АВГУСТовскИте СлъНца стОпляТ маМа във СтуДа!

• 9 594
  • 321
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Аз пък ударих по едно с две приятелки Mr. Green Току що се прибирам, след като оставих Калоян при нашите, а Митко е нощна смяна. Сега планирам един дълъг и горещ душ и дълъг и оздравителен сън...до 6 часа, че съм на работа Sick

Бланк при мен положението е ОК. Аз като мама Марго също съм Дева и колкото повече остарявам, толкова повече ставам рационална. Разсъжденията ми бяха по-скоро принципни, не толкова насочени към мен самата. Но бъди абсолютно сигурна, че писне ли ми - режа от корен и веднага. Бившият вече четири години копа като булдозер как така съм го отрязала.
Исках само да кажа, че не винаги нещата са само черни или само бели. Разбира се, че заради едните му цветя или нещо подобно раздяла не трябва да има. Но когато години наред единият властва, а другият търпи, когато единият прави компромиси и не вижда протегната ръка насреща, ако уважението, зачитането и толерантността са на заден план, то тогава е по-добре да се сложи край на едно подобно съжителство, защото не е нормално то да продължава само заради децата.

Децата са най-лесното оправдание на уплашените пораснали деца да продължат по пътя си сами. Опс...пак се разфилософствах.

# 301
blanc точно това и аз имах предвид с моя пост към Мама Иги, абсолютно разсъждавам като теб!  Peace
Нанче, не че не съм съгласна с теб злато, права си и ти  Peace Но нали заради това са двама души за да правят компромиси по между си, а това че компромисите в книгите пише че трябва да са взаимни, в живота още като се събереш с човека и се оказва че единия е по доминантен от другия. А заради силните моменти които си изживявял и имал с тоя човек понякога си струва ти пак да си подтиснатия, да подадеш отново ръка, а вярвам че това ще бъде оценено!  Peace
Напълно разсъждавам като теб, в случай обаче че любовта е отишла по дяволи те, ежедневно получаваш дневна доза л...а върху себе си, побой било то физически или психически....е те тогава няма няма компромис....това е края!

Просто исках да изкаже и моето виждане по въпроса  Hug

п.п. само да кажа че не съм ти чела последния пост Wink, но сега ще видя Hug

# 302
Никой ли мъж не ползва такава самобръсначка,за която ви питах  newsm78
Аз неискам да философствам,не е в стила ми  Mr. Green
А нова тема ще има ли?  Heart Eyes

# 303
  • София
blanc точно това и аз имах предвид с моя пост към Мама Иги, абсолютно разсъждавам като теб!  Peace
Нанче, не че не съм съгласна с теб злато, права си и ти  Peace Но нали заради това са двама души за да правят компромиси по между си, а това че компромисите в книгите пише че трябва да са взаимни, в живота още като се събереш с човека и се оказва че единия е по доминантен от другия. А заради силните моменти които си изживявял и имал с тоя човек понякога си струва ти пак да си подтиснатия, да подадеш отново ръка, а вярвам че това ще бъде оценено!  Peace
Напълно разсъждавам като теб, в случай обаче че любовта е отишла по дяволи те, ежедневно получаваш дневна доза л...а върху себе си, побой било то физически или психически....е те тогава няма няма компромис....това е края!

Просто исках да изкаже и моето виждане по въпроса  Hug

п.п. само да кажа че не съм ти чела последния пост Wink, но сега ще видя Hug

Ма Валка злато, нали точно затова става дума??? newsm78 Говорим за ситуация, когато другият никога не подава ръка. Поне аз така разбрах нещата.
А и все пак моля те кажи с ръка на сърцето - готова ли си цял живот да живееш с човек, който нито един път не е протегнал пръв ръка за извинение? Аз не.  Naughty

# 304
  • гр.София
 Мис,на Моя не му достига клАса,ползва(ме) обикновени еднократни Rolling Eyes  (Ей сега ще си събера багажа по тоя повод Simple Smile)

Нана, бях безкомпромисна (и много горда със себе си) и се изнесох с Пепи,когато беше на 2 годинки. Много е хубаво,когато има къде да отидеш. Не беше демонстрация,а окончателно решение.
Е,след пет месеца пак се събрахме.
 Всеки е в правото си да търси нещо по-добро. Но когато има общи деца,дом и минало-нещата се усложняват.

Така,като ги гледам двойките в О-ва на изкушението,не бих издържала в нито една от връзките.

Адрианска,има ли нещо ново около партито ни? Нещо от нас да се иска?

# 305
  • София
Нана, бях безкомпромисна (и много горда със себе си) и се изнесох с Пепи,когато беше на 2 годинки. Много е хубаво,когато има къде да отидеш. Не беше демонстрация,а окончателно решение.
Е,след пет месеца пак се събрахме.
 Всеки е в правото си да търси нещо по-добро. Но когато има общи деца,дом и минало-нещата се усложняват.

Аз си живея вкъщи по нотариален акт отпреди брака Mr. Green

За събирането - лошо няма, стига компромисът да е бил взаимен, а не само твой и не само породен от страха ти да не останеш сама цял живот. Уф, май успях да събера в едно изречение същността на проблема.

# 306
  • софия
Еххххх.за какви болни теми сте се разприказвали .....
Аз преди години бях станала такъв спец да му събирам на Мошето сакчето и после пак да подреждам всичко по местата,че не ми отнемаше повече от половин час и в двете посоки  Mr. Green!
И ние преди малко се изпокарахме ДЗверската,че ми идва да ревна с глас,НО няма да правя кеф на свекито,Я  Twisted Evil!
Лошото е,че може би Мошето е прав,но това тогава означава,че аз съм супер изрод  Thinking Sad!
Не помня дали съм споменавала,че Мошето е имал и предишен брак от който има 11г. син.
Е,малкия днес се разболял,но това не е попречило майка му да замине следобяд със сегашния си съпруг извън Сф.за уикенда и сега малкия е с другата си баба.Е,моя мъж е на мнение,че трябва да вземем детето вкъщи при нас...,а аз пък се притеснявам за Найа да не го лепне  и тя този вирус и му изказах мнение,че според мен не е добра идея.
И станаааа  ooooh!.....Да съм  приела,че все едно детето живее с нас и ако е писано и Найа да се разболее,като  батко си то това е ....
Не знам.....може би аз съм говедото в този случай...
Нана,забравих да ти кажа,че направо се влюбих в Коко от снимката в подписчето  Heart Eyes!

# 307
  • гр.София
 Е,Нана,трябва да минем на лични вече Simple Smile. Точно аз нямам проблем с идеята сама жена с деца.И имам къде да живея и с какво да се прехранвам. А се разделихме заради битов въпрос ( много бързо решен впоследствие.)

Дани,споменавала си го момъка. Хич няма да ти е лесно.НА ви конкретна сложна ситуация,а ние си плямпаме по принцип.

# 308
  • София
Дани аз откакто го родих съм влюбена, ама от снощи не мога да откъсна очи от тази снимка. Супер Митко е майсторът и на снимката и на модела Joy Ейййй доживях да стана майка-куткудячка hahaha

За другото - Дани, мисля, че в случая Мошето е прав. Ама не си изрод Heart Eyes
Вярно е, че ти като майка се притесняваш за Найа, но той му е татко и такъв ще си остане цял живот. А и ти като си го взимала Мошето си знаела предполагам, че има син и какви са отговорностите. Вземете го детенцето. Болно, оставено при баба си, не стига, че явно има майка-кукувица, ами и татко му да не е до него...Много е гадно.

Бланк   bouquet

# 309
  • софия
Знам,че така е редно,НО,защо по дяволите не го усещам така  Embarassed!Защо си мисля Embarassed само,,за Найа?
А той е с баба си и другата си сестричка,която е по-голяма от Найа с 4м. и тя е болничка явно първо тя се е разболяла и на бабата,ще и е доста на нагорно с двамата,но явно на мен не ми пречи да си мисля само и единствено да не вземе да се разболее и моето  Confused Tired!

# 310
  • София
Защото си и майка, затова.

Но я си помисли - Мошето как да се разкъса на две? Та той е поравно баща и на двамата. Вземете детето.

# 311
  • софия
Лека нощ от мен  Hug!
Отивам да се терзая на кой съм се метнала такъв вълчак при положение,че нашите са ебаси душичките... Thinking?
Сигурно съм взета  baby_neutral!

# 312
  • гр.София
 Веднъж и аз да съм съгласна с Нана Peace

Дани,защото те е грижа за детето ти, а баткото го възприемаш като външен човек,още един на главата ти вкъщи. Човешко е. Hug

# 313
  • София
Нана, цитираното от мен откъсче от откровението на мама Иги беше с идеята, че понякога проблемите са вътре в нас. Не казвам, че противоречи на написаното от теб. Аз също съм крайна, по принцип. Имам хубав пример пред себе си (не моите родители) какво НЕ бива в никакъв случай да се случва и да се търпи. Не ми се говори повече по темата, дано всички сме щастливи! Амин!  Praynig Peace Heart Eyes Само да кажа, че нашия татко е много романтичен, други неща ме дразнят понякога.
 Дани, разбирам те и аз, може би щях да се чувствам по същия начин.  Blush
Мис, и аз не мога да ти помогна за самобръсначката.  Rolling Eyes
Ммария, привет!  Hug

# 314
Оххххх, много тежки теми сте зачекнали, а  аз така съм се отпуснала и яко съм се отдала на разходки и почивки, че хич и не ми се отдава в момента да разсъждавам по тях  Embarassed Embarassed Embarassed
Дани   Hug
Мис нашто тати има подобна самобръсначка но за  тяло, така че май и аз не мога да съм ти от полза. По принцип е доволен от нея  Peace

Общи условия

Активация на акаунт