е Йордановден.
Мадонке, миличка, защо казваш, че и брат ти се е казваЛ Ники, тръпки ме полазиха от ужас. Дано е само грешно натиснат клавиш...
Гушкам ви и качвам снимки най-сетне!

# 318
dusheto  Hug
Ето малко снимчици от нас  Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197631&photo=2

# 319
  • София
Добро утро на всички! Аз вече се трудя усърдно, но на вас слагам кафенцето

Бланк толкова ли е странно да сме на едно мнение? newsm78

Душе всъщност въпреки че съм доста серт, вкъщи аз съм тази, която прави компромисите. Е, не винаги разбира се, но в повечето случаи просто защото Супер Митко като всеки Лъв е доста докачлив и понякога се сърди за детски неща Wink Както казват старите хора - Бай бабо да не ни стигат ситуациите, в които се изисква взимането на съдбоносни решения.

Ауууу и щях да забравя

Честит празник на всички настоящи и бивши студентки!

# 320
Добро утро , момичета! Hug И аз съм на работното място Crazy.Нана, мерси за кафенцето и спорна работа ти желая Wink
Изчетох темата, но - няма да се вклю4а по дискутираните теми.НЕ 4е са ми толкова чужди, но - в крайна сметка Мама Иги си знае най-добре какво й е и  само тя може и вярвам че ще вземе правилното решение Hug
Имам много да пиша, но в главата ми е пълна каша след  изчитането на цяла тема ooooh!, така 4е0 оитивам да изпия поредното кфе, 4е да се наместят хаоти4ните мисли, и после ще се вклю4а bowuu

# 321

Общи условия

Активация на акаунт