АВГУСТовскИте СлъНца стОпляТ маМа във СтуДа!

• 9 596
  • 321
  •   1
Отговори
# 270
  • по света
Честито и от мен на всички именяци!!!

# 271
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕНИЦИ!  bouquet

# 272
  • София
Честити имени дни и на племенничетата на Ели78!     Hug  bouquet
Стана ми интересно - как се казва малката, та е вчера - Савина, Слава?

# 273
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО НОСЯТ ПРЕКРАСНОТО ИМЕ НА СВ.НИКОЛА! БЪДЕТЕ НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

# 274
Elwing  Hug еми то и аз не знаех,но като слушах по телевизора и казаха ,че празнуват Сава и Десислава. Laughing А тя все се сърди че само батко и има имин ден,че сега ще празнуваме и на нея Laughing

# 275
  • София
Elwing  Hug еми то и аз не знаех,но като слушах по телевизора и казаха ,че празнуват Сава и Десислава. Laughing А тя все се сърди че само батко и има имин ден,че сега ще празнуваме и на нея Laughing

то и сестра ми е Десислава  newsm78 трябва да й кажа значи, че и тя като бяхме малки се сърдеше, че аз имам, пък тя - не  Wink

# 276
Честит имен ден на всички носещи супер името на Свети Никола Чудотворец!

Честит празник и на Бургазлии!

# 277
Ей,много го харесвам това име.
Аз също Peace За малко Влади щеше да е Никола, но все пак предпочетох да няма имен ден.
Ние днес, както и през други дни, риба няма да ядем Naughty Аз такова чудо не пипам, камо ли да готвя или ям. Деница за сега прояви реакция към рибата, а мъжете ядат навън или когато бабите са сготвили. Май съм единствената особнячка тук.

# 278
  • София
Албена, аз риба не ям почти, пък да я готвя  Stop Каква реакция е получила Деничка от рибата?  Rolling Eyes Ивчо ли само още не е захранен с нея или има и други. Взела съм му едно пюре с риба треска, но като знам с каква мъка яде другите, представям си с това как ще е  Tired , особено, ако е смрадливо.

# 279
  • гр.София
 Обожавам риба,но и аз имам проблем с " пипането" Simple Smile й.

Честит празник и на бургазлийки, и на банкерки  Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 19:14 от blanc

# 280
Момичета, честит празник на всички празнуващи, изброили сте ги прекрасно. Много харесвам и аз това именце. Брат ми се казваше така.
От снощи нямам интернет, чак сега се е появил и не успях да пиша по-раничко. Дано се оправи това време, че да съм онлайн по-честичко.

Благодаря на всички момичета, които подкрепиха мама Иги, помагате и на мен косвено. Но просто не ми се говори за това сега. Целувки от нас.

# 281
  • София
albena_vlady не си особнячка. Аз не обичам риба и не готвя, макар че Супер Митко като варненец я обожава. И днес няма риба. Има пиле. Но не защото не обичам да я чистя или ме е гнус, просто шаранът ми мирише на тиня и има много кости. Мнооооого рядко се съгласявам да се купи бяла риба или скумрия, но това е веднъж годишно.

Мразя да ми мирише къщата на рибища Sick

# 282
  • София
Мадона, много  Hug и за теб тогава!  Heart Eyes
И от мен!  Hug

# 283
Албена, аз риба не ям почти, пък да я готвя  Stop Каква реакция е получила Деничка от рибата?  Rolling Eyes Ивчо ли само още не е захранен с нея или има и други. Взела съм му едно пюре с риба треска, но като знам с каква мъка яде другите, представям си с това как ще е  Tired , особено, ако е смрадливо.
Деница се изрина цялата на два пъти от риба - първият път на около 6 мес, когато майка ми й даде без да знам, и вторият беше наскоро. Реших, че вече е голяма и й дадох пюре с риба, при това разделено на два дни, пак се изрина. Нямаше други нови храни около рибата.
И от мен честит празник Hug

# 284
  • София
Благодаря ви момичета за подкрепата, много са мъдри думите ви и много от тях и аз ги мисля, наистина се надявам да излезем от положението. Моя мъж всъщност е добър човек и много се грижи за децата си, но просто много трудно се спогаждаме понякога, ще ви пренеса това, което писах на друго място:
"Вярно е, че много ми дотежа, както и е вярно, че преживяхме и много тежки моменти, и се справихме, и се излагаме и то за глупости. Но понеже съм много наивна и не пораснах през годините, все очаквам моя мъж да стане Принца на белия кон, нали се сещате, а човека не е виновен, че аз искам да живея в приказка! Нали така? Не е виновен, че му се сърдя непрестанно, че не е такъв какъвто аз го рисувам в сънищата си, че не иска да живее по моя начин, а години наред се подчиняваме на неговия стереотип. Ако не  съм искала да съм мислила, да не съм раждала две деца и да съм бягала, когато е било време. Да съм броила до 10, когато съм редила тежки думи, от които връщане няма, нали знаете, казаната дума не е като хвърления камък, назад не се връща. И така, като не си говорим от 1 седмица и чакаме да видим, кой ще подаде ръка този път първи, живота ни и най-хубавите ни мигове минават като на забързан кадър, и все търся да намеря хубавото и да го спра, за да си кажа, ето заради това трябва да се върнем един към друг. Или пък просто защото едни забързани крачета топуркат около мен и невинни очи казват с толкова обич Маааам, Тати. Едно до друго и мама и тате! Това толкова дотежава, когато искаш да ги ограбиш и да остане само едното! И стискаш зъби и си казваш, дали децата са достатъчни? Или просто аз съм вечно недоволна и не ми стига, дали е така? Чувствали ли сте се, всякаш не живеете вашия живот, а нечий друг, чувствалили сте се не на мястото си, неудовлетворени и нещастни? Е, знам едно, че ще трябва да гушкам тези протегнати ръчички доста и силно, за да запълнят мястото, което си беше само мое и чакаше моите си мечти и не ги дочака!
А всъщност последния месец и повече  е най-тъжния от много насам, толкова дечица си отидоха и аз не мога да ги прежаля, това е може би нещото, което най-много ми тежи и уморява. Което ме кара да се чувствам безсилна и да се чудя, къде ли ми е мястото под слънцето.
Не си мислете, че забравям колко съм богата с моите малки човечета, които останаха до мен и не си отидоха, и дори богата с мъжа, на който не говоря от 1 седмица, толкова неблагодарна не съм! Просто е трудно да ви обясня, много трудно."(край на самоцитирането ми)
elia_gg въобще не си ми досадила, това са страхотни думи и точно това и аз мисля, наистина напоследък имахме много затруднения, а и аз самата намирам трудно мястото си под слънцето.
Благодаря на всички за подкрепата, знаех че ще ме разберете.
А искам да попитам, някой знае ли добро бюро за превод на медицински документи, искам да преведа епикризите на Мишо на италиански и да ги пратя по една майка в италианска болница за консулт. Вече имам парите да ги платя преводите, но се чудя къде да ги занеса. Препоръчаха ми едно бюро на Графа, ако някой работи в тази област да ме посъветва.

Общи условия

Активация на акаунт