Анкета
КоЛеДнО пАрТи (София)- Барбарони 3 - 16-ти декември от 11ч. до 13ч.| до вчера: 8 мами ще дойдат, 4 - ще се опитат, 5 - няма да успеят! САМО, АКО НЕ СИ ГЛАСУВАЛ в предишната анкета, СЕГА го направи:

Но нали заради това са двама души за да правят компромиси по между си, а това че компромисите в книгите пише че трябва да са взаимни, в живота още като се събереш с човека и се оказва че единия е по доминантен от другия. А заради силните моменти които си изживявял и имал с тоя човек понякога си струва ти пак да си подтиснатия, да подадеш отново ръка, а вярвам че това ще бъде оценено! 

, но сега ще видя
Но нали заради това са двама души за да правят компромиси по между си, а това че компромисите в книгите пише че трябва да са взаимни, в живота още като се събереш с човека и се оказва че единия е по доминантен от другия. А заради силните моменти които си изживявял и имал с тоя човек понякога си струва ти пак да си подтиснатия, да подадеш отново ръка, а вярвам че това ще бъде оценено! 

, но сега ще видя 
Говорим за ситуация, когато другият никога не подава ръка. Поне аз така разбрах нещата.
)
!
.....Да съм приела,че все едно детето живее с нас и ако е писано и Найа да се разболее,като батко си то това е ....
!
. Точно аз нямам проблем с идеята сама жена с деца.И имам къде да живея и с какво да се прехранвам. А се разделихме заради битов въпрос ( много бързо решен впоследствие.)
Ейййй доживях да стана майка-куткудячка 

!
Само да кажа, че нашия татко е много романтичен, други неща ме дразнят понякога.