Neues Thema für die Männer, ob Nikolaus, Weihnachtsmann oder fremde Männer DE 54

• 15 710
  • 304
  •   1
Отговори
# 135
Маргаринът е рафиниран фет. Пълен е с вайхмахерн, които са под формата на Е-та. Те причиняват алергии, затлъстяване и други по-сериозни неща.
Маслото е полезно, докато маргаринът е нещо много вредно.
Да доуточня, че тези рафинирани мазнини идват от нефт Sick

# 136
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Маргаринът е рафиниран фет. Пълен е с вайхмахерн, които са под формата на Е-та. Те причиняват алергии, затлъстяване и други по-сериозни неща.
Маслото е полезно, докато маргаринът е нещо много вредно.
Да доуточня, че тези рафинирани мазнини идват от нефт Sick

Вечи, в Клюто имаше тема и разни химици казаха, че е възможно да е от нефт, но било нерентабилно.

та маргаринът си е от растителни масла, но те са хидрогенизирани и има трансмазнини, които повишават за дълго "лошия" холестерол.

незнам как да убедя свеки да не го ползва този маргарин.
последният път видях в хладилника 2.5 кг Shocked
прави всички сладкиши с него, а аз не го понасям Sick

да приключим с лошите новини.

аз казвам наздраве Hug

# 137
лека нощ от мен

# 138
лека нощ, Риен, ще спим спокойно до утре, когато те очакваме на отчет Wink

# 139
Наzдраве каzа ли някой?  Grinning

Риен, лека  Wink

# 140
Тъй де, наzдраве! Я се похвалете какво винце пиете, нещо ново и интересно? Наскоро открих, че вината на Гало са много хубави, въпреки предубеждението ми, че са масова продукция.

# 141
Наzдраве каzа ли някой?  Grinning

Риен, лека  Wink
Ми, кат си рекла!
Тамън си отворих бутилка червено вино.

# 142
Серди,мъжът ми работе6е zа Гало 2 години. Много zападнаха и раzвалиха качеството. Добре, че смени работата.  Whistling Вино пия сигурно 1 път на година (или по_малко  Laughing ) и навремето бе6е тяхното роzе.

# 143
Zumwohl!
Вдигам тост с Албали 99г. Много добро вино...за жалост последна бутилка в картона.
Нищо, имам телефона на доставчиците Grinning.
Масло или маргарин - невърмайнд. Всичко е въпрос на вкус. Важното е да не се прекалява с консумацията и на двете. Трансмазнините от поне 10 години в скъпите маргарини са намалени и съпоставени с наситените мазнини в "марковите" масла дават по-ниско общо число на "лоши". Оцветителите са бета каротин (вит. А) и емулгаторът е лецитин(добива се от соя или яйца). Между нефтa и маргарина има точно толкова общо, колкото между Слънцето и Луната...някой да не се засегне - аз не ям нито едното, нито другото, просто ми стана интересно защо параноясахте всички покрай 2 малоумни теми.

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 23:15 от surfline

# 144
Я да се вклЮча и аz като zаговорихте zа вина... Препоръчвам Dornfelder, сухо. Или ако искаш бяло Backhus от Франкен. От там обичам и Домина, което е едно от малкото червени вина в Bocksbeutel...

Айде наzдраве... Аz таzи вечер съм на Gluehwein Wink

# 145
Оооо, Албалито е страхотно Crazy И Дорнфелдер обичам всъщност. А ми се е припил Граубургундер.

# 146
http://www.bulgarianwines.org/img/doc/pix/dam_mel13sm.jpe

това е страхотно вино, също и останалите на винзавод Асеновград. Любимо ми е.
http://mavrud.com/bg/products_13.htm

също това:
http://www.domaineboyar.com/index.php?p=catalog&cat=1&su … 9090b3d8b1ee97d0a

# 147
Във Франкен има хубави бели вина. Който е фен непременно да пробва Силванер  05, почти без значение коя от избите -всички удариха джакпота с едно безумно горещо лято тогава Peace.

Преди малко се прибрахме от откриването на Кристкиндлсмаркт-а . Новата Кристкиндка е поразяващ таласъм. Дори и безумното количество Глювайн, което се изля върху народа не успя да притъпи шока! Май само японците бяха възхитени, ма те от кво ли не са ooooh!.

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 23:29 от surfline

# 148
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
ееееее наздраве мацки, не пия сама значи.
пресуших аз един Дорнфелдер Party

за маврута няма да споменавам, нали съм майничка и Асеновград ми е наблизо, та ми е познат отдавна Sunglasses

веднъж пих shiraz - боля ме глава. в Бг май като сура го продават.

та както е казал поета: не е важното дали хляба ще е бял, важното хайвера да е черен!
та и моето плато със сирена беше супер. Риен не чети моля ти се, да не родиш преждевременно.

сега сериозен въпрос: след брак с немец какъв документ трябва да се изкара за работа?
имам приятелка, женена за немец и и дават само Freizügigkeitbescheinigung и Aufentalerlaubnis, залепен в паспорта, ограничен за 2 години  newsm78

доколкото си спомням Лиска беше споменала, че някакъв друг документ дават, който позволява работа и престои...ама не беше написала как се казва.

някой да е наясно?

наздраве   Drunk  Wine Glass

# 149
А Доня Сърфиня днес посети ли откриването на коледния паzар?

Общи условия

Активация на акаунт