Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се справя с хълцането на бебето по време на хранене?
Как да използвам физиологичен разтвор за носа на бебето?
Как да се справя с плюенето на мляко от бебето по време на хранене с биберон?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се справя с хълцането на бебето по време на хранене?
Хълцането по време на хранене на бебето може да бъде причинено от няколко фактора. Един подход е да опитате да го оригнете по-често по време на хранене, за да предотвратите хълцане. Освен това можете да използвате специализирани продукти като физиологичен разтвор или капсули за нос за облекчаване на хълцането.
-
Как да използвам физиологичен разтвор за носа на бебето?
-
Как да се справя с плюенето на мляко от бебето по време на хранене с биберон?
-
Какво да правя, ако бебето ми не иска биберона?
-
Какво да правя, ако бебето ми плаче много и не може да заспи?
Аз като плаче не го взимам винаги на ръце - проверявам дали не е наакан и ако е наред го оставям в леглото - пускам играчка, бутам биба...и така. 
Аз я пробвах одеве на тераската малко,ама не ще и не и харесва,мига,скляпа и после рев,ми как ще се климатизираме просто не знам 

и после искам да ми се прибере стомаха...ами той постоянно е пълен с вода
не ме е разигравал, не ми е ревал - като е буден си гледа и си говори нещо
И моя не се оригваше много в началото. Ама почна да ми повръща яденето и започнах да го оригвам 4-5 пъти докато яде. Той от тези 4-5 пъти реално се уригва поне 3 яко. Това намалява и коликите и по-малко повръща. Спокойно, ще свикне да се уригва - просто малко повечко упорство
току се унесе и като я свие става лилава от напъване 
Има ли мама да е пръскала?Дианче,я разясни по-подробно за този физиологичен разтвор - как точно го слагаш в нослето?
, пих чайче с моята дружка, подари ни въртележка за легълцето, разказах й разни неща от раждането, посмяхме се,абе добре ми дойде малко разнообразие...