АВГУСТовскИте СлъНца стОпляТ маМа във СтуДа!

• 9 606
  • 321
  •   1
Отговори
# 240
  • софия
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА  ДНЕШНИТЕ ИМЕННИЦИ   bouquet!

# 241
  • гр.София
elia_gg,ти започваш деня с летящ старт.Като гледам как си се напушила,как ще изкараш до вечерта?  Wink Hug

Присъединявам се към изброяването от Нана.  Честито на всички малки и големи именнички и именници!!

bouquet  bouquet  bouquet

Ей,много го харесвам това име.

# 242
Здравейте  Hug
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ СЛАДУРЧЕТА, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ МАМИ И ТАТКОВЦИ  newsm51

Аз снощи като никога си легнах рано /към 12  Laughing/ и днес се излюпих рано, рано!
Сега съм седнала да умувам какви подаръци ще купувам тази година - списъка ми е огромен, ама хич не ми идват идеи. Най се затруднявам с подаръците за Испания - много е трудно като не познавам повечето хора там. А те пък си поръчват само хранителни неща - не ми се мисли какъв срам ще бера по летищата с пълни куфари с храна  ooooh!
И моят тати има рд след няколко дни - иска ми се да му взема нещо, което да му остане хубав спомен, но идея си нямам какво. Абе въобще не ми е лесно. И торта съм се решила да пробвам да му направя - ама и за нея нямам идея. Абе въобще днес ми е един такъв празен ден - никакви идеи за нищо  Embarassed Много съм зле  Embarassed

elia_gg желая ви един прекрасен празник довечера, въприки трудностите, които са ви се стоварили  Hug

# 243
Честит имен ден на таткото на Ивчо, на патерици!  Embarassed
Честит празник и на всички, които празнуват днес!

Vst_80, аз ти предлагам да отидеш да си поспиш още малко, както ти си знаеш и може би идеите ти ще дойдат  Laughing  Wink.
elia_gg, дано да оправите теча и денят ти да не е повлиян от "летящия" ти сутрешен старт.
За гърнето, аз и друг път съм казвала, че ние определено го ползваме по предназначение  Peace. Голямата нужда я вършиме само и единствено там. Като му се доходи и започва леко да пъшка и аз бързо свалям гащите и готово  Grinning. За пишкането съм сигурна, че ако го слагам по-честичко ще спестиме някой и друг памперс, но засега още ме мързи  Embarassed. Иначе, нямаме празно, на всяко слагане, върши нещо  Peace.
Приятен ден на всички  Heart Eyes.

# 244
  • Бургас
Честит Имен Ден на Всички именници,малки и големи.

Аз също съм именничка(ха познайте как се казвам),както и моят баща и моят племнник.
Затова една почерпка от нас.

# 245
  • варненка от София
Честито на празнуващите и от мен. Да са много здрави, щастливи и късметлии.

Сега отиваме лично да поздравим малката принцеса Ники, на Айла.

А тук почерпка от мен за здравето на моя баща, който е Никола.

То и аз празнувам, ама по фамилия Simple Smile

# 246
  • гр.София
 Ира,Марулка,събудихте ми апетита Hug ( Обикновено,до обяд не ми се хапва нищичко)
 Ира,залагам на Нина.

# 247
  • София

Честит имен ден на всички празнуващи - Ники на Дидка25,Николета на мама Айла, Николета на мама vanina82, Никола на мама bebun, Никола на мама ildan, Никола на мама winkeydee, Николай на мама didi72, Никола на мама Kabiv, Никола на мама nikolincheto и на баткото на Еличка на мама Марго, Ира78!

И аз трябва да празнувам тогава - старата ми фамилия беше такава  Laughing
П.п. копнах ги от Нана, дано не се сърди!

# 248
  • Бургас
blanc, браво smile3501 Hug

От профила,се вижда на имейла ,нали?

# 249
  • гр.София
 Ира,честно,не съм гледала Simple Smile.Реших,че има някаква уловка.А Нина хем е далеч от Никола,хем празнува днес,хем  е известно име.  Hug

# 250
  • София
Исках да ви изчета преди да ви пиша, ама няма да ме оставят, лудетината Лъчезар не иска и не иска д прави друго, освен да щрака по клавиатурата, даже преди малко се качи на кормилото на колата си за да може да се качи от там върху бюрото при мен и как не се преби незнам, хванах го летящ във въздуха.
Поздравявам всички нови бременни, незнам само Мадона ли е това, не успях да установя.
Честит имен ден на всички, които празнуват днес. Да са живи и здрави!
А на коледното парти няма да можем да дойдем, както вече бях писала, не очаквах че ще се организирате и сме се записали от доста време за друго такова, което е точно по същото време - 16 от 11 часа. Пак няма да мога да ви видя на живо, но такъв ни е късмета.
Аз днес надали ще купувам риба, а и да взема, няма кога да я готвя, ще тичаме на кънки, после на пеене и довечера ще съм гроги, след разнасянето на Лъчо и Мишо по трамваите.
А и нямам настроение за никакви празници, от 1 седмица сме много скарани с моята половинка, може да се окаже, че скоро ще стана отново русенка, и ще се разделим и  всеки да поема пътя си, щом няма желаещи за компромиси. Много ми е мъчно, но така са сега нещата. Не искам да се впускам в подробности, че няма да ми стигне темата...
Ще се опитам да сложа и аз снимки на Лъчо, отдавна не съм го правила, но сега ще тичаме за бате, а после сигурно и ще забравя, така че не ми се сърдете много. Просто ми напомняйте. Ваксината още не сме я сложили, не съм купила, нямаме парици никакви сега.

# 251
  • Бургас
blanc   Hug

# 252
  • Бургас
Mama Igi, недей така, Hug всичко ще се оправи с половинката.След това ще се смеете,като се сетите за случилото се.

# 253
Честит имен ден на всички!!!  Hug

Леле Бланк страшна си  Hug и честит имен ден и на Нинката под прикритие тогава  Wink   bouquet

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 11:56 от val_stef

# 254
Mama Igi, горе главата миличка, нали знаеш  МЪЖЕТЕ СА ОТ МАРС, ЖЕНИТЕ - ОТ ВЕНЕРА!!! Те не мислят с нашето полукълбо на мозъка и забравят проблемите си щом излязат от вкъщи, а ние сме "патки" и страдаме, започваме да си мислим най-лошото, пък те дори не им минава през красивите главици какви фантазьорки може да бъдем  Laughing Сигурна съм, че за него проблема ви не е толкова голям колкото ти го виждаш и знам, че след тия години през които сте заедно, той е оценил съкровището което има и едва ли някога ще се лиши от него Wink Тъй че я купи рибка сготви и направи една хубава трапеза и го покани вечерта да седнете на нея. Вярвам, че на чашка винце ще си излеете душите, защото вие се обичате....личи ви - вие сте един отбор и се борите винаги за победите си само двамата, за което ви се възхищавам!!!

Целувам те!!!!  Hug  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт