АВГУСТовскИте СлъНца стОпляТ маМа във СтуДа!

• 9 603
  • 321
  •   1
Отговори
# 255
Mama Igi, стана ми много мъчно като прочетох какво си написала. Недей да мислиш най- лошото! През толкова трудни моменти сте минали заедно- много по- трудни отколкото повечето семейства, заедно сте се преборили, за да имате вашите две слънца...
Все някой ще трябва да отстъпи- нали на компромиси /взаимни, разбира се/, се крепи всеки брак.
Дано, дано проблемите ви не са неразрешими! Стискам палци пак да намерите път един към друг. Може би просто ви се е насъбрало много... Болести, вечно недостигащи пари, проблеми, проблеми, проблеми... След лошото винаги идва добро! Стисни зъби- ти си толкова силен човек! Ще се справиш с всичко, убедена съм.
Не пристъпвай лекомислено към крайни стъпки... Пътят за тях винаги го има. Понякога, когато съвсем се отчая и ми иде да зарежа всичко си помислям какво би било без Него до мен. И ми става мъчно... и страшно.
Искрено се надявам тръпката между вас да я има. И заедно да отгледате тези две прекрасни момчета.
Прости ми, ако съм ти досадила. Но наистина ми стана болно като причетох написаното от теб.
Кураж! И пиши, че ще те мислим!   action032

# 256
  • Бургас
val_stef   Hug Wink

# 257
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ СЛАДУРЧЕТА, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ МАМИ И ТАТКОВЦИ

# 258
Честит празник на всички наши именици-деца,майки,бащи и роднини!
Нина,да си здрава,много обичана и щастлива  bouquet!
Риба ще има на масата довечера/ама от фризера печена скумрия/,няма как да взема сега шаран.
Мама Иги,сигурно си много наранена да мислиш подобни крайности.Гледай и върши,каквото най-много обичаш,за да се заредиш с любов Hug.
Иначе да се изкажа,за което се сещам от прочетеното-Снежина ползва гърнето само като стол,иначе реве и става/още й държи спомена от падането в 8м./, с 150-180г. АМ заспива вечер.Коледно настроение си създаваме с песни и клипчета-тя танцува,върти се като пумпал,кляка,но мисля тези дни да сложа и украсата/макар че се съмнявам да остане читава до Нова година/.Все още кашля и има хрипове.И аз бавно се оправям,но сме вкъщи още.
Може да се видим,ако нещо се организира на местна почва.

# 259
  • гр.София
 Иги, и аз ти пожелавам да намерите пътя един към друг Hug
 Права е Валката,че сме "патици" и често се вкарваме в разни филми.
Предполагам,че мъжът ти е свестен и се обичате,щом като не си е плюл на петите при многото трудности,които сте преодолявали досега.

Моят чревоугодник три пъти от сутринта ми звъни да ме пита,каква риба да ми донесе за готвене.Той е до 20ч на работа.Значи,аз след 21ч. тепърва да готвя риба ooooh! Пък аз си имам друга работа и само през нощта мога да я върша.Накрая сключих сделка-той се отказва от рибата или купува нещо сготвено,а пък аз го пускам да ходи сам на служебен банкет. Минах се,нали Mr. Green?!

# 260
  • Бургас
megishik  Hug

# 261
  • София
Мама Иги, дано се наредят нещата при вас! Всяка от нас, мисля, е преживявала възход и спад във връзката си! Много  Hug от мен! 

# 262
Мама Иги много  Hug и от нас. И аз съм сигурна, че всичко ще се оправи  Peace Няма начин, не може само да ни е хубаво, от време на време се скапват нещата, но след това идва хубави мигове /силно вярвам в това/. Ще се радвам ако успееш да сложиш някоя и друга снимка.

Нина  Laughing честит празник и от мен   bouquet.

Аз пък днес май ще мина без рибка. Наште се бяха приготвили за днес и ни чакаха на гости, но се оказа, че татито ще е до късно на работа, а мен не ми се ходи с тези таксита  Sad На Лоринка й направих рибка, а пък аз не страдам много, щото рядко ям такава.

blanc аз пък хич не обичам да ходя на служебните сбирки на татито - там умирам от скука и се чувствам като пълен индианец - всички говорят на чужди езици, пък аз хич не ги владея, и ми е ужасно некомфортно. А пък татито все ме кара да го придружаваме  Sad

Адрианска
май наистина ми е малко спането днес  Laughing - дано след обедния сън ми дойдат идеите в главата  Wink

# 263
Здравейте Laughing
  Хайде да почерпя и аз за моите именици,дете ми племеничета.Вчера беше малката,а днес баткото

Честито и на всички празнуващи!

Мамо Иги много прегръдки и от нас.Аз вярвам,че всичко ще се оправи
 Надявам се да ми остане време после пак да пиша,че сега ще се мъчим с гърнето Twisted Evilно няма никакъв напредък #Cussing out не ще и не ще да стои там,дори и с чашка не става Crazy
   Лек ден Heart Eyes Hug

# 264
Благодаря ви за пожеланията за моето слънциче!!!

Честит имен ден и на Николета на мама Айла, Николета на мама vanina82, Никола на мама bebun, Никола на мама ildan, Никола на мама winkeydee, Николай на мама didi72, Никола на мама Kabiv, Никола на мама nikolincheto и на баткото на Еличка на мама Марго и на Нина!

Ето малко рибка от нас за днешния празник:

и по чаша вино:

Успях сутинта да напълня шарана, след малко чакаме нашите приятелчета Калоян на Нана и Софи на мама Писана, а довечера ще празнуваме и с наши приятели, програмата е пълна Laughing

Мама Иги, надявам се нещата при вас да се наредят, разбира се, че навсякъде има такива моменти и силно вярвам, че ще се справите!!! Hug от нас с Ники!

Весел празник на всички празнуващи!!!

# 265
Честит имен ден и на Николета на мама Айла, Николета на мама vanina82, Никола на мама bebun, Никола на мама ildan, Никола на мама winkeydee, Николай на мама didi72, Никола на мама Kabiv, Никола на мама nikolincheto и на Ники на didika25 и на Нина!
Ето една почерпка и от нас  Laughing

И разбира се бяло винце,това ми е любимо :

# 266
  • София
Нина, извинявай, май само аз те поздравих с ника ти  Hug  Blush

# 267
Mamo Igi не се отчайвай,знаеш когато мизерията влиза през прозореца любовта излиза през вратата,така че вземи пари на заем ,купи рибка и винце затвори вратата и си кажете всичко що ви е на душа  Hug
Душе Начи днес ли празнува  Rolling Eyes
Днес от сутрината съм на фронта   chef
Вчера сготвих сърмички,днес омесих питата и направих локумки,сега и боба ще довърша и съм релакс,а мъжа ми се зае с шарана ,аз от риба не разбирам и той се занимава,Ники беше доволен от подаръка ,но ми се разсърди защото го накарах да чете по Ч&О вместо да гледа новите серии на Ю-ГИ-О  Mr. Green
Пожелавам на всички мир в семействата,идете на църква ако сте вярващи ,прегърнете се и спасете домашното огнище от бушуващото море  Hug

П.С Блан ,ако мъжа ти има само мъже колеги ,сделката си струва  Peace

# 268
  • софия
Mama Igi, стана ми много мъчно като прочетох какво си написала. Недей да мислиш най- лошото! През толкова трудни моменти сте минали заедно- много по- трудни отколкото повечето семейства, заедно сте се преборили, за да имате вашите две слънца...
Все някой ще трябва да отстъпи- нали на компромиси /взаимни, разбира се/, се крепи всеки брак.
Дано, дано проблемите ви не са неразрешими! Стискам палци пак да намерите път един към друг. Може би просто ви се е насъбрало много... Болести, вечно недостигащи пари, проблеми, проблеми, проблеми... След лошото винаги идва добро! Стисни зъби- ти си толкова силен човек! Ще се справиш с всичко, убедена съм.
Не пристъпвай лекомислено към крайни стъпки... Пътят за тях винаги го има. Понякога, когато съвсем се отчая и ми иде да зарежа всичко си помислям какво би било без Него до мен. И ми става мъчно... и страшно.
Искрено се надявам тръпката между вас да я има. И заедно да отгледате тези две прекрасни момчета.

Peace Hug!

# 269
  • Бургас
Нина, извинявай, май само аз те поздравих с ника ти  Hug  Blush
Няма за какво мила! Hug,от толкова време  сте свикнали с Ира,няма как изведнъж човек да не се обърка.

Днес съм  с истинското си име,а от утре пак по старому.

Благодаря ,ви на всички за милите пожелания!Незнаете,колко ме трогвате.Чувствам се истински щастлива да споделя празника си сред толкова много приятели(макар и лично да не се познаваме с никой)

Общи условия

Активация на акаунт