АВГУСТовскИте СлъНца стОпляТ маМа във СтуДа!

• 9 606
  • 321
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Момичета някой купувал ли е Кашата на Нестле бисквити с орез, розова е кутията.Интересува ме дали има глутен
Мисля, че е с глутен - щом е с бисквити  Peace, а и май четох в една брошурка, че има  Rolling Eyes
Анди, за подаръчета - ОК!  Peace
Мимс, гласувах, успех на Вики!  Peace

# 31
  • гр.София
Честит Рожден ден,Кабив! Здраве,Любов и Успехи ! Hug  bouquet

Елвинг,Блуbouquet
 Харесва ми тортата,като истинска снежна преспа е.
 Приемам и за подаръка.
 И за какички-аниматорки. ( При все това ще си обуя чорапи без дупка,не ми се вярва,че София ще си щъка сама без мен в зоната за игра Sad)
 Адрианска,дано все пак ги намериш халките.
 Мис74,имаше случай на кървене при С. след едно запичане.
 Гласувах и аз за Виктор.

# 32
И аз си имам от неканените "гости " и вече съм на ръба,затова и нямам настроение да пиша  Sad

Но няма как да не благодаря на Адрианска че е запазила такъв час ,а и на всички които са за ,защото това значи че 99% ще дойдем  Laughing И на мен много ми харесва тортата,и за подаръците съм за  Peace Бени с Ники ще съм може би  newsm78 ,няма ли удобни маршрутки до там ?
Благодаря и на Блу за темата и анкетата   bouquet Страхотни сладки!Може ли рецептата на лични ако не те затруднявам  Blush
Валка злато ,ако имах твоите "леви " ръце отдавна да съм милионерка  Mr. Green Разби ме с тортата!Браво! Peace
Много болни пак бе хора  Cry Стискам палци да не ви повтарят гадните вируси!
Елена  Hug ,знаеш накрая всичко си струва  Peace
Отивам да гледам снимки,виждам има доста нов материал ,вече и архитект си имаме ,супер, а  и да гласувам  разбира се Mr. Green
Гери честит рожден ден и от мен !Пожелавам ти само положителни емоции днес ,които да запазиш за цяла година!  Hug

# 33
Елионка чакам снимки на Димана с френски тоалети! Flutter

# 34
Здравейте!
Ние се върнахме от доктор към 16 и като му легнахме, та чак до 19.30  ooooh! - сега кога ще си ляга Лоринка нямам и идея  Whistling Важното е, че е добре - лекарката каза, че и гърдичките и гърлото са й чисти, явно е вирусче, което се надява да мине само с хремата и Т, която вдигахме. Каза да давам само Вит С, да пръскам обилно със Стери мар, и да давам фрешове и чайчета /които моето мишле отказва категорично  Naughty/, да давам Панадол само ако Т е над 37,7С . Сега обаче май мен ме поваля - хич не се чувствам добре, дразни ме и гърло  Sick абе гадна работа  Cry
Аз поне съм вечно недоразбрала  Embarassed да питам това същия клуб от миналия път ли е  newsm78 За торта, подаръци и каквото кажете още съм ЗА  Laughing
MamaMargo радвам се, че ще успеете да дойдете и вие  Heart Eyes
А за базарната среща  Wink - аз не съм мислила кога да ходя, така че кажете кога ще ви е удобно и  съм там.
Сега отивам да разглеждам снимки и да гласувам за Вики - Лоринка също я снимаха в един търговски център и момичетата казаха, че снимките ще излезнат в сайта, ама не ги виждам май  newsm78 Сигурно пак не съм разбрала нещо  Embarassed

# 35
запис...ще чета после ooooh!

# 36
Vst_80, да, клубът е същият  Peace.
Вече оставих 20лв. капаро, така че връщане назад няма  Mr. Green.
Ира, Ирен наистина е много сладка, ама и на нея доста й е пораснала косата  Grinning.
Мама Марго, радвам се, че ще успееш да дойдеш на партито, а относно маршрутка мисля, че е №29, но не съм сигурна, ще проверя  Peace.
Elwing, ДВД-то го пускаме всеки ден, а видео нямаме. Буквално проверих целия апартамент см по см и никъде ги няма. Вчера даже гледах в хладилника, в кутията със сирене, не се смейте. В събота му казах на мъжа ми да купи по един чифт работни ръкавици и ще правиме оборка зад блока под прозореца, да не би той да ги е изтупал с кувертюрата  newsm78. Аз ходих да гледам, ама само повърхостно, а то е пълно с листа и други боклуци  Sick.

# 37
  • София
Добър вечер и от мен!

На работа съм и не мога да стана от компютъра, днес като никога има много неща за вършене от третата смяна.
Не ми остава време и да кача нови снимки на Калоян в албумчетата, та ще направя ей така www.dizela.com - мързеливата Mr. Green

По обсъжданите теми - много се надявам, че на 16-ти няма да бъда на работа и ще успеем да се класираме с Калоян в клуба. Да похваля Супер Митко, че вече балконът ни е в тотално завършен вид. Днес закачи и обновеният с фолио шкаф. Та е приятно за окото.

Честит рожден ден на Кабив!  bouquet

# 38
Само аз ли не можах да гласувам за Вики newsm78 , няколко пъти ми отхвърли кода, който получих като СМС Confused Иначе Вики е голям сладур, успех Peace
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГЕРИ  bouquet МНОГО ЗДРАВЕ И МНОГО УСПЕХИ ТИ ПОЖЕЛАВАМ  :bouquet:
И Деница вдигна температура след като стана следобяд Sad Дадох и доза Еферелган и се надявам да е само това. Беше кисела цялата вечер и заспа по-рано. Утре ще ги водя пак и двамата при лекарката.
Адрианска, защо не пробвате с металотърсач навън? Един колега на сестра ми преди време така си намери халката и то в снега Peace
А виждали ли сте това? Днес го получих от една приятелка и доста се забавлявахме с мъжът ми. http://vicovete.blogspot.com/2007/11/zabaven-horoskop.html

Нана, честит ви завършен балкон Hug

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 22:23 от albena_vlady

# 39
Албенка, от къде да го взема този металотърсач  newsm78?

# 40
И аз не знам Embarassed, само знам, че така намериха въпросната халка, пък и беше преди няколко години, ако не се лъжа.

# 41
  • Някъде там...
Най-накрая ви изчетох Simple Smile
Благодаря на мамите, които са гласували за Вики:)   bouquet   bouquet   bouquet

Адрианска кака Боби не помни ли къде ги е пъхнала тези халки Grinning, видя ли във вази, саксии, зад шкафове и т.н. Ако не ми беше толкова далече щях да дойда да търся Simple Smile

Мисс74 видя ли темата за Пловдивсите майчета, за среща. Така ми се иска да отида. Ти какво ще кажеш по въпроса, даже мислят да викат и дядо Коледа с подаръци.  Thinking

Иначе ние сме още със суполки, тази хрема няма минаване, кашлицата е преборихме с хомеопатични средства и чайове.
На Вики изгореното е започнало да се оправя, но да не ви казвам какъв е рев всяка вечер като му сменям марличката-баща му го държи , а аз по най-бързия начин сменям и той не реве от раничката ами от гадния левкопласт, уж някъв специален ама така гадно лепи на тази нежна кожичка. Не съм го къпала вече 1 седмица миличкия ми дзвер , за да не намокрим раничката, само мия дупето , ръце, лице  newsm78 Tired Sick

Айде лека!

# 42
Добро утро!
Днес на мен се пада честта да сложа кафенцето

Мимс, даже в понеделник организирах бригада от роднини и претърсихме всичко. Вази, саксии, гардероби, уреди, легла и т.н. А, Боби, като я попитахме къде са, тя в пърия момент се затича към кухнята и спря посредата, а сега като я питам казва, че не знае. Вече си мисля, че не са вкъщи  Sad.
Дани, вие сутрин къде се разхождате?
Приятен ден, момичета!

Последна редакция: чт, 29 ное 2007, 11:18 от adrianska

# 43
  • София
Здравейте момичета!

Затрупана съм от работа. Пуснала съм тема в Клюкарника. Погледнете я - от снощи, когато в 12 часа я разбрахме с колежката до момента съм толкова бясна, че бих ги разстреляла тези даскалици прости. Без извинение! #2gunfire

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=202722

# 44
Нана и аз го прочетох това ама в dir.bg. Направо нямам думи  #2gunfire.

Общи условия

Активация на акаунт