АВГУСТовскИте СлъНца стОпляТ маМа във СтуДа!

• 9 592
  • 321
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Нана и аз го прочетох това ама в dir.bg. Направо нямам думи  #2gunfire.
(

Хайде от днес минаваш само на http://dariknews.bg/index.php

# 46
Ей, къде сте всички? Crossing Arms Simple Smile

Нана, това е ужасно! Close Още по-ужасно ще е ако се окаже, че е умишлено...
А Калоян - много хубаво това дете! Heart Eyes Hug
Ще го пазарим за нашата госпожица. Mr. Green

# 47
  • София
Ембър на майка си прилича Joy За пазаренето - няма проблем. Тамън ще се приближим до любимия ми град Пловдив, откъдето е майка ми родом Wink

И сега една финансова новина - току що депутатите приеха, че от 1 януари 2008 година майчинството става 200 лева. Ха, да ни е честито! Mr. Green

# 48
  • София
Привет!
Днес нещо не съм в настроение, добре поне, че Ивчо е весел.
За натровените деца - не ми се вярва да е умишлено. Но това не оправдава учителките  Naughty
Нана, зарадва ме с тази вест! 20лв са си 20лв  Crazy

# 49
Цитат на: Elwing
[b
Нана,[/b] зарадва ме с тази вест! 20лв са си 20лв  Crazy
По-добре от нищо Wink
Ние вървим на подобряване - Влади е ОК, Деница минава само на капки за нос, а аз ще лапам някакви хомеопатични дражета.

# 50
  • София
Цитат на: Elwing
[b
Нана,[/b] зарадва ме с тази вест! 20лв са си 20лв  Crazy
По-добре от нищо Wink
определено  Peace сега съвсем нямам стимул да се връщам на работа - излезнах по майчинство при заплата 218лв  Crazy
браво, че оздравяват дечицата!  Peace

# 51
# 52
Алоуууу само с едино - запис ли мислиш да се разминеш  newsm66

И ха да ни са честити 200 лв. все файдица са ни наистина  smile3521

# 53
  • Бургас

Ира, Ирен наистина е много сладка, ама и на нея доста й е пораснала косата  Grinning.

Hug
Като имаш предвид ,че е подстригвана няколко пъти,като единия от тях беше нула номер с машинката.Не за по -гъста коса или нещо подобно,а просто ,защото много се изпотяваше и се беше разболяла.

А що се отнася до увеличението на майчинството с 20 лв,не бях чула за това.Но наистина 20 лв,са си 20 лв

# 54
  • Бургас
Благодаря на всички ви, за прекрасните думи за моето слънчице! Hug

# 55
И аз да потвърдя, да не изпусна  Mr. Green че Ирен наистина е много сладка, направо с новото лилаво яке е прекрасна, а тия мигли  Flutter....нямам думи   bouquet

# 56
Привет на всички
http://www.pampers.bg/gallery_view.php?id=472    -гласувайте за нас с Дани

# 57
  • гр.София
 Не дават два пъти да се гласува в една седмица.

# 58
Здравейте!
Аз така се тръшнах, че цял ден не мога да стана от леглото  Cry Хубавото е, че поне Лоринка е добре - даже няма и помен от боледуването й  Laughing

Аз мернах и още от нашите сладури на сайта на Памперс  Wink

# 59
Здравейте,
болните, оздравявайте моля ви!!!
Ади, много кофти за халките, съчувствам ви, ние досега поотделно сме си ги губили по един път, но ги намирахме после. А днес сутринта 15 мин търсихме ключовете за колата, че изпуснах за миг малкия от око и той веднага ги скри някъде, накрая Боби закъсня за работа Sunglasses
Нана, така е, права си, без извинение!!!
Дани, мацко, и мен ще ме огрее същото щастие, но чак от четвъртък нататък, дано оцелеем Joy
Сложила си под подписа песен на Ксавиер Найду, харесваш ли го, аз му имам всички албуми, има невероятни текстове, а тази песен Твоите улици (обръща се към Господ) я обожавам. Мога да ти преведа текста, ако ти харесва...
Марги, Вал - с вас съм напълно, имам съшия проблем с моето свеки!!!
Честит рожден ден на Кабив!

Общи условия

Активация на акаунт